Şimdi Ara

Dell Inspiron 640m Ekran Işığı Zayıflaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell İnspiron 640m sahibiyim. Yaklaşık 3 yıldır kullandığım laptop ilk kez bir arıza belirtisi veriyor. Arıza şu;

Ekran özellikle bilgisayarı ilk açtığımda veya açıkken bile kapağı kapatıp açtıktan sonra sanki elektirik azalmış gibi ışık zayıflıyor ama saliseler içinde tekrar aynı parlaklığa geliyor. Sanki bir titreme gibi çok kısa sürede geçiyor. Ancak bunu sürekli yapmıyor. İlk açışlarda veya kapağı ilk kaldırışta yapıyor genelde.

Sanki elektrik kesiliyormuş gibi ekran ışığı zayıflıyor titreme şeklinde azalıp çoğaldıktan sonra toplam 2-3 saniyede normale dönüyor. Yalnız anlamadığım şey örneğin windows'u açarken ekrana gelen oturum açma sayfasında bunu hiç yapmazken masaüstü göründükten kısa bir süre bu zayıflama oluyor. Bazen de ekran kapağını açınca.

Bazen hiç yapmıyor. Yaptığı zaman da toplam 2-3 saniye falan sürüyor. Aslında kullanımda hiçbir rahatsızlık vermese de bilgisayarın geleceği açısından soruna el koymak istiyorum.

İşletim sistemi Windows 7 Home Premium. Uzun zamandır kullanıyorum ama son dönemde olmaya başladı.

Hiçbir müdahelede bulunmadım. Belki invertor temassızlığı olabilir tam anlayamadım. Teşekkürler şimdiden.

• Up.
  • Problem florasanda olabilir.İşte resim.

Dell Inspiron 640m Ekran Işığı Zayıflaması
  • ekran ışığı ile problemler genelde inverter karrtından yapar. bilginiz olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.