Şimdi Ara

Dell Minibook 1012 Lütfen yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell Minibook 1012 almak istiyorum .. İnternette aradığımda çok az yorum bulabildim... Eksileri artıları nelerdir cihazın ? Sizin yorumlarınıza göre pazartesi almayı düşünüyorum...

Özellikle Öğrenmek istediğim ...

- Şarj Süresi ?
    - Hızı ( webde gezerken , müzik dinlerken vs.)
    - Dellin kalitesini biliyorum .. cihazı zaten bugün gördüm dokundum .. kalitesi mükemmel.. içi önemli olan şimdi benim için .. ve fiyat olarak en uygun nerede bulabilirim . mediamarkt dışında ? Sanırım yeni bir ürün ..

Cevaplarınızı bekliyorum .. Saygılar..

• Ben de şu an netbook almak istiyorum ve araştıma içerisindeyim.
    okuduğum yorumlara göre
    + 7 saatlik bir şarj süresi var ki ,6 cell battery kullanılmış,
    + Atom N450 işlemci de iyi olduğu söyleniyo (n270 ve n280 z530den kat kat )
    + hd videolar için uygun bir netbook (Crystal HD-Chip)
    + kasası sağlam

- fanı olmadığı için kastığında çok ısınabileceğini okudum
    - netbookların zaten genel olarak işlemci performansları düşük, webde sekmeden sekmeye, youtubedan facebooka , videolar açmak ve kullanmak ne derece mümkün bilmiyorum ama atom n450 en iyisiymiş

burada incelemeler
    http://www.jrin.net/2010_02_12/dell-mini-10-1012-review
    http://reviewunit.com/dell-inspiron-mini-1012-netbook-ultra-portable-pine-trail-netbook/

, ben de bir çok model arasında kaldım
    lenovo ideapad s12 (hd video için iyi, işlemci düşük, ekranı büyük)
    samsıng n150(işlemci iyi, hd için normal , şarj düşük)
    asus eeepc 1005ha (işlemci iyi, hd için değil, şarj yüksek)

fiyatları karşılaştır modelini beğendiğini al bunların arasında en iyisi dell gibi geldi bana ama ben de kararsız kaldım biraz ağır gibi

vatan da kdv indirimi var , ayrıca electrowordde de gördüm galiba bu dell netbooku emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebertan -- 28 Mart 2010; 11:46:25 >

• Dell inspiron mini 1012 N450 1.66 GHZ 1 GB 250 GB W7ST
    3 gündür kullanıyorum.
    Ortalama pil ömrü 6-7 saat gibi gözüküyor.
    Çalışan entegre 3g modemi bulunmakta.
    Hız netbook için iyi gözüküyor.
    Cihaz biraz kalın ve RAM arttırmak için arka kapağın komple sökülmesi gerekmekte.
    Isınma problemi yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vespula -- 18 Nisan 2010; 21:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vespula

Dell inspiron mini 12bb N450 1.66 GHZ 1 GB 250 GB W7ST
    3 gündür kullanıyorum.
    Ortalama pil ömrü 6-7 saat gibi gözüküyor.
    Çalışan entegre 3g modemi bulunmakta.
    Hız netbook için iyi gözüküyor.
    Cihaz biraz kalın ve RAM arttırmak için arka kapağın komple sökülmesi gerekmekte.
    Isınma problemi yaşamadım.

Arka kapak sökülmüyor. Klavyenin altında.

Resimlerle anlattım nasıl yapıldığı çok basit.
  • Kaç RAM slot'u var 1?, 2?. Bilen varmı?
  • tek ram slotu var. 2 gblık kit takabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bunu dusunuyorum hızlıal da fıyat gayet uygun kargoda 1 tl ups ıle gonderıyor yarın sıparıs verıcem galıba ozellıkle ekran cozunurlugu dıger netbooklardan cok ıyı
  • arkadaşlar dediğim gibi bugün 2gb lık versiyonunu hızlıaldan finans karta 8 taksit 800 liraya aldım kargo ücretide ups ile 1 lira oda fiyatın içine dahil edildi bakalım inşallah üründen memnun kalırım bazı yabancı sitelerde üründen övgüyle bahsediyorlar...
  • Arkadaşlar bunun 1 GB RAM'i olanından almayı düşünüyorum ama kararsızım. Paramı boşa vermek istemediğimden ince eleyip sık dokuyorum.

Ürünü kullanan arkadaşlar almamı önerirler mi?
    Kamerası hakkında bazı olumsuz şeyler duydum, sizce nasıl?

