Aşağıdaki bilgisayarı 1399tl'ye buldum (12 taksit yapıyorlar bu fiyata). Ne dersiniz alayım mı? bilgisayarda özel bir program çalıştırmıycam ancak arada oyun oynuyorum ondan dolayı bütçemin el verdiği kadar iyi performans veren bir bilgisayar istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
önerilere de açığım ancak işlemci olarak core2duo'yu tercih ederim:)
Selam Ürünün özelliğine göre fiyatı gayet güzel görünüyor, ama bilmediğin bir internet sitesinden veya tanımadığın bir online alışveriş sitesinden alma derim çünkü bu tarz ürünlerde çok bekletme yapıyorlar. o ürünün yerine aşağıda linkleri verilen ürünlere bakabilirsin. En azından Toshiba ürünleri ve yeni seriler...
ürünü direk elden alcam siteden falan uğraşmıycam üstad. o sorun olmaz ama toshibalara baktım bi tanesi zaten limitimin üstünde diğer ikisi de dual core. ben core2duo olsun istiyorum takıldım ona:)
quote:
Orjinalden alıntı: swiftbew
merhabalar
Aşağıdaki bilgisayarı 1399tl'ye buldum (12 taksit yapıyorlar bu fiyata). Ne dersiniz alayım mı? bilgisayarda özel bir program çalıştırmıycam ancak arada oyun oynuyorum ondan dolayı bütçemin el verdiği kadar iyi performans veren bir bilgisayar istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum..
önerilere de açığım ancak işlemci olarak core2duo'yu tercih ederim:)
Üstata FazlaFazla da dediğin ürünü inceledim ve siteyede baktım eğer istanbuldaysan ve kapıda ödeme dersen % 4 vade farkı ile tüm bonus kartlara 10 ay taksit yapıyorlarmış. Site üzerinden alınan ürünlerde kart oranları yüksek
Eğer bu ürünüwww.fazlafazla.com dan almayı düşünüyorsan internetten ödeme direk kapına istet kart çektir daha avantajlı olursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme