Bildirim
Dell N5010
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkersen05
Laptopuma çorba döküldü . serviste . ama dell servisi değil herhangi bir tamirci. Anlar mi döküldüğünü . laptop a elektrik gitmiyor . bi de kaç TL masraf çıkar ?
bende n5010 kullanıyorum çay dökmüştüm. iş yerinde bilişimde çalışan arkadaşlar içini açıp güzelce temizleyip değişik bi hava makinasıyla kurutmuştu ama yine de anlamıştı ama adam insaflı çıktı bu seferlik ses çıkarmıyorum demişti. tahminim anakart değişir o da 500 lira civarıydı sanırım. tabi bu olay 1.5 sene önce olmuştu belki fiyatlar şu an farklıdır. geçmiş olsun -
Çok sağol cevabın için . anakart 430 TL . inşallah anakart sorunlu değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cenkersen05
Çok sağol cevabın için . anakart 430 TL . inşallah anakart sorunlu değildir
klavyenin üstüne döküldüyse direk ordan anakarta sızıyor. döküldüğü anda ters çevirip klavyeyi söktüysen belki anakarta zarar vermemiş olabilir. inşallah en ucuz yoldan halledersin -
Ya klavye ve dokunmatik mouseye az birşey döküldü . 20 sn sonra kapandı . sac kurutma makinesini aza alıp kuruladim zaten hemen ters cevurmistim klavyeyi sokmedim ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X