Bu ürünün yanında aklımda birkaç ürün daha var. Bunlar Exper Style 2, LG x140, Acer Aspire One Atom N270. Bu ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz, yani Dell Minibook 1012'yi bunlara tercih etmeli miyim? Ben zaten internet için kullanacağım ağırlıkla, yanında da doğal olaral müzik dinleme, film izleme, messenger ve office programları gibi olmazsa olmazlar da olacak. Diğer iki önemli husus da şarjının çok gitmesi ve ısınmaması. Benim beklentilerimi rahatça karşılar mı bu ürün?

Yorumlarınız benim için çok önemli olacak. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasıfsız Eleman -- 16 Ağustos 2010; 18:46:28 >

• Herkese merhaba.
    Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum.
    Gold'da 2 gb ram'li ürün 727 lira.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=91448&ad=DELL-iNS-1012-N450-2GB-250GB-W7S-WHiTE-Netbook(Mini-Bilgisayar)

Tercih sebebim aynı küçük ekranda daha yüksek çözünürlük olması, 2 gb ram olması ve dell kafamda hep daha iyi bir marka olduğu için.

Ancak kafamı karıştıran bir durum var. Gold fiyatları biraz saçmalatmış sanırım. Aynı ürünün 1 gb 3 modelinin fiyatı 2 gb'dan daha ucuz, yaklaşık ve daha pahalı şeklinde konumlanmış. Sitede yazmayan bir bilgi mi var bunların fiyatlarını böyle değiştiren?
    Aşağıdaki linklerden bahsettiğim ürünlere ulaşabilirsiniz:
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89169&ad=DELL-iNS-1012-N450-1GB-250GB-W7S-PiNK-Netbook(Mini-Bilgisayar)
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89168&ad=DELL-iNS-1012-N450-1GB-250GB-W7S-BLACK-Netbook(Mini-Bilgisayar)
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89172&ad=DELL-iNS-1012-N450-1GB-250GB-W7S-RED-Netbook(Mini-Bilgisayar)

Bir de 2 gb dell mini 1012'e alternatif ne olabilir? Fiyatı daha düşük diye örneğin samsung seçmek istemiyorum. Kafamı karıştıran tek ürün Packard Bell'in celeron ve pentium işlemcili netbook'ları.

• bestbuy ankarada 1gb ramli dell miniyi 550 tl ye satıyorlar. almak isteyenler hiç düşünmesin.10.1" olup da hd çözünürlüğü olan tek netbook ayrıca servis anlayışları bile dell almak için yeterli bir neden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sethamon -- 23 Ağustos 2010; 1:17:16 >
  • bu netbooktan alıp broadcom crystal hd chipli modele sahip olan arkadaşlar kasanın altında dell model no yazan yeri söyleyebilirlermi? sanırım benimkinde yok. bu kadar iyi çözünürlüğe rağmen hd chip olmaması çok yazık oluyor. benimkinde 1012-5364 yazıyor. almayı düşünenler için en azından faydalı olur diye düşünüyorum.
  • Bu dell mini ye 1gb ram daha taktırmk kaça mal olur? performansı yükselir mi? yoksa böyle kullansak da olur mu? alan arkadaşlar ne önerirler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

Bu dell mini ye 1gb ram daha taktırmk kaça mal olur? performansı yükselir mi? yoksa böyle kullansak da olur mu? alan arkadaşlar ne önerirler ?

işlemcisinden dolayı bence çok büyük bir etkisi olmuyor. illaki bir etkisi olur ama 2gb kullanacak uygulamaları zayıf atom işlemcisi zaten kaldıracak kadar da güçlü bir işlemci sayılmaz.
  • arkadaşlar cihaz güzel rami 2 gb ya çıkardım ancak şu ara farkettimki cihaz çalışmıyorken ancak %90 şarj yapıyor sonrasında çıhaz çalışırken kalanını dolduruyor anlamadım gitti. servisi arayalım dedim milletlerarası bir telefon verdiler. ulaşmak ne mümkün. cihazı seviyorum ancak çözümsüzlük bıktırdı desem yeridir. herkese selamlar.
  • beyler bende ram'i 2 gb yaptım ama
    bilgisayarcıya götürmüştüm ilk önce kasanın heryerini sonra klavyenin altını açtı cihaz deforme oldu
    garanti dışı kalmışmıdır cihaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 29 Kasım 2010; 13:19:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.