Bugün denedim sonunda. Maalesef başarılı olamadım. Yukarıda belirtilen ikinci videodaki gibi usbyi hazırladım. Bastım end tuşuna bağladım gücü. Dell yazısından sonra windows başlangıç ekranı geldi bekledi bekledi ve mavi ekran verdi. INACCESSIBLE BOOT DEVICE hatası verdi. Sonra restart atıp normal windows açıldı. Haftasonu belki biraz daha araştırıp deneme yaparım. |
Dell N5110 modlu bios A11(UEFİ-egpu-advanced menu) (2. sayfa)
-
-
rica edsem tekrar paylaşabilirisin ve kısaca kurulumu söylermisin
-
Burada buldum:
Inspiron N5110 Bios is not supported for Windows 10 | DELL Technologies
ben A03 kullandım. A10-11'e tavsiye etmiyorum.
https://downloads.dell.com/bios/N5110A3.EXE
-
ben bios modu arıyorum advanced ve voltaj ayarlarına ulaşabileceğim bir şey şu aki biosumda sıkıntı yok a11 kullanıyorum ve hiçbir sıkıntısı yok 3.0 usb girişleri vesayre tam kapasite kullanabiliyorum. linkteki rehbere göz gezdirdim ancak aradığım sonuca ulaşamadım. solucana sormuştum modlu biosu ancak cevap gelmedi rica etsem rehber niteliğinde bir link paylaşırmısın
-
Merhaba bildirimi yeni gordum
Burdan indirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sulocan sağol paylaştığın için kurulumu nasıl yapacağım rica etsem yazarmısın veya kaynak paylaşırmısın normalde bios exe olarak açarsın kurarsın iki farklı dosya var içinde nasıl kullanıcağım bilemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X