Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum ana konusu var bilgisayarın ama ben sadece aklıma takılan bir kaç yeri sorucağım.Benim almayı düşündüğüm modeli:http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10.html#genel-bakis

Monster noteboook alacakken buna dek geldim hem daha ucuz hem daha kaliteli geldi bana.1050 ti 16gb ram 256 gb ssd sürümünden bahsediyorum bu arada.Ama bir kaç incelemede belirtmişler ekran biraz kötü diye.Kullan varsa buna bir açıklık getirebilir mi?Ne kadar kötü bu ekran?Ayrıca başka bir sorunu varmı?Oyun performanları bana gayet iyi geldi battlefield 1 de ultrada 60 fps yi görüyor cihaz.Galiba bunu alacağım ama dur bunun yerine üstüne 200-300 lira daha koy(max bütçem 4.5k üstü belki ama 5k yı geçmesin) şu cihazı al her yönüyle daha iyidir dediğiniz var mı?Ve ya dur bak şu zaman indirimler olacak o zaman şunu al dediğiniz bir pc de olabilir.Dellin 10 yıllık laptopu vardı hala canavar gibi çalışır şu an.Cod 4 ten yıllar yıllar önce çıkmasına rağmen onu bile kaldırabilen bilgisayardı.Dell markasına güveniyorum ben sizin tecrübeleriniz var mı dell ile?Tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Not:Ekran kartı 1050 ti bu cihazın.1050 ti si olan bir laptop önerirseniz sevinirim.Ve ya daha üstü.

• up
  • Bu laptopa fiyat olarak en yakın diğer marka 1050ti laptoplar 6 binden başlıyor hocam. Fiyat performans acisindan bulabilecegin en iyi pc diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.