Şimdi Ara

DELL INSPIRON 5110 B45F45'ı Nasıl Bİlirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DELL INSPIRON 5110 B45F45 Almayı plamlıyorum. Bılgısayarıda almamın sebebi oyun oynamak için.Acaba çok ısınıyor mu bu modelleri.Kullanan arkadaslar yardımcı olursa çok sevinirm.
    Bilgisayarıda pcdepodan alıcam. Şimdiden herkeze teşekkkür ediyorum :)

link:http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b45f45-8gb-notebook-urun7666.html

• Aynı şekilde bende merak ediyorum oyun oynamıycam ben sadece iş için olacak ısınma derdi olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

Aynı şekilde bende merak ediyorum oyun oynamıycam ben sadece iş için olacak ısınma derdi olur mu ?
    ENNO16@Bu kasalarda soğutma sıkıntısı biraz var oyun oynuyorsan ısınma derdi yaşayabilirsin sıkıntı yaşamayanlar var ama bunun yanında sıkıntı yaşayanların sayısı pekde az değil şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Sonkaya

Aynı şekilde bende merak ediyorum oyun oynamıycam ben sadece iş için olacak ısınma derdi olur mu ?

normal kullanım için sistem özellikleri iyi alınabilir,ofiste kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Günde en az 12 saat açık kalması sıkıntı yaratır mı ? Sadece internet sayfaları ve işle ilgili 1-2 program açık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Günde en az 12 saat açık kalması sıkıntı yaratır mı ? Sadece internet sayfaları ve işle ilgili 1-2 program açık olacak.

Alıntıları Göster
    normal şartlarda yaratmaz,sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

normal şartlarda yaratmaz,sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Dell Inspiron 5110-B41F45 i bir yıldan beri kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. şu an ihtiyacım olsa yine aynı bilgisayarı alırım

geçen yıl 2410 işlemcili pcdepo fiyatı 1350 tl olan bilgisayar ,şu an 2450 işlemci ile daha iyi bir fiyata alınabiliyor.üstelik geçen yıl üstünde 4gb ram vardı şimdi 8gb olmuş

makina bende 7/24 çalışır , sürekli açıktır hiç kapanmaz. şu ana kadar abartacak yada cihaza zarar verecek bir ısınma sorunum olmadı.

notebookta oyun oynamam , oyun için evde ps3 ve xbox var.ancak bu bilgisayar güncel oyunları çalıştırabilir durumda.üst seviye oyun manyakları zaten notebooklardan uzak dursun , masa üstlerine yönelip sadece ekran kartına 1300-1500 tl para versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 12 Temmuz 2012; 21:29:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

Dell Inspiron 5110-B41F45 i bir yıldan beri kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. şu an ihtiyacım olsa yine aynı bilgisayarı alırım

geçen yıl 2410 işlemcili pcdepo fiyatı 1350 tl olan bilgisayar ,şu an 2450 işlemci ile daha iyi bir fiyata alınabiliyor.üstelik geçen yıl üstünde 4gb ram vardı şimdi 8gb olmuş

makina bende 7/24 çalışır , sürekli açıktır hiç kapanmaz. şu ana kadar abartacak yada cihaza zarar verecek bir ısınma sorunum olmadı.

notebookta oyun oynamam , oyun için evde ps3 ve xbox var.ancak bu bilgisayar güncel oyunları çalıştırabilir durumda.üst seviye oyun manyakları zaten notebooklardan uzak dursun , masa üstlerine yönelip sadece ekran kartına 1300-1500 tl para versin

Alıntıları Göster
    Bu bilgisayar şuan alınabilir mi arkadaşlar biraz daha yorum yapılırsa çok sevinirim. 1200 lira civarı bir şey arıyorum ben de forumu kurcalarken gözüme takıldı. Oyun amaçlı değil ama oyun da oynanabilecek bilgisayar istiyorum. Yani ara sıra canım istediğinde ağız tadıyla oynayabileyim en azından. Benzer fiyata daha iyi bir şey bulabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Bu bilgisayar şuan alınabilir mi arkadaşlar biraz daha yorum yapılırsa çok sevinirim. 1200 lira civarı bir şey arıyorum ben de forumu kurcalarken gözüme takıldı. Oyun amaçlı değil ama oyun da oynanabilecek bilgisayar istiyorum. Yani ara sıra canım istediğinde ağız tadıyla oynayabileyim en azından. Benzer fiyata daha iyi bir şey bulabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Dell-5110-B45B45-Core-i5-2450-250-Ghz-4-Gb-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu69887.html

bu da işletim sistemlisi

buna da bi bakın derim
    3. nesil işlemci
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332739-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-320-GB-1-GB-VGA-156-Freedos-pmu79816.html

• quote:

Orijinalden alıntı: linksir

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Dell-5110-B45B45-Core-i5-2450-250-Ghz-4-Gb-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Basic-pmu69887.html

bu da işletim sistemlisi

buna da bi bakın derim
    3. nesil işlemci
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-G580-59-332739-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-320-GB-1-GB-VGA-156-Freedos-pmu79816.html

Alıntıları Göster
    quote:

ara sıra canım istediğinde ağız tadıyla oynayabileyim en azından

ara sırada olsa ağız tadıyla oynamakla sürekli ve kaliteli ayarlarda oynamak aynı şeydir, bence aradıklarının bazılarından feragat etmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: lllHELLFIRElll

quote:

ara sırada olsa ağız tadıyla oynamakla sürekli ve kaliteli ayarlarda oynamak aynı şeydir, bence aradıklarının bazılarından feragat etmen lazım

