Dell inspiron 3543 laptopta ilginç bir sorun yaşıyorum, laptopu önce şarja bağlı iken açarsam ekran gyet parlak olarak açılıyor ve sonra şarjdan çıkarıp pilde kullanmaya devam ederken de ekran parlaklığı normal bir şekilde kullanıyorum ancak ilk açılışta pilde açarsam ekran parlaklığı garip bir şekilde yarıya kadar kısılmış gibi oluyor ve tüm ayarları deneme rağmen ve şarja taksam bile parlaklığı yeteri kadar açamıyorum, bios ayarlarına da baktım bununla ilgili bir seçenek yok, pc içerisinde tüm güç seçeneklerini denedim olmadı, pc de bu ayarları kontrol eden başka bir program da göremiyorum, elimden okadar farklı model marka laptop pc geçti hiç böyle birşeye rastlamadım, acaba laptopta arıza mı var? hazırda garantisi de devam ederken garantiye göndersem mi?
geforce ekran kartı sürücüsünü güncelledim sorun ortadan kalktı ama zannetmeyin ki son olarak güncel değildi, yine enson grafik kartı sürücüsünü kullanıyordum ancak dün itibarı ile nvidia yeni bir sürücü yayınlamış demekki problemi bu sürücü ile gidermişler...