Şimdi Ara

dell inspiron 6400-1.83 bugun alıcaz alırken nelere dikkat etmek gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük gün geldi dell inspiron 6400 -1.83 alıcaz bu gün yardım eden herkese cok tesekkürler

ama alırken nerelerini kotrol etmemiz gerekir internetten spariş edicektik o zaman hatalı veya sorunlu cıkarsa paketi acmadan getirin diyo paketi acmadan sorunu anlayamıyacagımıza göre oradan almamaya karar verdik teknosadan alıcaz.

ama alırken nelere dikkat etmeliyiz baska bi bilgisayar vermezler verirlerse anlarız zaten bunun dışında

1- ekranda ölü piksel olursa degiştirmek zorundalar mı? yada kac tane olursa?
    2- acılmadığını anlamak için ne yapmamız gerekli?
    3- kontrol etmemiz gereken baska yerleride var mı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

(ama bu gün alıcagımız için acele cevap verirseniz seviniirim)

• koskoca forumda bunu bilen vardır heralde ama hiç cevap yok
  • bak kardeş ölü piksel olayını çok dikkatli bak ekrana anlarsın bide bende dell 6400 aldım ölü piksele rastlamadım. açılmadığını şmyle anlarsın kutusunu gözünün önünde açtır kutunın bandında dell işaretleri var.
  • 1-ekranda 3 ve fazlasında olu pixel warsa degiştirmek zorundalar

2-acılmadını anlamak sana kalmıs kutu acmadan once iicen incele herhangi bir bant olması gerekir dell e ayit kutuda

3-actıgın kutuyla bilgisayarın ozellikleri birbirine uyusuyomu ona bak cd rom falan onanımsal yerlerini kontrol et ok
  • yani muhakkak görerek bildiğin yerden almanın farkı ve tadı başka online siparişe nazaran. gerçi online olarakda çok güvenielcek yerler var ama sonuçta dünyanın parası ufak bişey olsa ispat etmek için baya bi uğraşabilirsin.
    öncelikle makina iyi makina gerçekten tebrik ederim, güle güle kullan.
    1- ölü piksel olayı muallakta olan bi konu. kimi üreticiler bir tane bile ölü pikselde bilgisayarı sorgusuz sualsiz değiştirirken, kimileri ise 4-5 tane ye kadar müsade gösterebiliyor bu konuda. o artık tamamiyle üretici firma ve satıcı arasında yapılan anlaşmaya bağlı. senin yapıcağın iş bilgisiyarı alır almaz paint de büyük ekran modunda siyah zemin atıp tek tek ayrıntılı olarak ekrana dikkatlice bakman ve pikselleri şayet varsa seçmen. yani ben olacağını sanmıyorum ama bilgisayar işi her zaman bi pay vardır.
    2- açılmadığını anlamak için yani bunu anlamak zordur ya. kim anlayabilirki. yani adam açar teşhir malı olarak standa koyar kalır orda 1-2 ay sonra tekrar kutusuna koyup sana satar. çok zordur. çok dikkatli bakman lazım sağına, soluna etrafına çiziklere darbelere ekranına çok dikkatlice kontrol et. arka kapak kısmına vida bölümlerine de bakmayı ihmal etme.
    3- kutu içeriğini kontrol edersin. adaptör, yazılım kitapçığı cdleri, onun dışında varsa şayet kurtarma cd (recovery) sinin olup olmadığın falan onlara dikkatlice bak. herşeyden emin olduktan sonra ödemeyi yap çünkü bu bir tüketici olarak senin en doğal hakkın.

tekrar hayırlı olsun. bişey olursa biz burdayız. artistlik falan yaparlarsa haber etmen yeterli, icabına bakarız kardeş

• teknosada 3 taneden fazla ölü piksel olursa değiştiriyolarmış hocam bana öyle dediler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.