Şimdi Ara

Dell Notebook kontrol entegresi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dell İnspiron 15R 5521 modeli bir pc kullanıyordum. Bir ay önce pc şarjdayken pcyi açmayı denedim,açılmadı. Yanık kokusu geldi ve klavye kısmı sımsıcaktı. Ben üzerinde pek durmadım,sabah kalkınca açmayı denedim,açıldı. Ancak eve akşam geldiğimde yine açılmıyordu. Ben de vakit kaybetmeden bir teknik servise götürdüm. Pcnin garantisi geçen sene bitmişti. Teknik servis uzmanı,"anakartı besleyen entegre yanmış,bu parçanın değişmesi lazım,140 TL(büyük kısmı işçilik) tutacak dedi. Bu entegre de küçücük bir parça. Her yerde araştırdım,fiyatlar aynı seviyede,servislerin çoğu 140-160 bandında ücret talep ediyor. Bir ay bekledim ve servise verdim.
    Pc,cuma gününden beri serviste. Parçayı temin etmişler,ama pc yine de açılmıyormuş."Sorunu çözmeye çalışacağız,sizi daha sonra bilgilendireceğiz." dediler. Benim merak ettiğim şu: Adamlar bana ilk başta anakartta problemin olmadığını,küçük parçada sıkıntı olduğunu söylediler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Anakart yandıysa yeni pc almaktan başka bir çözüm var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.