Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dell xps 13-9350 8gbram/128gb ssd sadece 2 aylık Satın Al 1 Temmuz 2016 10:15 1 1 Dell xps 13-9350 8gbram/128gb ssd sadece 2 aylık Sadece 2 ay kullanılmış hasarsız sorunsuz 2016 model Dell Xps 13 - 9350 Screen Size 13.3 inches Max Screen Resolution 1920x1080 pixels Processor 2.3 GHz Core i5 6200U RAM 8 GB DDR3L SDRAM Hard Drive 128 GB SSD 128 GB Graphics Coprocessor HD Graphics 5500 Chipset Brand Intel Card Description integrated Wireless Type 802.11 A/C Number of USB 3.0 Ports 2 Average Battery Life (in hours) 18 hours Other Technical Details Brand Name Dell Series XPS 13 Item model number XPS9350-1340SLV Operating System Windows 10 Item Weight 2.8 pounds Product Dimensions 12 x 7.9 x 0.6 inches Item Dimensions L x W x H 12 x 7.9 x 0.6 inches Color Machined Aluminum Display Back and Base in Silver Processor Brand Intel Processor Count 2 Computer Memory Type DDR3 SDRAM Flash Memory Size 128 Optical Drive Type Optical Drive Not included Batteries 1 Lithium ion batteries required. (included) Model detaylarını googledan aratıp inceleyebilirsiniz. Normal kullanımda batarya 10+ saat gitmektedir. Tasarruf modunda şahsen 14-15 saati yakaladığım oldu. Oldukça şık hafif ve portatif bir modeldir. Infinity ekran dizaynı sayesinde ekran bazeli küçüldüğü için 11" boyutunda bir laptop kadardır. Klavyesi çok ergonomik ve aydınlatması çok iyi. Karbon fiber kaplı yüzeyi ve üstün işçiliği ile macbook'un en iyi windows muadilidir. Hatta dizayn olarak çok daha üstündür. 2 aylık kullanımım da hiçbir problem yaşamadım. Çok hızlı çalışıyor, klavye ve touchpad çok iyi. Ses kalitesi beni çok şaşırttı, çok net ve yüksek böyle bir model için. Amerikadan alınmıştır, dolayısıyla klavyesi ingilizcedir. Ben türkçe klavyeye ayarladım, alışılıyor bir süre sonra tuşlara ama dileyen sticker da yapıştırarak kullanabilir. Fiyat dahilinde Dell Xps premier sleeve ve usb-c çoklayıcı mevcut. Kılıf çok şık ve 40$ değerinde. Usb-c çoklayıcı ile de yeni usb-c ucunu enerji, hdmi ve usb 3.0 çıkışı olarak eş zamanlı kullanabiliyorsunuz, oldukça önemli bir aparattır. TR de fiyatları pahalı. Sadece aksesuarlar 80-90$ etmektedir. Türkiyede bildiğim kadarıyla 8gb ramli FHD modeli yoktur. 4gb ram ve 128gb ssd modeli mevcut. 8gb ram bence oldukça önemli. Garanti durumu ise Dell'in amerika garantisi var, ben onu Türkiye'ye aktardım sorun olmayacaktır. Cihazda kusur ya da arıza yok zaten. Yeni işimde benzer bir ultrabook verdikleri için fazlalıktan elden çıkarıyorum. TAKAS kesinlikle düşünmüyorumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DELL XPS 13 9350 Zippo çakmaklar Dell xps 13-9350 8gbram/128gb ssd sadece 2 aylık asus g752VT
biraz agresif bir satıcı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btone -- 30 Haziran 2016; 19:39:55 >