Şimdi Ara

Dell Vostro 5468

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Pavilion 14al-107n modeli laptop kullanıyorum iade veya değişim isteğiyle servise verdim. İade seçeneğini seçersem hp yerine bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı varsa bilgi verebilirler mi rica etsem?

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-vostro-14-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-256gb-ssd-4gb-14-w10-pro.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de laptop almayı düşünüyorum. İade etmek istediğiniz laptopta seçeneklerim arasındaydı. Neden iade etmek istiyorsunuz? Dell Vostro almak istediklerim aradında şuan ilk sırada. İnceleme şansı bulamadım ama tek eksisi ekran deniyor. Full hd değil

• samet1903 S kullanıcısına yanıt
    29.06.2017 tarihinde vatan bilgisayardan almıştım ve inanın son vatandan ürün alışım oldu. 24 temmuzda vatana servise vermesi için bıraktım ürün daha nereye gidecek bilmiyorlar bile. Müşteri hizmetleri yalan bilgilendirme yapıyor telefondakiler özellikle. Bir tanesi ürün ulaşmış sırada diye yalan bile söyledi. Niye yalan diyorum çünkü hp yi aradığımda iade ve değişimler üreticiye gidiyor bize gelmesi imkansız vatanla görüşün dediler. 24 temmuzda verdigim ürün daha 2 gün önce doğru adres olan arenaya benim sayemde çıktı.Hem vatan, hem ürün hem de HP ninde lakayıt tavırlarından dolayı iade düşünüyorum. Eğer vatandan alacaksanız kesinlikle almayın diye söyluyorum bunları. Ürüne gelirsek, güzel hoş şık fakat 1 ay dolmadan Dpc watchdog violation hatası ile mavi ekran verdi, 3-5 sn lik nadiren de olsa donmalar yaşattı ve ısınmasından şikayetçi olduğum için verdim. Isınması işlemci full yüke soktuğumda 80-85 derecelere ulaştı. Anakart 1 saatlik lol oynadığım sürede 80-82 derece oluyordu. Bu gibi sorunlardan dolayı verdim 14ünde iş günü dolucak belki direk makinayı geri de verebilirler yazılımsal diyip fakat tüketici haklarına başvurmayı düşünüyorum hem üründen soğuduğum için hemde vatandan dolayı. Umarım bu lakayıt hareketlerinin sonucu 20 iş gününü doldurmalarına yol açar ve direk iade talebinde bulunurum. Yani naçizane fikrim oyun oynarsanız muhakkak soğutucuyla kullanın derim çünkü her laptop çok çok kaliteli ve gaming olmadıkça ısınıyor ( ki benim ki 14" ve ince bir kasa normal) ama ben yine de fazla olabileceğinden gönderdim. Bir de ilk seçeneğiniz olarak belirlemeyin derim ben başka alternatiflere de bakmanızı tavsiye ederim. Dell Vostro için de forumdan brkbtmz ile görüştüm kendisi beklentilerinin karşılamadığını belirtti. Ssd olmasına rağmen yaklaşık 20-24 sn içinde açıldığını ve oyun için tavsiye etmeyeceğini söyledi. Yani size de dell konusunda aktarabileceğim bununla sınırlı :) HP nin açılış süresi, hızı vs gerçekten çok güzel 8-9 sn de açılıyor, hızlı yüklemeye sahip, şarjıda örneğin 2 3 film izleyebilecek kadar (denediğim için tecrübeyle sabit) yani ortalama 4.5 ile 6 saat arası götürüyor tabi bu benim ortalama verebileceğim değer, kullanıma göre değişken olabilir. Fakat dediğim şeylerden dolayı ben verdim. Servis kararına göre bende bir yol seçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaysaygin -- 4 Ağustos 2017; 23:9:55 >

• Acer E5-774G-52FV bu modeli araştırabilirsiniz mesela benim de seçeneklerim arasında. Forumda kullanan bir arkadaş ile konuştuğumda tavsiye etmişti ısınma, kullanım ve hız bakımından. Ama tabi net bir bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaysaygin -- 4 Ağustos 2017; 23:16:57 >
  • merhaba arkadaşlar,

bu cihazın i5 işlemcili ve ssd olan modelini alma arifesindeyim. kullanan ve yorum yapacak arkadaşların yardımını rica ediyorum.

bir de en iyi performans için windows 7 mi kurmalı? yoksa 10 mu?

mevcutta kullandığım laptop'un ekranı bozuldu ve bundan dolayı hdmi'dan tv'ye bağlayarak kullanıyorum. ama hafif yukarı doğru bakmaktan boynum kopuyor. çok acil yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_wind222 -- 16 Ağustos 2017; 2:30:44 >
  • kimsenin bilgisi yok mu? günlerdir bu cihazla ilgili doğru düzgün bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

kimsenin bilgisi yok mu? günlerdir bu cihazla ilgili doğru düzgün bilgiye ulaşmaya çalışıyorum. yardımcı olabilecek birileri varsa çok memnun olurum.

Ben kullanıyorum yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    dell xps 15z
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlginize teşekkür ederim. Ben de yaklaşık 10-12 gün önce aldım. Gayet memnunum.

@nitro_54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_wind222 -- 31 Ağustos 2017; 23:53:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

İlginize teşekkür ederim. Ben de yaklaşık 10-12 gün önce aldım. Gayet memnunum.

@nitro_54

Ne demek benimde alalì 3 4 gün oldu daha acikcasi.

• Ikiniz de keşke inceleme videosu çekseniz ne makbule geçerdi bilemezsiniz:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Ikiniz de keşke inceleme videosu çekseniz ne makbule geçerdi bilemezsiniz:(

Çekmek istedim ama çok yoğunum bu aralar sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Beni en çok merak ettiren şey ekran kalitesi, açıkçası asus un ux310uq modelinin 1080p TN ekranını bile beğenmedim, ama onun bir handikapı da ekran açılma acısı çok dardı, bir dereceden sonra acilmiyordu ve bu derece çok azdı, ikisi bir arada olunca cok sinir bozuyordu, acaba her tn ekran ayni kalitede midir? Dell in ekranı da kötü mudur? Işte keşke bi teşhir gorebilseydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Beni en çok merak ettiren şey ekran kalitesi, açıkçası asus un ux310uq modelinin 1080p TN ekranını bile beğenmedim, ama onun bir handikapı da ekran açılma acısı çok dardı, bir dereceden sonra acilmiyordu ve bu derece çok azdı, ikisi bir arada olunca cok sinir bozuyordu, acaba her tn ekran ayni kalitede midir? Dell in ekranı da kötü mudur? Işte keşke bi teşhir gorebilseydim

Şöyle söyleyeyim bende ips ekran istiyordum ancak bu benim için çokta önemli değildi. Bu cihazın çözünürlüğüde bir tık düşük ama ekran takıntım yok yani ben beğendim şahsen.
  • Kullanan arkadaşlar pil kullanım süresi için bilgi verebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.