Arkadaş, Aylardır laptop bakıyorum. Apple'lar pahalı. Bu sebeple win kullanan bir dizüstü tercih etmeye karar verdim. yukarıda adı yazılı ve aşağıda belirtilen özelliklere sahip modeli vatan'ın sitesinde buldum. ne dersiniz? görüşleriniz bana yol gösterici olacaktır. amacım photoshop kullanmak ve zaman zaman video işlemek.
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7 İşlemci Numarası 2670QM İşlemci Hızı 2.2 GHz Ön Bellek 6 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768./////////////////////////////////////////////////////////çözünürlük konusunda sıkıntı var mı? Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////ekran tipide belirtilmemiş.
Aynı serinin full hd'li modelini al film izleyeceksen. Aynı fiyat, 2630QM işlemcili.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme