Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
624.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cihaz bendede var cihazi actigim zamandan itibaren ekrande seritler olusuyor ve mavi ekran veriyor.guvenli modda acabiliyorum sadece.servisi aradim malum testi yaptirdi test sonucu bisey cikmadi.garantisi bitti kargolamaniz lazim dedi tamir icin sorun nr acaba bilgisi olan varmi basina gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Elimdeki cihazın BİOS sürümü A7 fan sürekli çalışıyor hiç susmuyor. BİOS u A15 sürümüne güncellesem bu fan olayına çözüm olur mu ? Acil yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

Arkadaşlar merhaba. Elimdeki cihazın BİOS sürümü A7 fan sürekli çalışıyor hiç susmuyor. BİOS u A15 sürümüne güncellesem bu fan olayına çözüm olur mu ? Acil yardımlarınızı bekliyorum

cpu fan al yenisini taktir a15 e güncelle soğutucu ve demiri. işi bilen birine taktir termal pad lar özeligini kaybetmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

merhaba.
    dün akşam bu hata geldi.
    başka şarj aleti ile denedim yine aynı.

http://i947.photobucket.com/albums/ad315/Climanjaro/20160509_090909_zpsvcbvbua2.jpg

sorun ne olabilir?

90 w olan şarj aleti alacaksın ondan düşük watt adaptore uyumsuz diyecek
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. benim cihazda da malum ekran chipset arızası vardı. tamir olmadı uyguna bir anakart taktırdım.şimdi bu anakartta bazı programlar aracılığıyla pc nin özelliklerine baktığımda önceden i5 480m işlemci vardı şimdi i5 430m var gösteriyor ve ekran kartı önceden atı 1gb 5660 vardı yani ben öyle biliyorum şimdi amd 5000 serisi var gözüküyor ve 512 mb görünüyor. Birde şuan ki anakartta bios sürümü A6 gözüküyor önceki anakartta A15 gösteriyordu. Şimdi bu yazdığım işlemci ve ekran kartı bios sürümü eski olduğu için böyle gösteriyor olabilir mi yoksa tamire verdiğim kişi parçaları değiştirmiş mi (bana çalınmış gibi geliyor). Nedir düşünceleriniz ?

uydurma cıkma bir anakard takmiştir. zaten eski ana kadart aynısını taksa 1 pc parası eder. bunu bulduguna şükür et kaç para aldi :S

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Arkadaşlar n5010 i5 m460 işlemcili laptopum için hangi rami almalıyım 2x4 şeklinde yapacam bios tan baktığımda 1066 mhz görünüyor

Ram upgrade yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

2x4 gp 1666 mhz ddr3 ram aldim 8 gb yaptım bende i5 460m 5650 mi pc recoveriy disc leri duruyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsevenadam

quote:

Orijinalden alıntı: asadas74

w10 ilk gün cıktıgında yükledim hemen hemen aynı performans olarak cogu driverini tanıyor blutut tanımıyor. performans olrak bi artısı olmayacak aksıne biraz daha agır işletim sistemi ama onun yanında özelikler artıcak..
    ısınma işenine gelince acayip noktalı konusasım geliyor bu pc yi aldım alalı hiç sogumadi ki. 80 ila 120 arasında gezdi en az 10 kere headsnik sogutucu ve demiri degişti sürekli olarak kulandım gece de acıkdı gunduz de bi arizasi da olmadı. dell n5010 5650 ati 500 gb i460m 4gb ram 64 bit. 8 senelik pc artık degiştirme zamanı gelmiş ilk aldıgımda dx 11 destekli ilk ekran kartina sahipti 2650 fiyat şimdi msi alıcam 7500 lira civarlarında hunharca bi 6 sene de onu bekliyor

Heatsink değiştirmek pek etki etmez aslında ya Macun yenileyip toz temizlerseniz öyle sıcak çalışmıyor.Kasası soğumaya elverişli bi kasa zaten. Hava yolu temiz olur ve macun doğru sürülürse ısınma sorunu olmadan çalışır min 1 yıl. Sonra belki yine temizlik ister. Ayrıca 105C olunca kapanıyor o sıcaklıkları göremezsiniz hatalı bi ölçüm var.

@snnoslm
    Eğer ssd kapasitesi yeterli olacaksa daha performanslı olur, sessiz çalışır. Tamamen sizin kullanımınıza bağlı.

