Şimdi Ara

Dell Inspiron 3542 WiFi kopma problemi yaşayan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni Dell Inspiron 3542 model bir notebook aldım. Genel anlamda memnunum ama bazen durduk yere Wifi kopuyor.
    Daha önce Asus kullanıyordum, hiç böyle bir şey yaşamadım.
    Artı olarak tablet ve iPhone da da hiç bir zaman wifi kopması olmuyor. Yani modem ve internette sorun olmadığından eminim.

Aygıt yöneticisinden güç yönetimi ayarını da yaptım. Bu tarz sorunlar genelde bu ayarla düzelirdi ama bu makinede düzelmedi.
    Bu sorunu yaşayan, çözebilen var mı?

• bende dün dell 3542 b51w81c aldım ve kurudum ama vifi ile modeme bağlandığımda modem sürekli kendidi restliyor.eski bilgisayarım olan hp ile sorunsuz giriyorum. modem aırtıes
  • slm aynı bılgisayardan bende de var ve bu sorunu bende yasıyorum. sorurun cozumu ıcın bılgınız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.rfrk

slm aynı bılgisayardan bende de var ve bu sorunu bende yasıyorum. sorurun cozumu ıcın bılgınız var mı ?

Sorunu modemi degistirerek cozdum ben.
    Yedek modemi kurdugumdan beri hic bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun peki mu modemle uyuşmama sorunu anladıgım kadarıyla.
  • quote:

sağolun peki mu modemle uyuşmama sorunu anladıgım kadarıyla.

Evet sanirim oyle bir sey. Daha once bir cok laptop kullandim boyle bir sey gormedim acikcasi.

• ilginç bı sorun.verdıgınız bılgı ıcın sağlun.
  • quote:

ilginç bı sorun.verdıgınız bılgı ıcın sağlun.

Rica ederim.

• konu biraz eskimiş ama bende de vardı bu sorun ve bende dell insprion 3542 kullanıyorum 1,5 yıl önce aldım ve aldığımdan beri bu sorun vardı.Dell yetkili servisini aradım olmadı,ttneti aradım olmadı,modem firmasını aradım olmadı.Geçen gün inat ettim artık çözücem bu işi diye internette yazılan her şeyi denedim fakat sorun çözülmedi.Son çare olarak aklıma wireless kartını değiştirmek geldi eski leptopumun wireless kartını taktım ve sorunum çözüldü artık netten kopma falan olmuyor , forumlarda genelde dell kullanıcıları şikayetçi bu konuda heralde wifi kartları sorunlu benim sorunum bu şekilde çözüldü, hala bu sorunu olan varsa denemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.