Şimdi Ara

DELL Mİ ? LENOVO MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben sana dell öneririm neden dersen kasa kalitesi olsun içinde ki donanım olsun her türlü önde ve şuanda 7537 modeli o fiyatlar arasında en iyisi lenovo da dersen ben pek güvenmediğim marka biraz araştırma yaparsan şikayetleri görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duymamış olayım tabiki Lenovo

• Sirf servis icin dell alinir.harddisk im bozuldu aradim 2 gun icinde eve gelip yapildi pc yi dusurdum anakarti bozuldu benim hatama ragmen 2 gun icinde ucretsiz eve gelip yeni anakart takildi simdi aradim bilgisayar kasiyor dedim size yeni hdd ile anakart yollayalim dediler bi kac gune gelip yeni anakart ile hdd takilcak mukemmel bi servisi var kesinlikle dell

• emre53750 E kullanıcısına yanıt
    Bunun kadar kötü mü?

forum.donanimhaber.com/m_92353839/f_//tm.htm#92353839

• NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tamamen doğru soyluyosun.
    Lenovo G580 i7 2.9Ghz bi laptopum vardi. Bios`a dusdu ve acilmaz oldu.
    Lenovo servisle irtibata gectim. Soylediler ki, anakarti değistirmeniz lazim. Dedim ki Eyvallah Lenovo Abi.
    Anakart da bi laptopun parasi eder. Attim gitdi.
  • Sanırım en çok kafa karıştıran nokta markalar;
    Eskiden bakacak olursak tabii ki DELL servisi çok harikaydı. Ama şimdi Dell Türkiye'de sorun olmuştu eski yıllarda. Sanırım başka firmaya dağıtıcı için anlaşmışlardı. Ondan sonra Dell'i beğenmeyenler çıktı. Dell eskiden iyi olduğundan şimdi de herkes iyi diyor çünkü eskiden ABD'de kamuda bile Dell kullanılıyordu. Şimdi ise dediğim gibib şikayetler oluyor bazen. Bence detaylı bir araştırma yapmalısın. Eskiden 2011 de filan olsak gözüm kapalı Dell, Asus veya Toshiba derdim. Zaten 2011 de Toshiba aldım şuana kadar sorunsuz geldi.

2. laptop olarak geçen sene imzamdaki Lenovo G510 aldım. Oyunlarda sadece Fan kısmı diğer yerlerden fazla ısınıyordu. Hatta bazıları gibi yok şundan bundan diye sallamayarak lenovo foruma sordum. Buyrun Link:Tıkla Ve beklenmeyecek şekilde hemen cevap geldi Cevapta resim atmış ve konumdan dolayı olduğunu söylüyordu. Ama yaz aylarında biraz fazla gibi gelse de kışın hiç sorun olmadı. Bu sorunu da laptop soğutucusuyla çözdüm. Çok fazla ısınma olmuyordu açıkcası.

Kısaca IBM' i satın aldıktan sonra ve bilgisayarlarında 8 askeri testi uygulayıp geçirmiş olan bir firma Lenovo. Sorun çıkması muhtemel değil. Zaten en çok satılan pc markası Lenovo. F/P olarak çok iyi ürünler çıkartıyor. Dell ise eski kalitesini yansıtmayan bir firma. Ama kalitesiz de denemez. Pazar payı bakımından 3. geliyor. 2. HP fakat ülkemizde kalitesiz ürünler satmasıyla ünlendi doğal olarak onu sona koyuyorum ve Dell 2. Asus ise çok kaliteli kasa yapıyor ve açıkcası en az kötü duyum aldığım marka. Toshiba'da eskisi gibi kaliteli değil. Kaliteli ama o ürünler çook pahalı düşük ürünlerinde hala onboard kart var Dell de Lenovo'da iyidir. Lenovo daha çok alınıyor ve askeri testen geçmesi IBM i alması beni daha cezbettiği için Lenovo aldım. Karar senin. Lenovo thinkpad serisin çoğunda su geçirmez vs. özellikli ürünler var ve asıl IBM o seri. O ürünler uygunsa bakabilirsin. Lenovo thinkpad uygun bulsaydım kesin alırdım. TV de test vardı su dökmüşlerdi bayağı test uyguladılar işte o pc hala çalışıyordu. Ve o Lenovo Thinkpad.

Bilgisayar işlerinde çok kapsamlı araştırma gerekiyor böyle üç-beş kişiyle olmaz en az 15 kişinin detaylı fikrini almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 20 Ocak 2015; 8:19:50 >

• Özellikle kasa kalitesi ve sağlamlığında Dell çok önde. Zaten amerikada falan heryerde dell var. Çok köklü bir firma. AMA; 2-3 senede laptop değiştirilen şu günlerde Dell'in bu avantajının önemi kalmıyor. Hangi marka en yüksek donanımı en ucuza veriyorsa o iyidir :) Şuan ki laptopum Dell evde kıyıda köşede duran laptoplardan, Packard Bell döküldü, klavye bozuk, menteşeleri bozuk, vidaları aldığım gün kendi kendine düşmeye başlamıştı zaten. Compaq döküldü, ama 8 senelik amerikadan alınma bir dell var, hala taş gibi, sapasağlam. Laptop sıfır gibi resmen :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.