Benim modelde macun sürme gibi bir şansınız yok. termal pad lari var piyasadan defalarca termal pad aldım. hiçbiri 5 para etmıyor 20 30 40 50 lira verdiğim oldu..

bunun tek cagresi orjinal soğutucu alıacaksın içinde padlari ile şak diye takacaksın. yok pad miş yok temizlik miş yok fandaki devir kaybı aşınma demirdeki yanma iletkenlik ugraşmaya degmiyor

kasa aliminyum ama hala inanılmaz derecede ısınıyor. sol hdd ve işlemci üstü aliminyum kasa sanki pürmüz ile yakmiş gibi görseniz o zaman anlarsınız :D

iyi dayandı şükür...

120 gb ssd 2x4 gb ddr3 ram takıldı

• ısınıp kapanma sorununa net çözüm var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Arkadaşlar n5010 i5 m460 işlemcili laptopum için hangi rami almalıyım 2x4 şeklinde yapacam bios tan baktığımda 1066 mhz görünüyor

Ram upgrade yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

2x4 gp 1666 mhz ddr3 ram aldim 8 gb yaptım bende i5 460m 5650 mi pc recoveriy disc leri duruyormu

Laptop u değiştirdim hocam bu model insanı kanser eder..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

merhaba.
    dün akşam bu hata geldi.
    başka şarj aleti ile denedim yine aynı.

http://i947.photobucket.com/albums/ad315/Climanjaro/20160509_090909_zpsvcbvbua2.jpg

sorun ne olabilir?

90 w olan şarj aleti alacaksın ondan düşük watt adaptore uyumsuz diyecek

3 ay olmuş o hatayı alalı. 3 aydır öyle kaldığını düşünmedin umarım.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. benim cihazda da malum ekran chipset arızası vardı. tamir olmadı uyguna bir anakart taktırdım.şimdi bu anakartta bazı programlar aracılığıyla pc nin özelliklerine baktığımda önceden i5 480m işlemci vardı şimdi i5 430m var gösteriyor ve ekran kartı önceden atı 1gb 5660 vardı yani ben öyle biliyorum şimdi amd 5000 serisi var gözüküyor ve 512 mb görünüyor. Birde şuan ki anakartta bios sürümü A6 gözüküyor önceki anakartta A15 gösteriyordu. Şimdi bu yazdığım işlemci ve ekran kartı bios sürümü eski olduğu için böyle gösteriyor olabilir mi yoksa tamire verdiğim kişi parçaları değiştirmiş mi (bana çalınmış gibi geliyor). Nedir düşünceleriniz ?

uydurma cıkma bir anakard takmiştir. zaten eski ana kadart aynısını taksa 1 pc parası eder. bunu bulduguna şükür et kaç para aldi :S

150 ₺ verdik ama cihaz şuan yine aynı hatayı veriyor. Açılmıyor bip sesi veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012'de almıştım hâlâ sapasağlam cihaz. Core i3-370M CPU + Radeon HD 5470 GPU var. Güncel oyunları kaldırmadığı için Asus K555UB-XO198T modelini aldım. Ama inanın sağlamlıkta yanına yaklaşamaz. Dell'in sağlamlığına öyle alışmışım ki Asus'u kullanırken sanki kırılacakmış gibi hissediyorum. Menteşe sorunu da olduğu için korkarak kullanıyorum. Ah be şu Asus'un donanımında bir Dell Inspiron çıkmadı ya ona üzülüyorum. Dell'den şaşmayacaksın. Bunu bilir bunu söylerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet,bu modele uygun aydınlatmalı klavye var mı?
  • Batarya almayı düşünüyorum laptopa, yıllardır bataryası ölü bir şekilde kullandık ama artık batarya lazım oldu. Nerden bulabiliriz uyumlu bir batarya?

• Merhaba arkadaşlar,
    Laptop düştü tabureden. Dıt dıt sesi geliyor harddisk bölgesinden ve açtım içini. Çıkardım tekrar taktım ama düzelmedi. Ses geliyor ve exiting pxe rom yazıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Win 10'da ekran kartınız ne görünüyor?

AMD Mobility Radeon HD 5000 Series.

HD 5650 olan varsa driver linki paylaşabilirmi?
  • Merhaba, windows 8 yüklü ve webcam çalışmıyor var mı çözümü ? ya da ilk driver'ı varsa atar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

2. El pc alacağım bu pc 4 gb ram 500 gb hdd var kafama yatıyor oyun sadece "pes13" oynarım kaldırır mı? Lütfen yardım edin

i5 2.4 Ghz , 3 gb ram , 1gb ekran kartı var bende aynı model. pes 17 oynuyorum
  • Bende i3 var Windows 10 pro kurulu saat gibi çalışıyor
  • Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    N11.com da var 60 civarı fiyat veriyorlar ama orijinal değil
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.