Şimdi Ara

Dell UltraSharp İps U2312HM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
15.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDMI yerine Display Port koymuşlar, artistler. =P
  • gün itibariyle bende u2312 sahibiyim. rev 02' olup olmadığını nasıl öğreneceğimi yazarsan yardımcı olabilirim @hellguard
  • quote:

Orijinalden alıntı: berber

gün itibariyle bende u2312 sahibiyim. rev 02' olup olmadığını nasıl öğreneceğimi yazarsan yardımcı olabilirim @hellguard

Hayırlı olsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

Orijinalden alıntı: berber

gün itibariyle bende u2312 sahibiyim. rev 02' olup olmadığını nasıl öğreneceğimi yazarsan yardımcı olabilirim @hellguard

Hayırlı olsun kardeş

iyi günlerde kullanın ..bende U2412M almayı tasarlıyorum..
  • hayırlı olsun öncelikle. revizyon bilgisi monitörün arkasında da yazmakta.
    bu arada herhangi bi ışık sızması sorunu var mı?
  • Evet bu ışık sızması konusunu bende merak ediyor, bu monitörü almayı düşünüyorum ama biraz daha beklemekte fayda var gibi
  • sol alt köşede ışık sızması var siyahta çok rahat belli oluyor. ama tiz sesi yok. bu arada benimde rev 02a imiş
  • Ben de geçen hafta aldım monitörü, A02 Revizyon. Sıfır sorun, sağ alttaki butonun oradan çok çok az bir ışık sızması var fakat anlaşılmıyor bile.

Eski model LCD'den geçip kontrast ve renklerdeki inanılmaz değişimi fark edenler el kaldırsın

Bir de bu IPS panelin giriş seviyesi olduğunu düşününce, üst modeller nasıldır kim bilir.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • yinede ekranda çıktı verecek iş yapanlar için tavsiye edilmeyebilir. örneğin renk skalası geniş olduğu için benim gördüğüm gradient, çoğunluğun kullandığı panel olan TN panelli Philips monitörde tek renk gibi görünüyor.
  • Arkadaşlar bu monitörde overdrive özelliği açık mı?

Alttaki linkte fabrika ayarlarına girerek kapatılıp açıldığını söylüyor. Nasıl yapıldığı anlatılıyor fakat ben yapamadım bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm
  • 27 ve 30 ekranı yokmu?
  • OYUN İÇİN HANGİSİ?

DELL U2312HM 23 LED DVI-D ULTRASHARP
    Asus 23" IPS ML239H

http://www.webdenal.com/asus-ml239h_356677.html
    http://www.dellteknomarket.com/1820-dell-u2312hm-23-led-dvi-d-ultrasharp-%281920x1080%29-satinal.html

Yurtdışı forumlar DELL U2312HM derken ; bizim bu forumdonanımdaki arkadaşlar ASUS ML239H demiş , karar vermek üzereyken son görüşleri alabilir miyim ?

• HDMI istiyorsan Asus

Ergonomi açısından Dell Fark atar. Ben kesinlikle DELL derim
  • Çok teşekkür ederim "routemaster" ayarlara girdim.
  • DELL UltraSharp U2312HM 23" 8ms Full HD DVI DisplayPort Usb Pivot IPS Led Monitör
    http://www.sanalmarketim.com/urun/9b87a07086853fb3ea48a094f720129b/DELL-UltraSharp-U2312HM-23#34;-8ms-Full-HD-DVI-DisplayPort-Usb-Pivot-IPS-Led-Monitor

DELL Professional P2412H 24" 1920x1080 5ms Full HD Pivot Siyah LED Monitör
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=91988

Bizim Samsung 226bw malesef arızlandı.. 2 monitör arasında gidip geliyorum...İnternet ve film amaçlı kullanılacak monitör..Kullananlardan tavsiye alabilirmiyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tongtry

HDMI istiyorsan Asus

sendeki monitörler bu monitörle kıyaslar mısın? PA246Q ya göre bu iki monitörün renk derinliği çok kötü gibi duruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

HDMI istiyorsan Asus

sendeki monitörler bu monitörle kıyaslar mısın? PA246Q ya göre bu iki monitörün renk derinliği çok kötü gibi duruyor?

