merhaba hocam cablo alan varsa yakın zamanda link gönderebilir mi uyumlu olup olmadığına emin olamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim |
### DELL İNSPİRON 7537 KULLANICI PLATFORMU##_ oyun ve işlemci testleri eklendi (426. sayfa)
-
-
selam arkadaşlar.. wifi 6 modem görmeme sorunu yaşayıp çözen var mı acaba?
zamanında ne iyi laptop almışız muadili yok..
-
-
2.4 de mi görmüyor
-
Ekran ve klavye değişmiş olsa da. Laptop hala sorunsuz çalışıyor. Ram ve SSD takviyesi yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ram için ne önerirsiniz 1600 MHz destekliyor ana kart değil mi ?
-
İçerisine ek ram takalı çok uzun zaman oldu. Ne taktım hatırlamıyorum ama içerisindeki ile aynısından olabilir.
DDR3L diye hatırlıyorum low diye geçiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muadil batarya önerebilecek var mı?
2.4 te sıkıntı yok. wifi 6 yı görmüyor..
-
Konuyla ilgili pm gönderdim.
-
Selamın aleyküm arkadaşlar benim pc de ekranın da aynı yukarıdaki arkadaşın belirtiği gibi acıp kaparken çizgiler oluşmaya
başladı ekran flexi kablosunu degiştirecegim hangisi uygun link verebilecek olan var mı arkadaşın tam belirttiği kodu bulamadım bu kodlu kablo uygunmudur.
-
İçini açıp baksanız daha iyi.
-
bakarım yazıyorsa sagol
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156886749
yaklaşık bir sene önce ihtiyaç oldu ve yardım bulamadığım için kendi imkanlarımla parçayı bulup değiştirmiştim montajı benim için sorun olmadı ama çok detaylı bir işlem yardım almanız gerekecektir yanlış hatırlamıyorsam aldığım yeri paylaşayım
www.urunsentezi.comDell Inspiron 15 7537 Lcd Kablo DOH50 0DCXMF 50.47L03.011 MODEL 40 pinhttps://www.urunsentezi.com/urun/197105/dell-inspiron-15-7537-lcd-kablo-doh50-0dcxmf-5047l03011-model-40-pin.html
ürün satış ilanında 40pin yazmasına rağmen ürün kodu uyduğu için 30pin geliyor zaten orjinal parçayı çıkarıp pinleri sayarsanız da 30pin çıkacaktır orjinal parçayı söküp kesinleştirmenizi tavsiye edebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
link için çok teşşekkürederim. sökmeden sipariş edeyim gelince hemen takarım dediydim ama en garantisi bakmak olucak
-
Merhaba, kaç GB ram e yükselttiniz.
16
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X