Şimdi Ara

Dell İnspiron n5110 Ekran Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bi kaza sonucu laptopin ekranini kirdim. caminda ve plastik kisminda bi hasar yok. sorun icteki lcd panelde hic bisey gozukmuyor ve boya dagilmis sekilde. garanti kapsamina girme sansi yok. dell servisi arayip eve cagiracagim. fiyat ne kadar olur bilgisi olan var mi?
    bu da resmi ekrana pek benzer tarafi kalmadi. kameranin kotu olmasi da etkili tabi.
    [simage]http://b1212.hizliresim.com/14/j/gylsz.jpg [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingForOneDay -- 16 Aralık 2012; 15:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok Büyük Geçmiş olsunhttp://www.dparca.com/aramamodelgrup.asp?KategoriID2=188&ModelID1=9NaN585&L=1&KD=&title=INSPIRON » Inspiron N5110 » LCD PANEL buradan gir dell orjinal parçaları var ama işçilik ne kadar alırlar ya da alıyorlar mı tam bilmiyorum
    Tekrar geçmiş olsun
  • ordan alinca isçilik almiyolarmis sanirim ama fiyatlar baya pahali. yarin servisi arayip ne yapacagima karar verecegim. yardim icin cok tesekkur ederim.

• Servis bakmadı. 2 telefon no verdiler ve dparca.com u söylediler. Ben de Buca'da bir bilgisayarciya verdim fullhd panel takacak her şey dahil 195 tl olur dedi yarın teslim edecek umarım sorun çıkmaz.

• Öncelikle geçmiş olsun, cana gelmesin de mala gelsin.

ikinci el ekran 60-70 liradan başlar ne kadar tutturabilirse o kadar itelemeye çalışırlar...

hurda haldeki bilgisayarları en fazla 100 liraya alıyorlar o da sırf ekranı için. hesabı sen yap.

195TL çok fazla sana söyleyeyim. "FullHD panel" diyorsa o adam bir halttan anlamıyor demektir.

Bu tamircilerle çok haşır neşir olduğum için söylüyorum, çok ama çok güvendiğiniz biri değilse bu adamlara hiçbir şeyinizi teslim etmeyin.

Şahsen benim

-ekranım çalındı
    -ram'im çalındı
    -adaptörüm kayboldu
    -anakartım neredeyse kömür oldu (evet sıcak hava tabancasını kullanmayı bilmeyenler bu hale getirebiliyor kartınızı)

Bir de bütün bunların üstüne bir sürü para ödedim. Bilgisayarın içini açmak için 100TL istiyor amcalar, el insaf be yetkili servis bile 40-50 TL istiyor

• kardesım yanı pc acılıyo demi sendede sıkıntı yok ama ekran da hafıf catlamalar war :D yani herkes bi mesaj atmış bunun tam bı fiyatı yok mudur?
  • Kaosunaslanı K kullanıcısına yanıt
    2 sene oldu ben olayı yaşayalı :D şu anki fiyatları bilemiyorum. benim ekran çatlamıştı, pc'de herhangi sorun yoktu. pc sorunsuz açılıyordu. 150-200 arası birşey tutmuştu.

bi de ekranın önünde herhangi bir koruyucu cam yok. direkt lcd panelin değişmesi gerekiyor. çok zor bir işlem değil. lcd paneli alırsan değiştirmesi kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingForOneDay -- 28 Şubat 2015; 23:46:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.