Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
11
Favori
38.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese, bende bugün alıcam 1060lı modelini uzun bir süre sonra windows platformuna geçiyorum. 2007 senesinden beri mac kullanıcısıyım. Sıkıntı yaşamam inşallah
  • Bilgisayar iyide. Windows ağlatacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.

Benim cihaz geldi. + ve - şekilde yazıyorum.

1) + SSD disk nvme, hwinfo'da üretici olarak samsung gözüküyor.
    2) - Panel IPS, kalitesini beğendim ama malesef 2 tane ölü piksel mevcut. Bununla ilgili mecidiyeköy'deki servise gitmemi istediler.
    3) - Kendi windows iso'su da yok. Kurulumları siz yapacaksınız.
    4) + Parmak izi okuyucusu var.
    5) + 1060 MAX-Q versiyonu
    6) - En yıkıldığım yer burası oldu, klavye'nin ışığı beyaz arkadaşlar. ve WASD tuşları normal. Kesinlikle görsellerdeki klavye değil :(

İlk etapda gördüklerim bunlar. Diğer arkadaşlarda ekranlarında ölü piksel var ise paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 20 Aralık 2017; 16:3:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Arkadaşlar selam.

2) - Panel IPS, kalitesini beğendim ama malesef 2 tane ölü piksel mevcut. Bununla ilgili mecidiyeköy'deki servise gitmemi istediler.
    6) - En yıkıldığım yer burası oldu, klavye'nin ışığı beyaz arkadaşlar. ve WASD tuşları normal. Kesinlikle görsellerdeki klavye değil :(

İlk etapda gördüklerim bunlar. Diğer arkadaşlarda ekranlarında ölü piksel var ise paylaşırlarsa sevinirim.

Oncelikle hayirli olsun. Klavyenin arka aydinlatmasi acikken fotografini cekip gonderebilir misiniz?

Ayrica zamaniniz oldugunda performans degerlerini de bekliyoruz. (sicaklik, fan ses yuksekligi, fps vs..)

• quote:

Orijinalden alıntı: xlor

quote:

Arkadaşlar selam.

Oncelikle hayirli olsun. Klavyenin arka aydinlatmasi acikken fotografini cekip gonderebilir misiniz?

Ayrica zamaniniz oldugunda performans degerlerini de bekliyoruz. (sicaklik, fan ses yuksekligi, fps vs..)

Ölü pikseller için yarın servise götüreceğim.

Resim gözünüzü korkutmasın bleeding çıplak gözle karanlıkta gözükmüyor. Fotoğrafta nasıl öyle çıktı anlamadım. (daha eski serilerden tn panelli alıp iade etmiştim ışık süzmesi yüzünden ama bunda sorun yok. Çektiğim kamera yüzünden olabilir)

not: ortadaki beyaz ışık fare imleci.

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-QDell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 21 Aralık 2017; 0:9:59 >

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Klavye konusunda maalesef Dell masraftan kaçıyo, bu modeldekide 7567 de Dell in 2014-2015 de çıkardığı modellerin klavyesi, kırmızı olanıni tr klavye versiyonunu yapmiyolar maalesef :( bu arada hayırlı olsun müsait olduğunuzda oyun ve ısınma gözlemlerinizi bekliyoruz.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    aynı gun yapıyorlar ise serviste güzel bugun bırak 1 hafta sonra al derlerse kötü
  • quote:

Arkadaşlar selam.

Hocam YouTube dan Rus kanallarındaki incelemelerde klavye beyaz yanıyor iki farkli modeli var büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3

quote:

Arkadaşlar selam.

Hocam YouTube dan Rus kanallarındaki incelemelerde klavye beyaz yanıyor iki farkli modeli var büyük ihtimal

Evet avrupa'da bazı ülkelerde de kırmızı değil beyaz olsun diyerek dell destek direk sipariş verenler olmuş. Ama bizde dell'den direk sipariş yok malesef. Yani ne gelirse o gibi duruyor. (insanların beyaz istemesinin nedeni kırmızıya göre daha okunaklı olması ama tasarımı yok ediyor beyaz renk)

Ama şunu belirteyim, klavye önceki seriyle aynı değil. Basımı çok farklı. Mesafe kısalmış ve esnemiyor, ben şahsen çok beğendim rengi haricinde.

