Şimdi Ara

DELL XPS 15 9560 gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aylardan beri bekliyorum. i7 7700HQ, 1050 gtx olan xps 15 9560 gelmiyor. Özellikleri gerçekten de çok iyi. Bunun yerine başka ne önerirsiniz? Kullanım amacı: iş, programlama, oyun.

• Gelmezse gelmesin, ekranındaki ghosting sorununu aşamamışlar zaten, oyun falan oynanmaz görüntü rahatsız eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 19 Mart 2017; 15:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ne önerirsin? Monster markasına yöneldim. 7700hq ve 1050gtx var. Ama fiziksel olarak görmediğim için kuşkularım var.
  • robomatt R kullanıcısına yanıt
    Monsteri boşver hocam çok sorun yaşayan var forumu okursan görürsün, bir de kasası falan metal mi bilmiyorum

Notebook sektörü eskisi gibi değil hocam firmalar çekildi

Dell xps gibi notebook yok benim bildiğim

Sanırım kasası şık ve kaliteli malzemeye sahip metal karbon fiber kasa bakıyorsun

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, kasası şık ve son jenerasyon bileşenleri olsun istiyorum. Hiç bir marka bulamıyorum. Kaliteli ve performanslı.
    Şu an ne kullanıyorsunuz?

• Dell XPS M1530 bayağı eski:))

Acelesi yoksa beklemeye devam et, tam olarak istediğin gibi bir notebook piyasaya çıktığında onu satın al diyeceğim fakat ileride de istediğin bir model gelir mi? belirsiz

Eskiden 2008 2014 arası çok güzel notebooklar vardı hocam. Sony, samsung,toshiba vardı. Bu markaların çok güzel metal kasalı, göze hoş gelen notebookları vardı. Mağazaya gidip notebook almak keyifliydi. Belki bugünlerdeki kadar güçlü değildi ama tarz notebooklardı.

En son Toshiba çekildi. 2015,2016 yıllarında Toshiba satellite p50 b serisi vardı kaliteli ips ekran,aliminyum kaliteli kasa i7 4720hq işlemci , amd radeon r9 265mx ekran kartı biraz orta seviye. Benim gördüğüm en son kaliteli notebooklardan biri buydu.

Şimdi mağazalara falan gittiğimde bakarsam sadece ultrabooklara bakıyorum, diğer notebooklar çöp gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 19 Mart 2017; 20:5:28 >
  • Aynen aklımdakileri söylediniz hocam. Mağazalarda bi halt yok. Plastik çöp. Dediğiniz metal kasalardan eser yok. Ama artık bişey almam şart. Çok bekledim.

• tr satışı başladı. yakında çoğalır satan yerler.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-xps-15-9560-fs70wp882-notebook-fiyati,234806.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyz10c

Gelmezse gelmesin, ekranındaki ghosting sorununu aşamamışlar zaten, oyun falan oynanmaz görüntü rahatsız eder

bu nasıl bir sorun oluyor? çizim programlarında önemli birşey mi bu sorun veya normal kullanımda?
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Selam

Ghosting demek tepki süresi yüksek demek.

Tepki süresi: piksellerin renk değiştirme hızıdır.

Tepki süresi yüksekse; pikseller yavaş renk değiştirdiğinden, ekranda önceki görüntünün izi kalır.

Oyunlarda çok rahatsız eder, çizim programlarında sorun olmaz, normal kullanımda webte gezinmede falan sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 14 Nisan 2017; 10:39:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Dell Xps 15 9560 modeli sınırlı sayıda satışla önümüzdeki Pazartesi Vatan Bilgisayarda stoklara girecektir. Bilginize..

• Ben şu an XPS 9560 kullanmaktayım (7700HQ, GTX 1050, UHD ekran) ama henüz çok yeni. Bir süre daha test ettiğimde yorumlarımı paylaşırım almayı düşünen arkadaşlar için.
  • selamlar 9550 lerde indirim var ne dersiniz alinir mi? uhd dusunmuyorum zaten ben, yazilim gelistirme icin kullanicam 1080p yeter diye dusunuyorum. mediamarkette 6000 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek

selamlar 9550 lerde indirim var ne dersiniz alinir mi? uhd dusunmuyorum zaten ben, yazilim gelistirme icin kullanicam 1080p yeter diye dusunuyorum. mediamarkette 6000 tl.

Almalısın hiç düşünme. Benchmark testlerinde başarılı sağlam cihaz. Sıkıntı yaşamazsın

• dellos D kullanıcısına yanıt
    alsam mi almasam mi derken bitti hocam indirim, insallah 9560 lar gelince bir indirim daha yaparlar.
  • quote:

alsam mi almasam mi derken bitti hocam indirim, insallah 9560 lar gelince bir indirim daha yaparlar.

Hocam Media Markt'ta artık Dell olmayacak. Onlar seri sonu ürünlerini satıyorlardı. 9560 modeli gelince belki biraz düşer ama 6000 zor gibi keşke alsaydın
  • dellos D kullanıcısına yanıt
    hocam hepsi burada indirim yapmis ne dersin buna? hb biraz sikintili, sorun yasayanlar oldu ama fiyat cok iyi, 5480!
  • quote:

Hocam benim de niyetim vardı bu bilgisayara şimdi baktım hepsiburada da indirim var.5481 liraya geliyor durumum olsa alacağım ama
    http://www.hepsiburada.com/dell-xps-15-9550-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-256ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-s70w1082n-p-HBV000004OH3Y

Düzeltme : Siz zaten görmüşsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseslisemih26 -- 25 Nisan 2017; 22:39:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.