Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım ilk ben satın aldım öğrenmek istediğim win10 lu değil sadece freedos ile mi eglecekti i7 model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Sanırım ilk ben satın aldım öğrenmek istediğim win10 lu değil sadece freedos ile mi eglecekti i7 model ?

Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur ve sorunsuz çıkar
  • Bu işlerden anlayan birisi aslında freedos alıp en güncel driverleri nasıl temin edeceğimizi falan anlatırsa çok büyük bir iyilik yapmış olacak bizim için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak27.

Bu işlerden anlayan birisi aslında freedos alıp en güncel driverleri nasıl temin edeceğimizi falan anlatırsa çok büyük bir iyilik yapmış olacak bizim için :)

Hallederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekmakkuin

üzdün hocam

Totem yaptım bilerek yüksek söyledimYerseniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

quote:

Bu işlerden anlayan birisi aslında freedos alıp en güncel driverleri nasıl temin edeceğimizi falan anlatırsa çok büyük bir iyilik yapmış olacak bizim için :)

Eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Sanırım ilk ben satın aldım öğrenmek istediğim win10 lu değil sadece freedos ile mi eglecekti i7 model ?

Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi olur ve sorunsuz çıkar

Teşekkür ederim, bakalım inşallah

• quote:

quote:

Halledelim hocam sana zahmet bilgi verebilirsen :) Satın aldım çünkü ürünü ama mac platformundan geçeceğim için windowsa uzağım :)
  • quote:

quote:

quote:

Çok emin olmamakla birlikte galiba hdd ikisinde de 5400 rpm.

İki sitede de 7200 rpm yazıyor.

Ebrar 5400 rpm yazmış

Dell abd sitesinde de 5400rpm yazıyor

• caspento kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja eklerim yapılması gerekenleri.
  • Şimdiden hayırlı olsun resimleri ve incelemeyi merakla bekliyoruz

• İ5 1050ti lı model de gelecek mi acaba?

• quote:

İlk mesaja eklerim yapılması gerekenleri.

Çok makbule geçecek, sağolasın hocam

Bende ürün gelince sizler için ilk incelemeyi yaparım ki, fikir oluştursun alacak olan arkadaşlara.
  • i5 modelini bekliyecegim biraz daha ama kendimi zor tutuyorum

• Ürünün i7 için 2 versiyonu var arkadaşlar biri freedos(linux), 128gb ssd diğeri win 10 home 256gb ssd aralarında 400-500 tl civarı fark var.

256 lık modelin satışını göremedim oda muhtemelen 5100-5200 aralığında olacaktır.

Almayan arkadaşlar ebrar fiyatlarını beklesinler tüm ürünlerde daha iyi fiyatlarla satış yapıyorlar. Bugün yarın satışa sokarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 12 Nisan 2017; 21:7:49 >
  • Bu n11.com da kupon kodlarını birleştiremiyoruz değil mi? Yani sadece 1 tane indirim kuponu kullanabiliyoruz, bilen var mı?
  • quote:

Bu n11.com da kupon kodlarını birleştiremiyoruz değil mi? Yani sadece 1 tane indirim kuponu kullanabiliyoruz, bilen var mı?

Maalesef birleşmiyor, her hesaba 50tl yükledi n11 zten, birde axess kartınız varsa 100 lira ucuza almış olursunuz, ben öyle yaptım.
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    i5 versiyonu freedos mu?
  • i7-1050ti modelini uzun zamandır beri bekleyenlerdenim. Sinerji Bilgisayar güvenli daha önce alım yaptım çok iyi firma. Kredi kartınızdan direk çekim yapmıyor yetkili onaylıyor öyle alıyor. Çekmediler diye şüphe etmeyin. Kargo, paketleme vs sorunsuz gelmişti. Fiyat 4.700 tl çok geliyor malum döviz kuru. Beklemeye devam olmazsa Amazon'dan farklı model alıcam.

Alanlara hayırlı olsun. İncelemelerini dört gözle bekliyorum.

• quote:

quote:

Bu n11.com da kupon kodlarını birleştiremiyoruz değil mi? Yani sadece 1 tane indirim kuponu kullanabiliyoruz, bilen var mı?

Maalesef birleşmiyor, her hesaba 50tl yükledi n11 zten, birde axess kartınız varsa 100 lira ucuza almış olursunuz, ben öyle yaptım.

Evet benim de yarın kupon süresi bitiyor ama diğer versiyonlarını da bekleyip ona göre karar vermek istiyorum. Neyse artık hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.