@cuhuku, sonuç ne zamana çıkar bilmiyorum tek korkum serviste çizip zarar vermeleri. Memlekette hiç kimseye güven olmuyor artık.

@MajesT3 bu arada detaylı incelemesi dave lee'nin kanalında var. İngilizce bilenler bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 20 Aralık 2017; 18:30:50 >

• Tesekkurler fotograflar icin. Umarim en kisa surede piksel problemi cozulur.
  • Monster tulpar 13.1 in kotu yorumlarına ragmen Monster Tulpar T5 v14.1 +16 gb ram 5.600 TL alicam galiba kasasi da degismis cok hoşuma gitti istediğim bütün ozellikler var dell 7577 ile arasında cok kalmistim ama ekran karti normal 1060 olmasi beni cok cekti kendine

• Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın..Bu klavye rengi gönderilen modele göre değişiyor sanırım youtube deki incelemelerde kırmızı idi çoğunluğu.

• 1060'lı model bana da bugün ulaştı. Başlıca yorumlarımı yazayım. Ayrıntıları sorabilirsiniz.

Öncelikle parlaklığı hariç ekranını çok beğendim. İlk kez 1080P IPS panel kullandığımdan da olabilir ama çok kaliteli renkler. Ama dediğim gibi parlaklık hayal kırıklığı.

Klavyesi dandiklik hissi veriyor, ayrıca soldaki üst F tuşlarının altındaki 2 tuşu içine göçük geldi. Çalışıyor ama gömülmüş durumda. Muhtemelen geri yollayacağım tamir edilmesi için. İlk günden çok koydu sırf bunun için tekrar kargoya gidecek olmak

GTA V'te fan-sıcaklık testi yaptım. Soğutması gayet başarılı ve fanı hiçbir zaman çıldırmıyor. 1060'ın performansı da malum, gayet iyi.
  • quote:

Monster tulpar 13.1 in kotu yorumlarına ragmen Monster Tulpar T5 v14.1 +16 gb ram 5.600 TL alicam galiba kasasi da degismis cok hoşuma gitti istediğim bütün ozellikler var dell 7577 ile arasında cok kalmistim ama ekran karti normal 1060 olmasi beni cok cekti kendine

Bildiğim kadarıyla max-q olması daha değerli. Sadece ekran kartı dizaynı değil kasa ve soğutma sistemleride elden geçiyor.

• quote:

quote:

Monster tulpar 13.1 in kotu yorumlarına ragmen Monster Tulpar T5 v14.1 +16 gb ram 5.600 TL alicam galiba kasasi da degismis cok hoşuma gitti istediğim bütün ozellikler var dell 7577 ile arasında cok kalmistim ama ekran karti normal 1060 olmasi beni cok cekti kendine

Bildiğim kadarıyla max-q olması daha değerli. Sadece ekran kartı dizaynı değil kasa ve soğutma sistemleride elden geçiyor.

Max q olunca frekans hızları düşük oluyor. %15 daha az performans veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Bu modelde orjinal 1060 değerlerine oldukça yaklaştırmışlar boost clock değerini. Birde bence ısınmaması daha önemli, komponentlerin ömrü uzun oluyor, throttling oluşmuyor.

Toplamda belki %5 farkedecektir(kaynak). Benim için çok değersiz başkaları için değerli bir rakam olabilir bilemiyorum.

• Beyaz ışığı bana göre çok hoş, hatta kırmızı olmasını istemiyordum fotoğraflar çok yararlı oldu bu konuda.Ebrar bilgisayardan toplu alım ile ilgili attığım maile cevap gelmedi. Yani sonuç şu herkes indirim kovalayacak veya 1050ti, 1060 modelini direk alacak. Elimden gelen bu kadar fakat gelişme olursa bilgilendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwe01

Beyaz ışığı bana göre çok hoş, hatta kırmızı olmasını istemiyordum fotoğraflar çok yararlı oldu bu konuda.Ebrar bilgisayardan toplu alım ile ilgili attığım maile cevap gelmedi. Yani sonuç şu herkes indirim kovalayacak veya 1050ti, 1060 modelini direk alacak. Elimden gelen bu kadar fakat gelişme olursa bilgilendiririm.

Valla ben de yattim pusuya indirim bekliyorum Hepsiburada baya indirime sokmus bilgisayarlari ama bu modelleri sokmamis acer helios 300 17.3 modeli 5.900 su an

• acer linkini atarmısınız bulamadım da
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.