Şimdi Ara

Dell ınspıron n5010 2.5 ghz 500 gb 4 gb ram ikinci eli ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop un garantisi bitti.Bataryası bitik.klavyesi yok.bazı tuşları bozuldu diye çıkardım usb kullanıyorum.Güzel ve temiz şekilde çalışıyor.Piyasası nedir satmaya kalksam sizce.

• 500-750 arası gidebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 veren olursa sat
  • 500 e satılcak laptop olduğunu düşünmüyorum.performanslı bir laptop.1700 tl e aldım ve oyun için en güncel amd ekran kartı vardı.Bu demek olmuyor kı cok para istiyorum lakin 500 nedir
  • yukarıya fiyat yazanlar kendileri almaya kalksalar 500-750 ye bataryası bitmiş klavyesi bozulmuş 4-5 yıllık bir makinayı alırlar mı acaba

yeni serisi 1100-1300 tl ye satılıyor. en son aldığım 1100 tl idi.

batarya ve klavye nin yaklaşık 200-250 tl masrafı var.

bu haliyle cihazın ederi en fazla 300 tl
  • klavye en fazla 70 batarya ise 110 tldir.en azından bunları sıfır kullanıcaklar aldıkları zaman.Laptoplar çok fahiş fiyattan satılmıyor mu bu ara sıfırları ?
  • oyunu açamayan laptoplar bile tarihi eser denilecek makineler bile 300 e satılabilir bence
  • o makinada ve ekran kartında oynanacak oyun , artık kalmadı.ihtiyacınız yoksa satmayın , torrent makinası yapın, sabahtan akşama 7/24 film indirsin
  • zaten film falan indiriyorm oyun vs.satıp masa üstüne katkı yapmayı düşünmüştüm
  • Bende de aynı model var ama ederi en fazla 400 lira. 3 yıllık pc sonuçta. Aldığımızda ekran kartı baya iyiydi ama şimdi çıkanlar çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.