Şimdi Ara

DELL INSPİRON 5537 NOTEBOOK ALINIR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
17.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Kerem

yeni seri dellerin ekran kartı 128 bit midir ?

http://www.notebookadresi.com/dell_inspiron_5537_g20f81c_notebook

Dell laptoplarda 7537 serisi ile ekran kartları 128 bite kadar çıkıyor.Yani 64-128 bit arası çalışıyor.Resmi sitesinde ve notebookcheck sitesinde yazıyor.
    İlaveten 5537 lerde 128 bit ekran kartı yok.Birisi de var demiş .Sallamış elinizin altında google var net var arayın cevapı yine bulursunuz.8670m ekran kartı var 5537lerde buyrun özellikleri

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8670M.87211.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: BREAKHEART06

quote:

Orijinalden alıntı: ceho1903

erkan kartı 64 bit oyun için alınmaz

64 bitlik ekran kartlı nasıl alınmaz 2014 e kadar zaten azami 64 bit 32 bit kaynıyordu ortalık.Asus un 700 liralık i3 laptopunu aldım.32 bitlik ekran kartı ve 64 mb bağımsız ekran kartı+ 2 GB ta remden yiyen bir ekran kartı vardı.COD 8 i actı kasma yok çok zevk aldım oyundan ve laptoptan.Battlefield 4 ü de kasmadan actı.Eeee 64 bit ekran kartı bile yok laptopta çatır çatır açıyor oynuyorum .HD 3000 serisi onbord ekran kartlı bir laptop kasmadan oynatıyorsa 64 bitlik haliyle açar.
    Rasgele bilmeden yorum yapanlar neyi ispatlamaya çalışırlar anlamıyorum.

Baslıktaki dell laptopuda 2 gün evvel n11 den aldım harika birşey.2 GB ekran kartı yazıyor 4 GB da remden yiyen bir belleği var toplam 6 GB ekran kartı belleği.Daha neyi açmıcak???? 2 gündür deniyorum açmadığı oyun program yok. evinde iyi bir laptopu olmayan birileri laf olsun torba dolsun misali heryere yorum yazıyıor.

Diikat ederseniz oyun için alınmayacağını belirtmişim. Full ayarlarda açmayı deneyin bakalım.

• Arkadaşlar ben de bu bilgisayarı pcdepo.com dan aldım. Daha elime ulaşmadı. Ulaştığı zaman deneyimlerimi paylaşıcam...
  • arkadaşlar bilgisayar bu gün elime geldi windows 8 kurdum. on numara çalışıyo. Driverları kurdum bi sıkıntı çıkarmadı. şarjı 5 saat civarı gidiyor (oyun oynamadan). sessiz çalışıyo. 1 2 günede oyunlarla ilgili görüşlerimi yazarım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BREAKHEART06

quote:

erkan kartı 64 bit oyun için alınmaz

64 bitlik ekran kartlı nasıl alınmaz 2014 e kadar zaten azami 64 bit 32 bit kaynıyordu ortalık.Asus un 700 liralık i3 laptopunu aldım.32 bitlik ekran kartı ve 64 mb bağımsız ekran kartı+ 2 GB ta remden yiyen bir ekran kartı vardı.COD 8 i actı kasma yok çok zevk aldım oyundan ve laptoptan.Battlefield 4 ü de kasmadan actı.Eeee 64 bit ekran kartı bile yok laptopta çatır çatır açıyor oynuyorum .HD 3000 serisi onbord ekran kartlı bir laptop kasmadan oynatıyorsa 64 bitlik haliyle açar.
    Rasgele bilmeden yorum yapanlar neyi ispatlamaya çalışırlar anlamıyorum.

Baslıktaki dell laptopuda 2 gün evvel n11 den aldım harika birşey.2 GB ekran kartı yazıyor 4 GB da remden yiyen bir belleği var toplam 6 GB ekran kartı belleği.Daha neyi açmıcak???? 2 gündür deniyorum açmadığı oyun program yok. evinde iyi bir laptopu olmayan birileri laf olsun torba dolsun misali heryere yorum yazıyıor.

Diikat ederseniz oyun için alınmayacağını belirtmişim. Full ayarlarda açmayı deneyin bakalım.

3D 47"660S LG Led Tv ye bağlayıp dual modda bile daha zevkli oynuyorum.Kare kare oluşum bile yok.

