Şimdi Ara

Dell Inspiron 3542 B51F45C Modelinde Ram Slotu 1 Adet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell Inspiron 3542 B51F45C almayı düşünüyorum ama içinde 4 GB RAM slotu var aldığımda 4 GB daha ram takmayı düşünüyorum ama şöylede bir endişem var. Aceba bu modelde ram slotu bir adet mi ? yardımcı olan arkdaşlara şimdiden teşekkürler...

• Galiba 2 tane ve DELL ramleri özel,
    marketlerdeki ramlar uymuyor
  • 1 adet slotu var
  • Dell bu modelde tek slot kullnmış bu videoda bakabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=sAsby9zH62o ama 4gb olanı çıkarıp aynı marka ve özelliklerde 8gb takabilirsin.
  • Arkadaşlar cihazı alırım ama ileride o ram slotu yanarsa diye bir korku var içimde birde bu ram arkadaşımızın dediğigi gibi normal piyasada marketlerde bulunan ram'lerle aynı değilmiş. DDR3 L teknolojisini kullanmış DELL bu modelinde. Tek sorum yanarmı yanmaz mı ? tabi bunuda bilemeyiz. Yanarsa napacağım ? :D :/ Bunun özelliklerinde başka bilgisayarlar bakabilirmisiniz arkadaşlar ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu notebook n11.com^da %26 indirimle 1685 TL ye felan satılıyor. Fiyatı uygun bir cihaaz önerebilir misiniz ?
  • ram slotu yanan cihaz hiç duymadım şimdiye kadar..
  • Ben bilgisayarcıyım kardeşim, elime çok cihaz geldi ram slotu yanan malesef, ama almayı düşünüyorum bu modeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametaktasweb

Ben bilgisayarcıyım kardeşim, elime çok cihaz geldi ram slotu yanan malesef, ama almayı düşünüyorum bu modeli..

ilk defa duydm açıkçası neden yanıyor acaba ? model gerçekten başarı sessiz fan çok az devreye giriyor hatta girmiyor bile...
  • Neden yandığını bilemem ama yanmaz ya :D nolacak başkasında yandı diye bendede yanacak değil ya :D alıcam kardeşim bunu tamam :D peki oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım gta 5 - watch dogs - sniper elite 3 oynamayı düşünüyorum...
  • Bende de 3542 modeli var daha dun aldim yaninda 4gb da ayri almistim bilmiyordum tek slot oldugunu mecbur geri yollayacagiz rami.Onuj disinda laptop sessizlik ve guc tuketimi acisindan cok cok iyi.Benim modelde gt820m ekran karti var 2gb bununla cs go farming simulator 2015 ve rocket league yi sorunsuz oynayabiliyorum.Bir kac gta 5 testinde gordum dusuk cozunurluklerde 20-30 fps arasi oynatiyormus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı model var 2 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum ...
    ram ilavesi yapacaktım
    ama düne kadar tek slot ram olduğunu bilmiyordum ..
    kötü bir Süpriz oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.