Şimdi Ara

DELL NOTEBOOK İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bundan 4 veya 5 ay once dell notebook aldım cihazın fanından ses gelmesi harddiskin garip sesler çıkarması sonucu servise verdim servisin bana cevabı gelen ses mekanik sestir oldu ben para iadesi istemistim iade etmediler simdi ben nasıl bir yol izlemeleyim ayrıca servisten geldiginde kapakta ufak cizik vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fan sesi tozlanma ve termal macunun özelliğini yitirmesi ile artar ki 4 5 aylık bir notebookta bunlar. Ki servise verdiyseniz giderilir. Ote yandan hdd den gelen sesi tarif etmeniz gerek. Hddlerin olağan sesleri vardır bir de arızaya işaret eden sesleri vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdd sesi boyle sanki bir çarkın zorla bir yere surtunmesi gibi elektrik kacaği gibi mesela

• Lutfen bana akil verin

• Hdd içerisinde zaten bildiğiniz gibi disk var. Tehlikeli sesler olarak kafa vurma sesi genelde 'klik klik' diye bir sestir. Diğer turlu vınlama, surtunme vb. Sesler normaldir. Ve genelde gece çok sessiz ortamlar haricinde pek duyulmaz. Ki özellikle laptoplarda daha duşuk devirli diskler kullanılır. Isı ses ve enerji özelliklerinden dolayı. Bu nedenler yaşadıklarınız normal duruyor. Hdd sesi sinirinizi bozuyorsa ssd alarak bu sorunu komple çozebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.