• arkadaşlar lütfen yardımcı olun...
    abimde dell inspiron n5010 var internete bağlanıyor 4 diş çekiyor benim 5537 iki diş bazen tek diş ve indirme hızı 500 kb anca zorla oraya çıkıyo o da bazen ama abimin n5010da 2.5mb süratle indiriyor
    tüm driverları kurdum çok can sıkıcı lütfen yardımmmmm
  • lütfen hızlı cevap verin
  • ahmetxzxahmet3542

Bu laptopun i7 işlemcili olanını 6 ay önce aldım. Arıza yapınca da iade edip yerine başka marka laptopla değişim yaptım. Kablosuz ağ sürücüsü doğru kurulmasına rağmen elimdeki diğer Dell 5110 i7 laptopa nazaran kablosuz ağ sinyalini daha az çekiyordu. Önce tüm sürücülerini doğru olarak kurduğunuzdan emin olun. Tüm güncelleştirmeleri yapın. Çeşitli programlar ve online oyunlarla test edin. Ondan sonra laptopunuzun performansı konusunda kararınızı verin. Bir laptopu satın alır almaz hemen on numara bir laptop diye yazmayın.
    Benim laptopun da kablosuz ağ sinyali zayıftı. Hatta bazen hiçbir sorun olmamasına rağmen hiç bağlanmıyordu. Bende laptopu iade edip kurtuldum. Ne yazık ki son parti Dell laptopların çoğunda donanımsal sorunlar var. Sizde benzer sorunlar yaşadığınıza inanıyor, teknik servis hizmeti veren Koç sistemle kıyasıya bir mücadeleye hazırsanız iade etmek için hemen hazırlığa başlayın derim.

• ettu

wifi gücü gerçekten kötü tamamda leptop gerçekten iyi cod serisinde bi sıkıntı çıkarmadı normal kullanımda fan sesini duymak zor hopörlör sesi mükemmel
    Ama wifi gücü konusunda katılıyorm kötü
  • En iyi laptop sorun olduğunda teknik servisini arayıp anında hizmet alabiliyorsan o laptoptur. Diğer 5110 laptopumu 2 yıldır kullanıyorum. Laptop taş gibi en ufak bir sorunu yok. Ama Dell'in Türkiye pazarından çekilmesi (satışların istenilen düzeyde olmaması nedeniyle) bu markadan soğudum. Yoksa Dell gerçekten çok iyi bir marka.
  • kablo çekip access poinit ile bağlanmayı düşünüyorum. sizce iyi olur mu
  • Aynı binadaysan Access point olabilir. Yada bu konunun uzmanı bir cihaz var. "ALFA-AWUS036H 1000mW USB Wireless Adapter" Bu kablosuz ağ adaptörü ile bir apartmandaki tüm kablosuz ağ sinyallerini çekebilirsin. Daha da güçlü sinyal çekmesini istersen anteni 5dbi'lik olanını tercih edebilirsin.
  • arkadaşlar bu notebookta denetim masasında grafik kartı olarak neden AMD gözükmüyor?
    Kullanan arkadaşlardan biri denetim masasındaki grafik kartı/ekran kartı görüntüsünü paylaşabilir mi? bende intel olarak gözüküyor. AMD ekran kartının driverlarını yüklüyorum ama gözükmüyor acaba sizde de oylemi?
    Win8'den Win7'ye gecincemi boyle oluyor yoksa?:-(
  • o bendede gözükmüyo bence sıkıntı etme. çünkü mesela cod mw3 ü intel kart kaldıracak değil full ayarlarda kasıntısız oynuyorum.

DELL INSPİRON 5537 NOTEBOOK ALINIR MI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 23 Haziran 2014; 11:26:01 >
  • Teşekürler cevap için içime su serptiniz:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biix

Bilgisayarın dahili GPU'suyla AMD Radeon HD8670M birbiriyle uyumsuz. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince bilgisayar sapıtıyor benden söylemesi. HDD çok sesli çalışıyor.

Uzak duruun bu modelden....

ben bu bilgisayarın i5 li modelini aldım. fakat bendeki ekran kartı 8850m cod serisini oynadım sıkıntı çıkarmadı. ki driverların en güncel sürümlerini kurdum yine sıkıntı yok hdd nin sesini nette dolaşırken duyamassın bilgsayarı kulagına yaklaştırdıgında ancak fan sesi duyulur. oyun oynarken fan sesi gelir ama hdd de tık yok. bu bilgisayarın tek sevmediğim yönü wifi gücü çoook düşük

• (hort yapmıs olabilirim) ben bu laptopu aldım hiç memnun degilim oyun konusunda bazı oyunlarda fps 30 a çıkmıyor bile.yani ekran kartı isteyen oyunları açamazsınız mesela warface.Ancak Bf4 ü açıyor.SAÇmALIK!benden tavsiye:Gaming Notebook alacaksanız Asus,Alienware,Razer ve MSi den şaşmayın

• bu senin görüşün
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum, üstelik benim makinanın harddiskini sorunlu sanırım. Makina kapanmıyor bir türlü ve çok çok geç açılıyor (2.5 dk da) iade 1 hafta içerisinde yapılabilir sanırım. Ben alalı 1 ay oldu. Sen ne kadar sürede iade ettin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.