Şimdi Ara

dell inspiron 6000 mi asus a6vm mi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus a6vm ile dell inspiron 6000 arasında kararsız kaldım

DELL İNSPİRON 6000

Ağırlık: 3.1kg
    Batarya Ömrü: 6-Cell
    Bellek: 512MB DDR2 533MHz (2x256)
    Bluetooth: DW BlueTooth 350
    Diger: Multimedia Control Butons
    Ekran Kartı: 128MB Shared Intel Media Accelerator 900
    Ekstra: MS Works
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    Işlemci: Centrino M 750 1.86GHz/2MB/533
    Kart Okuyucu: SD Card Reader
    LCD: 15.4" WXGA (1280x800)
    Modem - Ethernet: 56K - 10/100
    Optik: DVD+/-RW Double Layer
    Portlar: 4xUSB2.0, VGA, S-Video, 1394 Firewire
    Sabit Disk: 80GB 5400RPM ATA/100 HDD
    Wireless: Intel PRO 2200BG
    İşletim Sistemi: MS XP Home TR

ASUS A6Vm
    15.4",Intel Pentium M 750 1.86GHz, 512MB, 80GB, DVD, KAMERALI, XP HOME, BLUETOOTH
    İşlemci: Intel Pentium M 750 1.86 GHz/2MB
    Ekran: 15.4" WIDESCREEN WXGA TFT / 1.3 Mega Pixel WEB KAMERALI BLUETOOTH
    RAM: 512 MB DDR2 533 RAM (Max 2 G)
    HDD: 80 GB
    Ekran Kartı:nVidia GeForce Go 7300 TurboCache Grafik Bellek:64MB dahili, anabellekten 256MB paylaşımlı
    Genişleme Yuvaları: 1 x IEEE1394 ,4x USB 2.0, 1xParalel, PCMCIA 2.1,IRDA , 802.11g WiFi Kablosuz Arabirim, LAN,Card Raeder 4+1.
    Optik Sürücü: 8 X DVD Dual
    Audio: AC97 S/W, Audio DJ
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home TR
    Ebatlar: 354x 284 x 35.2 mm
    Pil ve Pil Ömrü: Li-Ion 8 cell 3.5 saat
    Klavye: Q Turkçe 85 Tuş
    Bonus: Taşıma Çantası VE Asus Optik Mouse HEDİYELİ
    Ağırlık: 2,85 Kg

sizce hangisi yardımcı olursanız sevinirim

• sanki asus gibi duruyor ama fiyatı ne kadar asus un *
  • ya izmirde 1900 ytl ye buldum araştırırsam dahada ucuza bulabilirmişim fiyatına göre özellikleri iyi geldi ama yinede çok fazla bi bilgim yok laptoplar hakkında
  • kardeşş bende 3 hafta oncesine kadar aynı seyi düşünüodum.dell 6000 mi asus a6vm diye.bayaa da bir araştırdım ve forumdaki arkadaşlardan da bilgi aldım.
    eger oyun da oynarım dıyorsan dell ci arkadaşlarda asus diyor.ekran karti daha guclu.
    bide asus un kasa biraz daha sık vede ekranı bana daha guzel geldi.
    bu arda bende tam a6vm alicaktım ancak yeni core solo işlemcili asus a6jc cıktı karde..
    1.66(667 mhz) core solo işlemcili 128 sabit 256 ya kadar da paylaşimli ge force 7300 ekran karti var uzerınde.su anda acamayacagı oyun yok bildiim kadarıyla.
    1.66 core solo işlmeci için benchmarklara baktım,hizli sistem ile de görüştüm.cntrino 2.0 dan daha performanli olduunu öğrendim.yalnız bu core solo,duo diil ,çift çekirdek diil yaani yine tek cekırdek ama yeni nesil işlemci.
    bu alet,n fiyati su adan 2.200 ytl civarinda ama 1 ay içinde kesin duser cunku a6ja(çift çekirdekli model)geliyor,yolda.
    ancak ben hemen alıcam ve 2000 i gecmesın dıyorsan artık benımde tavsiyem asus a6vm ama centrino 2.0 i var.onu derim ben.2.0 olan model 60 gb hdd e sahip ama artik dvd ler falan en az 4 gb alıyor.hdd problrm olmaktan cıktı yani.eger 20 gb benım için onemli diil dersen 2.0 li modeli al.
    asus hakıında kotu hiçbirşey duymadım ben.gerci dell hakkında da duymadım hatta kullanan yakınım da var ancak asus cok daha performanlı kalıyor.
    son tavsiyem ise bence 1 ay daha bekle a6jc al.2.200 den 2.000 ytl ye iner o.bende onu almaya karar verdım

• ya bende zaten haziran temmuz gibi alıcam sanırım o zaman kadar araştırıorum a6jc nin özelliklerinide araştırıım bare ben gb si yüksek olsun istiyorum o yüzden 80 gb falan die düşünüorum bide a6jc nin Bluetooth u ve kızılötesi yok :( belki o zamana kadar değiştirirler ve eklerler a6v lerde öle yapmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastname -- 31 Mart 2006; 14:11:43 >
  • ağırlık olarak asus (2.85 kg) +1
    ekran kartı 64 dahili paylaşımlı 256 asus +1 daha
    asus color shine (parlak ekran) +1 daha
    pil 8 cell asusta +1 daha
    asuslarda genelde tek 512 ram çıkıyor, diğer slota da sen ram alır 1 gb yaparsın +1 daha asusa :)
    çift çekirdekli işlemcileri beklemeyeceksen bulur bulmaz asus a6vm al...bluetooth da var kızılötesi de...
    Beklicem diyosan daha ne fırsatlar çıkar...Bekle o zaman :)
  • bir de unutmadan...dell de var mı bilmiyorum ama asusta entegre web cam var 1.3 mp...webcam kullanıcaksan çantanda ekstradan web cam taşımazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence asus dell de ekran kartı olayı asus kadar iii değil
    asus iyi secim
  • Bu iki makine arasında Dell6000ci olarak Asus derim ben de.. Zaten fark ortada.. Ama muhtemelen asusun fiyatı daha fazladır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.