Alıntıları Göster
    iyi biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

bu da işletim sistemlisi

buna da bi bakın derim
    3. nesil işlemci

İlk baştaki linkte 8gb ram olduğu söyleniyor doğru mu o acaba ? Siz hangisini tercih edersiniz acaba lenovo mu yoksa B45F45 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Haklısınız aslında :) Aradığım çılgın grafikler, deli oyunlar oynamak falan değil. Fifa, Pes tarzı oyunları maksimum ayarlarda zaten oynatır sanıyorum. Cod, BF3 tarzı oyunları da yüksek grafikler olmasa da göze hoş gelecek şekilde oynayabileyim yeter. Başlıktaki dell uygun mudur sizce? Yoksa daha iyi bir alternatif bulabilir miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

Haklısınız aslında :) Aradığım çılgın grafikler, deli oyunlar oynamak falan değil. Fifa, Pes tarzı oyunları maksimum ayarlarda zaten oynatır sanıyorum. Cod, BF3 tarzı oyunları da yüksek grafikler olmasa da göze hoş gelecek şekilde oynayabileyim yeter. Başlıktaki dell uygun mudur sizce? Yoksa daha iyi bir alternatif bulabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    quote:

Başlıktaki dell uygun mudur sizce? Yoksa daha iyi bir alternatif bulabilir miyim

1300 seviyelerine kadar çıkabilirsen lenovo z580ler oldukça iyiler ellerine su dökülemiyor, keza 2000seviyelerine kadar çıkabilirsende msi ge60lar çok iyiler. tamamen bütçeyle alakalı bir durum. başlıktaki dell ekran kartı konusunda sana sıkıntı çıkarabilir özellikle bf3 gibi bir oyunda, bunun haricinde fifa pes gibi oyunlarda beklentileri karşılayacağını düşünüyorum

• quote:

quote:

Başlıktaki dell uygun mudur sizce? Yoksa daha iyi bir alternatif bulabilir miyim

1300 seviyelerine kadar çıkabilirsen lenovo z580ler oldukça iyiler ellerine su dökülemiyor, keza 2000seviyelerine kadar çıkabilirsende msi ge60lar çok iyiler. tamamen bütçeyle alakalı bir durum. başlıktaki dell ekran kartı konusunda sana sıkıntı çıkarabilir özellikle bf3 gibi bir oyunda, bunun haricinde fifa pes gibi oyunlarda beklentileri karşılayacağını düşünüyorum

Teşekkür ederim 1300 de zorlayabilirim fakat dediğiniz lenovo 1500 lira civarı görünüyor. Ne yapmalıyım acaba :)
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim 1300 de zorlayabilirim fakat dediğiniz lenovo 1500 lira civarı görünüyor. Ne yapmalıyım acaba :)

Alıntıları Göster
    1500olması imkansız daha busabah denk geldim bir sitede

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-332445-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu91873.html

• quote:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Z580-59-332445-Core-i5-3210-250-Ghz-4-GB-500-GB-2-GB-VGA-156-Freedos-pmu91873.html

Haklısın sanırım benim baktığım işletim sistemi olan bir sürümdü. Bu laptop'u kullandınız mı siz ? Forumdaki kullanıcı yorumlarını okuyorum şuan çok kanım ısındı kendisine :) Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi acaba, yıllardır masaüstü kullanıyorum ilk defa laptop alacağım ?

• quote:

quote:

Haklısın sanırım benim baktığım işletim sistemi olan bir sürümdü. Bu laptop'u kullandınız mı siz ? Forumdaki kullanıcı yorumlarını okuyorum şuan çok kanım ısındı kendisine :) Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi acaba, yıllardır masaüstü kullanıyorum ilk defa laptop alacağım ?

Alıntıları Göster
    quote:

Bu laptop'u kullandınız mı siz

ben macbookpro kullanıcısıyım, ama sana tavsiyem eğer imkanın varsa z580'i almandan yana olur. çünkü bu fiyat aralığında fiyat performans olarak alınabilecek en iyi ürünlerden birisi
    quote:

Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi acaba

şuanda bulamayabilirsin ama bildiğin gibi teknoloji eskidikçe ucuzlar, dolayısıyla belli bir süre sonra bir üst seviye ürünlerin bu fiyata inme şansı var, tercih senin

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende Dell'in ....65 olan modeli ile ASUS arasında kaldım.s

• quote:

quote:

Bu laptop'u kullandınız mı siz

ben macbookpro kullanıcısıyım, ama sana tavsiyem eğer imkanın varsa z580'i almandan yana olur. çünkü bu fiyat aralığında fiyat performans olarak alınabilecek en iyi ürünlerden birisi
    quote:

Bu fiyata daha iyisi bulunabilir mi acaba

şuanda bulamayabilirsin ama bildiğin gibi teknoloji eskidikçe ucuzlar, dolayısıyla belli bir süre sonra bir üst seviye ürünlerin bu fiyata inme şansı var, tercih senin

Çok teşekkürler cevaplarınız için. Lenovo z580'den herkes memnun görünüyor cidden :) Fakat birkaç farklı şekilde satılıyor sanırım bunlar. İlk defa laptop alacağım için bilmiyorum 4-6-8 gb gibi ram seçenekleri olanlar var sanıyorum. Sizin vermiş olduğunuz linkteki ürün uygun mudur acaba , doğru tercih mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.