Şimdi Ara

DELL XPS-502S CORE İ7 2630QM-2.0GHZ-4GB-500GB-15.6'-DVDRWBR-2048MB GT540M-BT-CAM-W7PR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
379
Cevap
3
Favori
39.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu modelden almak amacındayım,

Pcdepo.com
    Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp dizüstü bilgisayar, notebook fiyatları, dizüstü kampanyaları
    http://www.pcdepo.com/dell-xps-15z-g64p87-notebook-urun6864.html

oyun ile işim yok ama sürekli açık performans veren bir makina arıyorum,tabi şık bir cihaz olmasını isterim.Tüm gün yazı yazıyorum , klavye kalitesi ve yazı yazarken vereceği keyif çok önemli.
    Cihazı yakından görmedim elleyenler dokunanlar kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

pil ömrü 8 saat yazıyor, ışıklı klavye olması çok iyi.Performansa değinmeye gerek yok I7 zaten.

tek düşüncem ısı sorunu ve 7200 olmasından dolayı çok titreşim yada ses veriyormu ?

oyun yok, en ağır yükü msn+maç+8-9 tane aynı anda açık olan web sitesi olucak

• Araştırdığım kadarıyla çok iyi 15z bende almayı düşünüyorum vatanın %25 indirimini takip et en uygun fiyat orda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHako

Arkadaşlar bende bu modelden almak amacındayım,

http://www.pcdepo.com/dell-xps-15z-g64p87-notebook-urun6864.html

oyun ile işim yok ama sürekli açık performans veren bir makina arıyorum,tabi şık bir cihaz olmasını isterim.Tüm gün yazı yazıyorum , klavye kalitesi ve yazı yazarken vereceği keyif çok önemli.
    Cihazı yakından görmedim elleyenler dokunanlar kullananlar görüşlerini yazarsa sevinirim.

pil ömrü 8 saat yazıyor, ışıklı klavye olması çok iyi.Performansa değinmeye gerek yok I7 zaten.

tek düşüncem ısı sorunu ve 7200 olmasından dolayı çok titreşim yada ses veriyormu ?

oyun yok, en ağır yükü msn+maç+8-9 tane aynı anda açık olan web sitesi olucak

Çok iyi bir seçim olur arkadaşım ben de bakmıştım buna ama bütçem yetişmedi L502X aldım Ayrıca bence de vatandan haftasonu al %25 indirim yapıyorlar, paran cebinde kalsın

• dip not: nakit alırsan pcdepoda daha ucuza geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakikadagol

dip not: nakit alırsan pcdepoda daha ucuza geliyor

sadece 37tl daha ucuz ve 10 taksitten de mahrum kalıyorsun

dip not: vatanda çalışmıyorum
  • Arkadaşları iyi hoş alıcazda patlamasın elimizde makina. İmkanı olanlar şu makinayı gidip kurcalasın,15-20 dk açsın bir ısıtmaya çalışsın bakalım ne oluyor ne bitiyor,klavye curt curt kurcalayın, en azından bendeki samsung r580 kadar olsun klavye.Görünüşü güzel ama öyle çok esneyen göçen klavyeleri sevmiyorum,hatta nefret ediyorum.

Gidin bakın kurcalayın ona göre karar verelim
  • Türkiyedeki XPS L502Xlerde arka aydınlatmalı klavye hiç yokmuş galiba, benimkinde de yok. Ama windows üzerinde klavye aydınlatma ayarı mevcut hatta aç kapa yapıyorum ama birşey değişmiyor tabi . Bunu aydınlatmalı klavyeden Türkiyede herhangi bir yerde temin etmek mümkünmü? veya yurtdışı da olabilir. Bilen duyan var mı hiç?
  • arkadaslar gecen hafta Dell xps 15z aldim vatandan laptop mavi ekran verip kapandi ve bilgisayar ondan sonra acilmadi daha 3. gunluk laptop tu
    degisime verdim vatana onayladi bikacgun sonra sifirini alicam.internetten satilan urunlere pek guvenim kalmadi artik.

ben cihazi cok sevdim klavyesi biraz dar tuslu ama gayet basarili hic esneme yok sapasaglam bir kasasi var

ekran kalitesi guzel bence bazilari pixellesme sorunu var dedi bunun sebebinide acikliyim dikey pixeller cok parlakliktan kaynakli biraz hissediliyor ama zamanla buna goz alisiyor sknti olacagini sanmiyorum ben.full hd film izlemek cok zevkli.bazi oyunlari full hd oynadim.

laptopun sol tarafi biraz daha sicak hp lerdeki gibi sag taraf serin diyebilirim birde power tusunun oldugu bolge yani fanin disari hava ufledigi hizadaki kisim epey bir isiniyo acaba i7 oldugu icin mi yapiyor diye dusundum ama gecen bimekste i5 li modelini elledim onun da o bolgesi sicakti aslinda o bolgedeki sicaklik cok etkilemez diye dusunuyorum.yeni alacagim 15z ile targus un sogutucusunuda almayi planliyorum artik sogutucusuz oyun oynanmaz.

nette takilirken veya film seyrederken uygulama programlarindayken asiri bir sicaklik ve asiri fan sesi yok.

oyun oynarken fan sesi fan hizlandigi icin inceden artiyor.fanin sesi epey ince bir ses (hp den sonra bana oyle geldi sanirim).beni cok etkilemedi sahsen.

urunu tekrar elime alayim guzel bir review yapmayi planliyorum arkadaslar..

