Şimdi Ara

Dell mi Lenovo mu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 yıldır kullandığım miladı daha üretilmeden geçmiş datron bilgisayarımı evin içinde parça pinçik etmeden sinir krizi geçirmeden yenilemeye karar verdim ve bu iki bilgisayar arasında kaldım.Öğrenciyim yani anlayacağınız fazla imkanım yok ailemden yardımda almak istemiyorum bu fiyatlarda daha iyi önerileriniz olursa açığım.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s21f45c-notebook-urun8776.html

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-332445-notebook-urun7947.html

gördüğünüz gibi tek fark ekran kartları ve arada 80 lira var sizce hangisi daha iyi oyun performansı sunar ayrıca dell'in 4 usb 3.0 a sahip olması ve görünüş açısından daha çok beğenmem beni biraz daha o tarafa çekti.sizce hangisini seçmeleyim kendi fikrim gt630m daha güncel bi ekran kartı ve enerji verimliliği açısından daha iyidir diye düşünüyorum ayrıca hangisini alırsam alayım 120 gb ssd almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?.evet üstadlar yardımcı olursanız sevinirim

• sormak istediğim bir şey daha var her iki ekran kartında 128 bit yazıyo dikkat etmem gereken bişey mi?
  • Bütçe en ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 den yukarı çıkmak istemiyorum çünkü taksitleri bursumla ödeyeceğim
  • 100-150 tl farkla asus k55vj de alternatif olabilir. Ekran kartı gt635m, amd 7670m , gt630m gibi kartlardan daha yüksek ve daha uzun süre güncel kalır.

• tam olarak inceleyebileceğim link verebilir misiniz?
  • http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus mu Lenovo mu???
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lenovo modeli daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

Söylediğiniz modeli dün sadecenotebook tan sipariş verdim bugün kargoya verilmiş yardımınız için teşekkürler
  • dostum bilgisayarların özelliklerine bakmadım ama dell'in garanti servisiyle ilgili bir şey duydum 36 saat içinde garanti hizmeti veriyorlarmış eğer 36 saatte yapamazlarsa sorunlu bilgisayarı yenisiyle değiştiriyorlarmış.
  • Valla artık siparişi verdim ama asusun servisleri nasıldır bi bilginiz var mı ve bilgisayarı freedos aldım yanında driver cd si gelecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dncsnn.93

quote:

Orijinalden alıntı: E'

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

Söylediğiniz modeli dün sadecenotebook tan sipariş verdim bugün kargoya verilmiş yardımınız için teşekkürler

Bu modele alternatif olabilecek daha yüksek ekran kartına sahip model var mı, bilmiyorum. Dün arkadaşın birisi k55vj nin gpu-z resimlerini felan eklemiş. Ekran kartı aynı z580 deki gibi gt630m ayarında gt635m çıkmış. Yani gt630m yerine gt635m yazmışlar. Asusta lenovo gibi dolap çevirmiş bu üründe. İptal etme ya da geri iade etme gibi durumun varsa başka ürünler de alternatif olabilir. Ama bu fiyat aralığında da en yüksek ekran kartı amd 7670m. O da gt630m den biraz daha yüksek bir kart. Aralarında uçuk fark yok. Hemen hemen aynı sayılır. İade ya da iptal etsen bile alternatif olabilecek ürün sayılı. Diğer alacağın ürünler de aynı olur. Fiyat aralıkları da aynı. Bu ürünü alanlar oldu ama detaylı bir inceleme yapılmadığı için kimsenin de böyle bir durumdan haberi yoktu. Dün arkadaşın birisi gpu-z ekleyince biz de yeni öğrendik. Ürünün kasa kalitesi , soğutması iyi sayılır. Yine de ekran kartı biraz daha yüksek bir ürün alacam dersen biraz daha fark vermen gerekir. Çünkü 1500 tl civarında en yüksek ekran kartına sahip ürünler z580, dell 5520, samsung np350v5c, asus k55vj. Bir de lenovo z500 var ama ürün sadece belirli mağazalar da var. Birinde stok bitti diğerinde de 1750 tl civarında satılıyor. Yani aldığın ürünün fiyatı donanıma göre iyi. Herhangi bir sorun olmaz. Fakat asus ekran kartı konusunda biraz dümen çevirip gt630m yerine gt635m yazmış. Haberin olsun diye yazdım.

• ne yani aldığım modelin ekran kartı eski gt555m değil mi eğer dediğiniz gibiyse hiç fazladan 300 lira vermezdim ilk mesajımdaki hd7670m li dell i alırdım ama bu saatten sonra nasıl iptal edebilirimki gerçekten emin misiniz ekran kartının gt630m olduğuna
  • çok canım sıkıldı sırf ekran kartı daha iyi diye bütçemi zorladım şimdi de bu çıktı ne yapmam gerekiyo yardım edin bana
  • Değişim ya da iade etmen hakkın varsa iade edip başka modeller alabilirsin. Yalnız alacağın modeller de sınırlı olur. K55VJ ile aralarında da pek fark olmaz.
  • Evet 7 gün içinde iade hakkım var dediğiniz gibi donanım olarak pek bi fark yok ama asusun tek farkı +250gb ve arada dell ile 160 lira oynuyo ve birde asus kalitesi var tabi bilmiyorum değer mi değiştirmeye
  • Ürünün fiyatı, mudilleri olan ve aynı konfigürasyona sahip z580, np350v5c gibi modellerle aynı. İşletim sistemi, ram, hdd vs. gibi farklı konfigürasyonlarla satılan ürünlerle fiyat farkı değişebilir tabiki. Bence dell den kasa kalitesi daha iyi. Tabi donanım olarak bir fark yok. Daha iyi ekran kartına sahip ürün alacam dersen yaklaşık 500 tl kadar fark vermen gerekir. Bütçen sınırlıysa bence değiştirmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 14 Aralık 2012; 23:11:03 >
  • Malesef bütçem baştada dediğim gibi sınırlı aksi halde gözüm kapalı gt650m li bi laptopa bakardım şimdi küçük bi araştırma yaptım ekran kartı böyle dahi olsa bu fiyata alınabilecek hala en iyi ürünlerden değiştireceğimi sanmıyorum tabi çekici bir kampanya vs çıkmazsa.Başından beri pc yi overlock lu kullanmayı düşünüyorum bunun uzun vadede sıkıntısı olur mu asus için ?
  • Overlock a şimdilik gerek yok. İler de yetmezse o zaman ayarları belirli bir seviye de yükseltip yapılabilir. Herhangi bir zarar olur mu, bilmiyorum. Forumdan da o.c konusunda bilgi edinebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.