3 gün önce cihazla birlikte gelen windows cd si ile kurulum yaptım ( sistemin kurulu olduğu bölümü D: dizinini biçimlendirdim fakar C: dizini yani recovery bölümü olduğu gibi durmakta) kurulum bittikten sonra birçok eksiğin olduğunu farkettim ve bunun ardından fabrika çıkışında kurulu olan sisteme dönmek için Dell data safe local backup ı dell support centerdan bulup kurdum ve geri yükleme yapmaya çalıştığımda 25.12.2010 16:17 (Fabrika Görüntüsü) de olduğu gibi geri yüklenecek yazısı olan pencere açılıyor ve yeniden başlat diyorum buraya kadar herşey normal fakat yeniden başlat dedikten sonra kurtarma konsulu c: sürücüsündeki imajı göremediği için sistemi geri yüklemeyi başaramadım dsrfix gibi patchleride deneme rağmen başarılı olamadım sanırım sorun kurduğum windows 7 nin recovery partition daki imajı görememesindsn kaynaklanıyor bunun için bir çözüm yolu bilen yada fikir üretebilecek olanların yardımlarını bekliyorum
dostum aynı hatayı ben de yaptım. dell müşteri hizmetlerini aradım. bir kere format attıysanız bidaha fabrika ayarlarına dönemezsiniz dediler. sonrasında yokmu bi yazılımı gibisinden istekte bulundum var yurtdışından getirmeliyiz dediler 2 hafta sonra tekrar arayın tamam dedim ama 2 hafta sonra tekrar aramadım çünkü 100 dolar fiyat çekmişlerdi. işin kısası ben halledemedim sen halletyisen bana yardımcı olabilirsin :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme