Şimdi Ara

dell inspiron 6400 hdd..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler....beyler benim hdd ile ilgili sorunum var hdd almak isitoyorumm..sizden ricalarım

1-)hangi markayı tavsiye edersiniz..
    2-)satamı olmalı idemi..
    3-)birde herhangi alıcağım hdd benim laptopa uyumlu olucakmı çünkü benim laptopda hdd 2 vide ile bağlı pcye alıcağım herhangi bir hdd dede bu bağlantı delikleri aynı uyumlu olucakmı vidalama konusunda sıkıntı cekermiyim..yoksa belli markalar mı uyumlu..

örneğin bendeki hitachi sadece hitachilermi uyumlu ....

yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler..

• 1- benim tercim seagate 250 gb 5400 rpm ama bana 200 gb yeter hızlı olsun dersen wd 200 gb 7200 rpm al derim
    2- tabiki sata olacak ama 2.5" laptoplar icin gidip 3.5" lik alma yanlışlıkla
    3- tüm harddiskler standarttır hepsinde yanlarında ve altında 6 tane vida yeri vardır dell laptoplarda görünen 2 vida diski kasaya sabittler dişki cıkardıgında yanlarda 2 vida görürsün oda diskki dısardan görünmesin diye takılmıs hepsini cıkarıp aldıgın 2.5" lik harddiskine monte edip yeniden kullanabilirsin hicbir sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 27 Nisan 2008; 2:35:06 >
  • bende de bahsettiğiniz bilgisayardan var,, (marka söyleyince DH'nin 16. maddesini ihlal etmiş sayılırız) o yüzden marka belirtemiyorum..

ilgili link..http://forum.donanimhaber.com/m_22977605/mpage_1/key_//tm.htm#23027708

orjinalinde farklı hdd ler kullanılmış fakat,,

1. hdd de kendini öne çıkarmış olan SEAGATE yi tavsiye ederim..

2. sata ve de 2.5" boyutunda..

3. daha önce takmadıysan eğer,, alacağın yerle görüş onlar taksın istersen..

sonra bir sorun olursa garanti dışı kalmasın hdd'in..

verilen paraya yazık olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.