Bildirim
Dell Inspiron 7567 Oyun Testleri (Video) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
olmadığı için çekemedim -
-
-
-
Biraz hayal kırıklığı oldu benim için. Şuan Gt750Mli Dell kullanıyorum. Önceliklik olarak Dell marka olmazsa herhangi bir marka 1050 veya 1050Ti lı bir notebook düşünüyordum ama istediğim oyunları en yüksek ayarlarda sabit 60 FPSde oynatmıyor. Far Cry primal'a şaşırdım açıkçası. Ben 750mde HD de (1366x768) yüksek-orta karışık ayarlarda oynanabilir FPSler alıyorken (29un altına pek düşmeden yani), bu bilgisayarda 3-4 katı bir FPS bekledim. Acaba benim delldeki gibi intel speed step gibi bir olay var mı? Açıkken %30 performans kaybı oluyor, kapatınca tam performans çalışıyor. Böyle bir durum olabilir mi? Neyse her halükarda sanırım dell ya da başka bir 1050 alıcam. Artık sabit 60fps için, "draw distance" gibi genel görüntü kalitesini etkilemeyen ayarları kısarız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X