@ SLaYeR KiNG komşum,

Sen 23" ve oyun için monitör istiyorsun gördüğüm kadarı ile.

Asus 23" ML239H çok kibar ama ergonomi açısından vasat. Ayaklığında yükseklik ayarı yok ama HDMI var.
    Paneline sözüm yok renkler gayet güzel ve keskin. 600 TL için çok başarılı.

Dell 23" U2312HM'e gelince paneli aynı kabul edebilirsin ama ergonomisi basar. HDMI şart değil diyorsan düşünme.

Gelelim PA246Q ve U2412M kıyaslaması yapacak olursam. iyi bir kalibrasyon ile U2412M hiç fena değil ben başarılı buldum.
    Renklerde detaylarına dikkatli bakarak farkı hissedebilirsin onu da bariz görebilmek kartal gözü ister. Ancak konu siyah renge gelince PA246Q nun eline su dökemez.
    Oyun oynamadığım için ghosting yorumu yapamıyorum.

Asus kaba bir monitör ama oyun oynayacaksan 1.500 TL vermezdim. 24" monitörleri oyun için tavsiye etmiyorum.

• Arkadaşlar U2212HM almak istiyorum. Ancak ben dizüstü kullanıcısıyım. ve benim cihazda HDMI ve klasik VGA çıkışı var

VGT-to-DVI gibi çeviricilerle falan kullanabilir miyim? Yoksa vaz mı geçeyim U serisinden..

Kullanım:
    Evde Bf3
    - Film/dizi
    - DSLR mak. ile çekilen resimlere bakmak
    - Nette surf (DH çubuğunu, turuncudan beyaza geçiş olmadan görmek)

Ne dersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

quote:

HDMI istiyorsan Asus

@ SLaYeR KiNG komşum,

Sen 23" ve oyun için monitör istiyorsun gördüğüm kadarı ile.

Asus 23" ML239H çok kibar ama ergonomi açısından vasat. Ayaklığında yükseklik ayarı yok ama HDMI var.
    Paneline sözüm yok renkler gayet güzel ve keskin. 600 TL için çok başarılı.

Dell 23" U2312HM'e gelince paneli aynı kabul edebilirsin ama ergonomisi basar. HDMI şart değil diyorsan düşünme.

Gelelim PA246Q ve U2412M kıyaslaması yapacak olursam. iyi bir kalibrasyon ile U2412M hiç fena değil ben başarılı buldum.
    Renklerde detaylarına dikkatli bakarak farkı hissedebilirsin onu da bariz görebilmek kartal gözü ister. Ancak konu siyah renge gelince PA246Q nun eline su dökemez.
    Oyun oynamadığım için ghosting yorumu yapamıyorum.

Asus kaba bir monitör ama oyun oynayacaksan 1.500 TL vermezdim. 24" monitörleri oyun için tavsiye etmiyorum.

teşekkürler,

oyun için alıcam ve şuan ki monitörüm Acer S243HLmii 24" Ve küçük geliyor.. dolayısıyla 23" beni asla tatmin etmez sanıyorum..

led'den sıkıldım renkler gerçekci değil, o yüzden ips istiyorum.. fakat hangisini almam gerektiğine karar veremedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Arkadaşlar U2212HM almak istiyorum. Ancak ben dizüstü kullanıcısıyım. ve benim cihazda HDMI ve klasik VGA çıkışı var

VGT-to-DVI gibi çeviricilerle falan kullanabilir miyim? Yoksa vaz mı geçeyim U serisinden..

Kullanım:
    Evde Bf3
    - Film/dizi
    - DSLR mak. ile çekilen resimlere bakmak
    - Nette surf (DH çubuğunu, turuncudan beyaza geçiş olmadan görmek)

Ne dersiniz?

benm soru önceki sayfada kaynamasın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.