Arkadaşlar Hepsiburada bu ürün için çok güzel bir indirim yapmış ancak ürünün işlemcisi performansı hakkında hiçbir fikrim yok daha önce dell de kullanmadım bilgisi olan bir arkadaş varsa ve özellikle işlemcisi hakkında bilgi verebilirse yani 3. nesil i7 midir yada öyleyse seri olarak iyi bir serimidir gibi yardımcı olur ürün hakkında aydınlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
İşemci 3. Nesil ancak çift çekirdekli ve 512MB L2 Cache sahip. Kullanım amacınız ve max bütçeniz nedir?
grafik tasarım ve modelleme için kullanıcam 2000 ye kadar bi ürün aliyim diye düşünüyordum ürün fiyat olarak iyi geldi ama çift çekirdekli deyince şaşırdım i7 çift çekirdek ferrariye 1.6 motor takmak gibi bişi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: rimoteb
grafik tasarım ve modelleme için kullanıcam 2000 ye kadar bi ürün aliyim diye düşünüyordum ürün fiyat olarak iyi geldi ama çift çekirdekli deyince şaşırdım i7 çift çekirdek ferrariye 1.6 motor takmak gibi bişi sanırım.
araştırmalarımda şölede bir ürün buldum hemen hemen aynı ancak burada fiyatı baya uygun asus ürünüyle alakalı bir fiyatmı bu kalitesi nasıldır ki asusun