kardeş f3jc yi 3 gündür kullanıyorum masaüstünden farkı yokk canavar
Yerim öyle canavarı.Yakında o canavarla tanışacağız.
ne kadara aldınız arkadaşlar???
ya arkadaşlar asus hiçbiryerde yok:( ve dell 2 ghz olanda yokkk:(
2.236 Ytl asus f3jc tabiki.. arkadaslar benim kayınpeder dell de çalısıyor! urunlerin geleceğı hakkında pek ii seyler soylemedi o yuzden bende asus aldım, taş gibi allaha sukur!ekran kartı da iyi! ayrıca parcalar da bildiğim kadarıyla genelde asus. bence tek sorun dizayn da.. express kartına tırnak atmadan çıkarmak imkansız! bakın ben alırken birde BenQ modeli vardı. adam garantisi için kapından alıp kapına getirirler dedi ama inanmadım neyse herkese hayırlı olsun.. buda eskiyecek baaa...
ya tamam arkadaşlar bende şuanda hemfikir oldum ausu'a ama nerde var ya bu alet???? heryerde geleck ha gelecek:(
tabiki core 2, düşünmeye bile gerek yok ama biliyosun asus da stok sıkıntısı var. beklemene değecek bi ürün diye düşünüyorum.
bi sorum war core2duoların 4 mb on bellege sahip olması sartıyla performans farkı yaratacagini duydum asusun ki de 2 mb onbellekli yani simdi dell 1.83 ile asus arasında fazla fark yokmudur acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme