Şimdi Ara

Dell Studio 1555 B87W45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/dell-studio-intel-core-2-duo-p8700-253-ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b87w45/ProductDetails.aspx?productId=bd750743&categoryId=98

Merhaba arkadaşlar bu modeli almayı düşünüyorum fakat sadece internette hespsiburada ve netsipariş te bulabildim hepsiburada fiyatı 1578 TL ama renk konusunda doğru düzgün bir bilgi vermediler defalarca sordum siyah-gri diyorlar benim öğrenmek istediğim cihazın renginin ''Black Chanlink'' olup olmadığı hepsiburadan bu bilgisayarı alan veya duyan varsa rengini söylerse bana sevinirim.

• ben hepsiburadadan aldım.. renk yönünden fena değil dış kapağı , iç ekran ve klavye çevresi siyah geri kalan bölümler gri. şekil ve kalite yönünden gayet güzel diyebilirim. yanlız beni üzen noktası dell ler çinde üretilmiyordu hatta göz dolduran noktası bu idi. ama bu ürün çin malı, bir diğer husus da arkadaşım da da dell studio var ve onda dokunmatik tuşlar olmasına rağmen bu ürün de dokunmatik tuş yok tüm işlemler F bölümünden yapılıyor ayrıca bilgisayarda hiç aydınlatma yada ne bileyim işlemci ışığı vs yok!!!! bi tek yanda açma kapama düğmesinde ışık var diyebilirim... başka hususlarda bilgisi olan arkadaşlar varsa ben de bu konuya ilgiliyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.