Şimdi Ara

Dell xps 13-9350 8gbram/128gb ssd sadece 2 aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Dell xps 13-9350 8gbram/128gb ssd sadece 2 aylık
    Sadece 2 ay kullanılmış hasarsız sorunsuz 2016 model Dell Xps 13 - 9350

Screen Size 13.3 inches
    Max Screen Resolution 1920x1080 pixels
    Processor 2.3 GHz Core i5 6200U
    RAM 8 GB DDR3L SDRAM
    Hard Drive 128 GB SSD 128 GB
    Graphics Coprocessor HD Graphics 5500
    Chipset Brand Intel
    Card Description integrated
    Wireless Type 802.11 A/C
    Number of USB 3.0 Ports 2
    Average Battery Life (in hours) 18 hours
    Other Technical Details
    Brand Name Dell
    Series XPS 13
    Item model number XPS9350-1340SLV
    Operating System Windows 10
    Item Weight 2.8 pounds
    Product Dimensions 12 x 7.9 x 0.6 inches
    Item Dimensions L x W x H 12 x 7.9 x 0.6 inches
    Color Machined Aluminum Display Back and Base in Silver
    Processor Brand Intel
    Processor Count 2
    Computer Memory Type DDR3 SDRAM
    Flash Memory Size 128
    Optical Drive Type Optical Drive Not included
    Batteries 1 Lithium ion batteries required. (included)

Model detaylarını googledan aratıp inceleyebilirsiniz. Normal kullanımda batarya 10+ saat gitmektedir. Tasarruf modunda şahsen 14-15 saati yakaladığım oldu. Oldukça şık hafif ve portatif bir modeldir. Infinity ekran dizaynı sayesinde ekran bazeli küçüldüğü için 11" boyutunda bir laptop kadardır. Klavyesi çok ergonomik ve aydınlatması çok iyi. Karbon fiber kaplı yüzeyi ve üstün işçiliği ile macbook'un en iyi windows muadilidir. Hatta dizayn olarak çok daha üstündür.

2 aylık kullanımım da hiçbir problem yaşamadım. Çok hızlı çalışıyor, klavye ve touchpad çok iyi. Ses kalitesi beni çok şaşırttı, çok net ve yüksek böyle bir model için.

Amerikadan alınmıştır, dolayısıyla klavyesi ingilizcedir. Ben türkçe klavyeye ayarladım, alışılıyor bir süre sonra tuşlara ama dileyen sticker da yapıştırarak kullanabilir. Fiyat dahilinde Dell Xps premier sleeve ve usb-c çoklayıcı mevcut. Kılıf çok şık ve 40$ değerinde. Usb-c çoklayıcı ile de yeni usb-c ucunu enerji, hdmi ve usb 3.0 çıkışı olarak eş zamanlı kullanabiliyorsunuz, oldukça önemli bir aparattır. TR de fiyatları pahalı. Sadece aksesuarlar 80-90$ etmektedir.
    Türkiyede bildiğim kadarıyla 8gb ramli FHD modeli yoktur. 4gb ram ve 128gb ssd modeli mevcut. 8gb ram bence oldukça önemli.
    Garanti durumu ise Dell'in amerika garantisi var, ben onu Türkiye'ye aktardım sorun olmayacaktır. Cihazda kusur ya da arıza yok zaten. Yeni işimde benzer bir ultrabook verdikleri için fazlalıktan elden çıkarıyorum. TAKAS kesinlikle düşünmüyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Haziran 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• biraz agresif bir satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btone -- 30 Haziran 2016; 19:39:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.