gün itibariyle bende u2312 sahibiyim. rev 02' olup olmadığını nasıl öğreneceğimi yazarsan yardımcı olabilirim @hellguard
quote:
Orijinalden alıntı: berber
gün itibariyle bende u2312 sahibiyim. rev 02' olup olmadığını nasıl öğreneceğimi yazarsan yardımcı olabilirim @hellguard
Hayırlı olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: metalcup
quote:
Orijinalden alıntı: berber
Hayırlı olsun kardeş
iyi günlerde kullanın ..bende U2412M almayı tasarlıyorum..
hayırlı olsun öncelikle. revizyon bilgisi monitörün arkasında da yazmakta. bu arada herhangi bi ışık sızması sorunu var mı?
Evet bu ışık sızması konusunu bende merak ediyor, bu monitörü almayı düşünüyorum ama biraz daha beklemekte fayda var gibi
sol alt köşede ışık sızması var siyahta çok rahat belli oluyor. ama tiz sesi yok. bu arada benimde rev 02a imiş
Ben de geçen hafta aldım monitörü, A02 Revizyon. Sıfır sorun, sağ alttaki butonun oradan çok çok az bir ışık sızması var fakat anlaşılmıyor bile.
Eski model LCD'den geçip kontrast ve renklerdeki inanılmaz değişimi fark edenler el kaldırsın
Bir de bu IPS panelin giriş seviyesi olduğunu düşününce, üst modeller nasıldır kim bilir.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun
yinede ekranda çıktı verecek iş yapanlar için tavsiye edilmeyebilir. örneğin renk skalası geniş olduğu için benim gördüğüm gradient, çoğunluğun kullandığı panel olan TN panelli Philips monitörde tek renk gibi görünüyor.
Arkadaşlar bu monitörde overdrive özelliği açık mı?
Alttaki linkte fabrika ayarlarına girerek kapatılıp açıldığını söylüyor. Nasıl yapıldığı anlatılıyor fakat ben yapamadım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz
Bizim Samsung 226bw malesef arızlandı.. 2 monitör arasında gidip geliyorum...İnternet ve film amaçlı kullanılacak monitör..Kullananlardan tavsiye alabilirmiyim..
quote:
Orijinalden alıntı: tongtry
HDMI istiyorsan Asus
Ergonomi açısından Dell Fark atar. Ben kesinlikle DELL derim
sendeki monitörler bu monitörle kıyaslar mısın? PA246Q ya göre bu iki monitörün renk derinliği çok kötü gibi duruyor?
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG
quote:
HDMI istiyorsan Asus
sendeki monitörler bu monitörle kıyaslar mısın? PA246Q ya göre bu iki monitörün renk derinliği çok kötü gibi duruyor?
@ SLaYeR KiNG komşum,
Sen 23" ve oyun için monitör istiyorsun gördüğüm kadarı ile.
Asus 23" ML239H çok kibar ama ergonomi açısından vasat. Ayaklığında yükseklik ayarı yok ama HDMI var. Paneline sözüm yok renkler gayet güzel ve keskin. 600 TL için çok başarılı.
Dell 23" U2312HM'e gelince paneli aynı kabul edebilirsin ama ergonomisi basar. HDMI şart değil diyorsan düşünme.
Gelelim PA246Q ve U2412M kıyaslaması yapacak olursam. iyi bir kalibrasyon ile U2412M hiç fena değil ben başarılı buldum. Renklerde detaylarına dikkatli bakarak farkı hissedebilirsin onu da bariz görebilmek kartal gözü ister. Ancak konu siyah renge gelince PA246Q nun eline su dökemez. Oyun oynamadığım için ghosting yorumu yapamıyorum.
Asus kaba bir monitör ama oyun oynayacaksan 1.500 TL vermezdim. 24" monitörleri oyun için tavsiye etmiyorum.
Arkadaşlar U2212HM almak istiyorum. Ancak ben dizüstü kullanıcısıyım. ve benim cihazda HDMI ve klasik VGA çıkışı var
VGT-to-DVI gibi çeviricilerle falan kullanabilir miyim? Yoksa vaz mı geçeyim U serisinden..
Kullanım: Evde Bf3 - Film/dizi - DSLR mak. ile çekilen resimlere bakmak - Nette surf (DH çubuğunu, turuncudan beyaza geçiş olmadan görmek)
Ne dersiniz?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG
quote:
HDMI istiyorsan Asus
@ SLaYeR KiNG komşum,
Sen 23" ve oyun için monitör istiyorsun gördüğüm kadarı ile.
Asus 23" ML239H çok kibar ama ergonomi açısından vasat. Ayaklığında yükseklik ayarı yok ama HDMI var. Paneline sözüm yok renkler gayet güzel ve keskin. 600 TL için çok başarılı.
Dell 23" U2312HM'e gelince paneli aynı kabul edebilirsin ama ergonomisi basar. HDMI şart değil diyorsan düşünme.
Gelelim PA246Q ve U2412M kıyaslaması yapacak olursam. iyi bir kalibrasyon ile U2412M hiç fena değil ben başarılı buldum. Renklerde detaylarına dikkatli bakarak farkı hissedebilirsin onu da bariz görebilmek kartal gözü ister. Ancak konu siyah renge gelince PA246Q nun eline su dökemez. Oyun oynamadığım için ghosting yorumu yapamıyorum.
Asus kaba bir monitör ama oyun oynayacaksan 1.500 TL vermezdim. 24" monitörleri oyun için tavsiye etmiyorum.
teşekkürler,
oyun için alıcam ve şuan ki monitörüm Acer S243HLmii 24" Ve küçük geliyor.. dolayısıyla 23" beni asla tatmin etmez sanıyorum..
led'den sıkıldım renkler gerçekci değil, o yüzden ips istiyorum.. fakat hangisini almam gerektiğine karar veremedim..
quote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
Arkadaşlar U2212HM almak istiyorum. Ancak ben dizüstü kullanıcısıyım. ve benim cihazda HDMI ve klasik VGA çıkışı var
VGT-to-DVI gibi çeviricilerle falan kullanabilir miyim? Yoksa vaz mı geçeyim U serisinden..
Kullanım: Evde Bf3 - Film/dizi - DSLR mak. ile çekilen resimlere bakmak - Nette surf (DH çubuğunu, turuncudan beyaza geçiş olmadan görmek)