Şimdi Ara

Dell n5110 Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 aydır bazı sorunları olan laptopum bugün açılmadı. Sorunun kaynağını belirlemek biliyorum çok zor ama fikri olan arkadaşlardan yardım isteyecegim.
    1.Cihaz yaklaşık bir ay önce açılışta 5bip veriyordu.
    2.Bir süre sonra bu ses kesildi.
    3.Araştırdım ve yanlış hatırlamıyorsam batarya veya CMOS pilinden dolayi sorun olabilirmiş. Batarya takiliyken de aynı sinyali aldigim için sorunun CMOS pilinden kaynaklandığını düşündüm
    4.Bir keresinde Bios tan bir işlem yaptım ve ses o an kesildi, sonrasında devam etti.
    5.Saat ve tarihi bazen degistiriyordu. Dün gece 2008 olarak ayarlamıştı, tabi bu da CMOS sorununu destekliyor.
    6.Batarya takiliyken de acamadim.
    7.Adaptör sorunlu değil, ışık veriyor ama cihazın açma tusundaki ışık hiçbir şekilde yanmıyor.

Garantisi bitti ama tamire vereceğim. Belki bir şeyler bilen arkadaş varsa yardimci olur diye size soruyorum .Simdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Kimse cevaplamamis ama çözümü buldum. Pili değiştirdim, açıldı. Sorunu yasayanlar/yasayabilecekler için yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o pillerin bitmesi aslında çok uzun sürüyor bende bi n5010 var 6yıldır pil bitmedi anlamadım sizin ki neden bu kadar çabuk bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalberke

o pillerin bitmesi aslında çok uzun sürüyor bende bi n5010 var 6yıldır pil bitmedi anlamadım sizin ki neden bu kadar çabuk bitti

Belki de düşme vs olduysa yeri oynamıştır ,1-2 liralık bir şey acmisken laptopu degistireyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.dellservisizmir.com adresinden online teknik destek alabilirisniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.