• arkadaşın kkoyduğu resimde klavye aydınlatması var f6 nın üzerindeki turuncu fn tuşu sanırım ilk gelenlerde yoktu fakat şimdi 2670 li modellerinde var.
  • arkadaşlar XPS L502S'in XPS 15z 'ye bariz bir üstünlüğü var mı? ya da 15z ince kasa diye performansı düşük olurmu...

L502S (15) ve 15z arasında kaldım...ikisinden birini alacağım.

belli bir tavsiyeniz var mı?

Not: çok oyun oynamam arada sırada..
  • 15z'nin hem kasası hemde donanımı l502s den iyi ( kasası iyi derken daha ince olmasını kasettim ) XPS L502S daha ucuz zaten 15Zden fiyattan bile belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aladar96

arkadaşın kkoyduğu resimde klavye aydınlatması var f6 nın üzerindeki turuncu fn tuşu sanırım ilk gelenlerde yoktu fakat şimdi 2670 li modellerinde var.

2670 dediğin işlemci modeli mi? Eğer oysa ben de yeni aldım vatandan 2630QM ama işlemci....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

arkadaşlar XPS L502S'in XPS 15z 'ye bariz bir üstünlüğü var mı? ya da 15z ince kasa diye performansı düşük olurmu...

L502S (15) ve 15z arasında kaldım...ikisinden birini alacağım.

belli bir tavsiyeniz var mı?

Not: çok oyun oynamam arada sırada..

Eğer linkteki bilgisayardan bahsediyorsan l502x'den daha iyi olduğu söylenebilir. İşlemcisi iyi. Biraz daha ince. Ama bana kalırsa o kadar yüksek fiyata değecek bir üstünlüğü yok. 15z'nin bazı sorunları varmış yabancı forumlarda söylendiğine göre. eğer işlemcisi farketmez diyorsan l502 daha iyi. İşlemci dediysem de işlemci hızında fark var. Yoksa 15z'nın işlemcisi çift, l502x'ın işlemcisi 4 çekirdekli. l502x'ın ekran kartı daha iyi.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/dell-xps-15zg64p87-xps-15z-core-i7-2640m-28ghz-8gb-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt525m-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 4 Ocak 2012; 0:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

quote:

arkadaşın kkoyduğu resimde klavye aydınlatması var f6 nın üzerindeki turuncu fn tuşu sanırım ilk gelenlerde yoktu fakat şimdi 2670 li modellerinde var.

2670 dediğin işlemci modeli mi? Eğer oysa ben de yeni aldım vatandan 2630QM ama işlemci....

Evet, işlemci modeli ama 2670QM işlemcili olanlar full hd değil. Ki 2670QM ile 230QM arasında abartılı fark yok. Yüzde on daha hızlı yeni olan. İntel HD grafikler de yok.

Burdan bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AnnRouzha

quote:

quote:

Evet, işlemci modeli ama 2670QM işlemcili olanlar full hd değil. Ki 2670QM ile 230QM arasında abartılı fark yok. Yüzde on daha hızlı yeni olan. İntel HD grafikler de yok.

Burdan bakabilirsin
    http://www.intel.com/tr_tr/consumer/products/processors/comparison-chart.htm

Anladım sağol, insan neden fulll hdyi çıkarıp ışıklı klavye koyar modellerine onu anlayamıyorum benim için full hd vazgeçilmez oldu artık. ama ben de hem full hd ekran hem ışıklı klavye istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnnRouzha

quote:

quote:

Burdan bakabilirsin
    http://www.intel.com/tr_tr/consumer/products/processors/comparison-chart.htm

Anladım sağol, insan neden fulll hdyi çıkarıp ışıklı klavye koyar modellerine onu anlayamıyorum benim için full hd vazgeçilmez oldu artık. ama ben de hem full hd ekran hem ışıklı klavye istiyorum

eBayd'den alabilirsin :)
    40 dolar felan sanırım

• Bunlar belli bir şahsın configrasyonu aslında. Sipariş veren yetkilinin keyfine göre düzenlenmiş bilgisayarlar. Dell'in kendi sitesinden hem full hd hem de ışıklı klavyeli bir bilgisayar oluşturabilirsiniz ama tr'ye getirenler saçma sapan şeylerle getiriyor.

• arkadaşlar kusura bakmayın full hd ekran gözümden kaçmış.bende bi acayiplik var dedim işlemcisi daha iyi fiyatı aynı diye.ayrıca açıkçazı 15z nin tasarımı çok hoşuma gitmişti ama fiyat 3600 tl olunca ama 15z mi 502s mi derseniz ben 15z derim çünkü çok hafif ve performanslı ayrıca 8cell batarya var buda yaklaşık 8 saat şarj demek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 192.168.2.1 -- 4 Ocak 2012; 18:58:17 >
  • Isınma ve fan sesi önemli bunları test etse biri hayrına ne iyi olucak , bunlar çok kafamı kurcalıyor ya yeni seri 15'' Mac alacağım yada bundan, yada bekleyip para biriktirmeye devam edeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHako -- 4 Ocak 2012; 22:18:12 >
  • quote:

arkadaşlar kusura bakmayın full hd ekran gözümden kaçmış.bende bi acayiplik var dedim işlemcisi daha iyi fiyatı aynı diye.ayrıca açıkçazı 15z nin tasarımı çok hoşuma gitmişti ama fiyat 3600 tl olunca ama 15z mi 502s mi derseniz ben 15z derim çünkü çok hafif ve performanslı ayrıca 8cell batarya var buda yaklaşık 8 saat şarj demek...

Daha iyi olduğu kesin ama 800 tl'lik bir farka değecek bir iyilik değil bu bence. Sadece daha yeni bilgisayar olduğu için fark bu kadar açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 4 Ocak 2012; 23:55:26 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.