Merhaba Dell İnspiron Gaming 7559 intel core i7 kullanıcısıyım. İlk zamanlarda böyle bir sorunum yoktu fakat artık oyun oynarken birden bire siyah ekran beliriveriyor ve ekran gidip gelmeye başlıyor. Sonradan ne düzeliyor ne de laptopun bir fonksiyonu çalışıyor. geçen gün Dell'in sitesinden Nvidia ekran kartının son driver'ını indirip güncelleştirdim, yine bana mısın demedin. Oyunu en düşük grafik motoruyla oynuyorum yine değişmiyor. Bazen kesintisiz 5 saat oynuyorum, bazen oyunu açtığımın 2. dakikasında hemen siyah ekran oluyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Isınma problemi yok fakat belki ondandır diye laptop altlığı aldım fanlı, o da banamısın demedi. Aynı laptop kullanıcılarının yorumlarını okuyorum, iyi grafiklerle kesintisiz oyunlar oynuyorlar. Bende ki bu sorun nedir anlamadım gerçekten. Donanıma göre böyle siyah ekran vermesi gerçekten parasını hiç hak etmiyor. Oynadığım oyunlar ise Mediaval Engineers, Space Engineers,Skyrim gibi oyunlarda yapıyor, düşük grafikte. Rahat oynadığım oyunlarsa Left 4 Dead 2, Planetbase, robocraft, Hatret gibi oyunlarda böyle bir hata almıyorum. Yardım ederseniz çok minnettar kalacağım, gerçekten ne hevesim kaldı ne oyun oynama isteğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme