merhabalar arkadşın dell Inspiron 6000 notebooku var bilgisyara format attık ama en başta kitleniyor sonra ctrl+alt+delete yaptıktan sonra bilgisayar normale dönüyor. Sorun nedir bir bilgisi olan varmı? teşekkürler.
biraz daha sorunu açarsan bilgisayarının özellikleri yüklediğin işletim sistemi daha önceden böyle bir sorun varmıydı kilitlenmeyi yaptığında ekranda ne var sesli uyarı varmı vs daha iyi olur birde ram iki adet ise birini çıkarıp dene yada işletim sistemini vista kur dene vista kurulu ise xp dene live cd lerde sorun varmı dene sadece işletim sistemi açılırkenmi sorun var driver yükledikten sonramı oldu biraz gözlemlersen mutlaka elimizden geldiği kadarı ile yardımcı oluruz
hocam ilginize teşekkürler sorunu şöyle açıklayayım bilg. sorunsuz çalışırken daha sonra bir ara açılıştan sonra hangi pencereyi açarsan aç çekinikleşmeye başladı bilg. tıklıyorsun çekinik tekrar yeni pencere açınca yeni pencerede çekinikleşiyor ctrl+alt+del yapınca düzeliyor bazab restart yapınca olmuyor ama kapatıp açınca kesin oluyor bilda orjinal XP Pro. var . biz windowstan kaynaklı olduğunu düşündük format attık ama daha ilk açılışta yine aynı sorun yaşandı, birdaha başka bir versiyon denedik aynı sorun oluştu. Garantiye yollasak ne olur acaba daha önce yolladıysanız bilgi verirseniz. teşekkürler
eğer bios güncellemesi varsa önce onu güncelleyin ram olarak düşünürseniz üzerinde iki adet ram varsa tekini çıkarıp dene sorun yapıyorsa diğerini tak dene yine yapıyorsa servis yolu görünüyor.
slm arkadaslar benimde sorunum,format atma yollarından birini sectim cd de kurdum,format attım virüs programı yukleyemiyorum f1 f2 cıkıyor pc açılmıyor yardım ederseniz sevinirim tesekkur ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme