ARKADASLAR BEN DELL İN YENİ CIKAN İNSPİRON 1520 ALMAYI DUSUNUYORUM AMA ASUS F3JP DE OLABİLİR ASLINDA ASUS ALACAKTIM FİYATININ DUSMESİNİ BEKLEDİM AMA HALA 1500$ SUAN İSE DELL İNS.1520 Yİ DÜSÜNÜYORUM BU MAKİNAYI KULLANAN VEYA BU MAKİNA HAKKINDA Bİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARA!!!!! HELPP HELPPPP !!!!!!!!!!!! DİYORUM ...ŞİMDİDEN CEVAP YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
HEE BİRDE SU VAR BU WİRELESS-N DESTEGİ VE BU DİRECTX10 DESTEGİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
wireless N daha fazla cekim alanı ve daha hızlı bir teknolojidir ama o teknoloji destekleyen modem olması lazım
wireless N daha fazla cekim alanı ve daha hızlı bir teknolojidir ama o teknoloji destekleyen modem olması lazım nasıl yani ben şimdi bu labtobu alsam internete baglanamıyacakmıyım bu dedigin modem olmadıgı zamn ????___ olurmu bole bişey acaba şaşırdım şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: zorrok
wireless N daha fazla cekim alanı ve daha hızlı bir teknolojidir ama o teknoloji destekleyen modem olması lazım nasıl yani ben şimdi bu labtobu alsam internete baglanamıyacakmıyım bu dedigin modem olmadıgı zamn ????___ olurmu bole bişey acaba şaşırdım şimdi
Alakası yok yani çekim alanı ile modemin alakası yok burda bilgisayarın çekim alanı artıyo hız olarak modem önemli