Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
178.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: razumuhin

mrb arkadaslar ben de yaklasık 1 ay kadar once dell xps 1530 aldım..bazı sorunlarım var
    bunlardan bırıncısı arkadasımda asus eepc 900 h var ve aynı mekan da kablosuz baglantı ıle ınternete gırebılıyorken
    bendekı dell asustan daha az cekıyor acaba wrıless ı asus ee pc den daha mı kotu..
    ıkınıcı olarak bu bılgısayar acayıp derecede ısınıyor acaba sızde de aynı sekılde ısınma soz konusumu
    bırde fan olayı var malum fan sureklı calısıyor..:(

Wifi kartı intel mi? Dell mi?
  • aygıt yonetıcısınde ıntel(R) wriless WiİFi lınk4965agn yazıyor hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin07

fanlar tozlanmış olabilir. sogutmak için devamlı calısıyor olabilir.
    servise göndermiyorsunuz, arıyosunuz onlar geliyor. yerinde servis.

Peki bu bahsettiğiniz yerinde servis Eskişehir'de de mevcut mudur? Telefonunu nerden bulabilirim?
  • quote:

aygıt yonetıcısınde ıntel(R) wriless WiİFi lınk4965agn yazıyor hocam

Wifi N destekli ve bi okadar başarılı kablosuz bağlantı kartı var. Ve az çekme ihtimali biraz düşük. Anten bağlantılarını kontrol etmelisim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lcdvscrt

quote:

Peki bu bahsettiğiniz yerinde servis Eskişehir'de de mevcut mudur? Telefonunu nerden bulabilirim?

Dell Destek Hattı: 0811 288 00 01 (ücretsizdir.)
    Müşteri Kodu: 888 578 54 46 (İngilizce menü çıktığında girilecek.)

http://forum.donanimhaber.com/m_20054574/mpage_39/key_//tm.htm#31113492

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lcdvscrt

quote:

Dell Destek Hattı: 0811 288 00 01 (ücretsizdir.)
    Müşteri Kodu: 888 578 54 46 (İngilizce menü çıktığında girilecek.)

http://forum.donanimhaber.com/m_20054574/mpage_39/key_//tm.htm#31113492

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/landing_pages/tr/nbd_service?c=tr&l=tr&s=gen

• quote:

Orjinalden alıntı: bkozen

quote:

aygıt yonetıcısınde ıntel(R) wriless WiİFi lınk4965agn yazıyor hocam

Wifi N destekli ve bi okadar başarılı kablosuz bağlantı kartı var. Ve az çekme ihtimali biraz düşük. Anten bağlantılarını kontrol etmelisim.

valla asus eepc dekı wriles kartı atheros ancak aynı meaknda xps den daha ıyı cekıyor...
    baglantılarda bır problem oldugunu dusunmuyorum egerkı oyle olsaydı hıc cekmezdı bence

• @razumuhin

Tabi sen daha iyi bilirsin nekadar çekip çekmediğini. Fakat bradcom Atheros gibi markalar intel'den daha iyi olması pek mümkün olmayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkozen

@razumuhin

Tabi sen daha iyi bilirsin nekadar çekip çekmediğini. Fakat bradcom Atheros gibi markalar intel'den daha iyi olması pek mümkün olmayabilir.

• @ seopast

seo nerlerdesin cok zamandır görünmüyorsun?
    var mı gören?
  • Arkadaşlar benim şu ısınma sorununa hala bi çözüm önermediniz. Ne yapcam ben bu bilgisayarı, adam akıllı bi oyun bile oynıyamadım, bi bilgisayar
    75-80 dereceye kadr ısınırmı hiç yaa. Bu arada bilgisayarımın modeli studio xps 1340 idi. Bu arada bios güncellenmesi yaptığım halde bi etkisi olmadı gibi. Lütfen arkadaşlar bi çare şu derde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sel_man

Arkadaşlar benim şu ısınma sorununa hala bi çözüm önermediniz. Ne yapcam ben bu bilgisayarı, adam akıllı bi oyun bile oynıyamadım, bi bilgisayar
    75-80 dereceye kadr ısınırmı hiç yaa. Bu arada bilgisayarımın modeli studio xps 1340 idi. Bu arada bios güncellenmesi yaptığım halde bi etkisi olmadı gibi. Lütfen arkadaşlar bi çare şu derde...

Çağrı merkezini arayıp derdini anlat bakalım ne diyecekler.
  • dell XPS M 1330 t6400 aldım bu hafta evde duruyor fırsat bulup daha kutusunu bile acamadım....

merak ettiğim ram girişi 2 adetmi var yoksa 4 adetmi ramları 4 gb yükseltebiliyormuyuz...

bilgilendirirseniz sevinirim....
  • Arkadaşlar bu başlığı yeni gördüm. Yeni bir M1330 kullancısı olarak bir sorum olacak. Bu modellerin tamamında pil altında sim kart girişi olmasına rağmen sadece opsiyonel olarak seçimli olanlarda wireles lan modül ile birlikte wwan modül de bulunabiliyormuş bildiğiniz gibi. Beni merak ettiğim acaba bu modülü ayrıca temin edip cihazına takan olmuş mudur, varsa nereden nasıl temin etmiştir?.. Son olarak mevcut bios versiyonları arasında ısınma vs problemlerine ilişkin en uygun versiyon hangisidir acaba? Yardımcı olabilen çıkarsa memnun olurum. Selamlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simyaci -- 4 Temmuz 2009; 13:20:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alliumsativum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
    Şu ana kadar herhangi bir problemimin olmadığı xps 1330 kullanıyorumŞu ana kadar dedim çünkü

vista kuramıyorum!!!
    Normal dvd den yukleme ıslemını yapıyorum.Tüm dosyalar yükleniyor.Sonra restart yapıyor normal olarak acması gerekıyor ama mavi ekran çıkıp tekrar başlıyor ve bunu sureklı yapıyor.Mavi ekranda ne yazdıgını okuyamıyorum çünkü hemen yenıden başlıyor 1 sn bıle durmuyor ekran sizce ne olmus olabilir ?
    Şimdiden sağolun.

Mart ayında mesaj atmış olan arkadaşımızın bu Mavi ekran ve Restart sorununu aynen ben de yaşadım,
    Ekran kartı arızalandıktan sonra değiştirttim fakat sorunlar düzelmedi , Vista'da restart ediyor cihaz.
    Sırf bu yüzden, ekran kartından sonra HDD , Anakart v.s. bir sürü parçayı da değiştirttim ancak malesef.
    Adamlar zaten sorunun ne olduğunu biliyor ancak bana göre söylemiyorlar, bence bilmemeleri mümkün değil !
    Cihazı değişmeye yanaşmıyorlar bir türlü mahkemeyle de malesef uğraşamıyorum şimdilik,
    bu şekilde kullanmaya devam. Cihazın alt iç kısmı parça değişmekten resmen yalama oldu , vidalar artık
    tutmuyor.

Tüm parçalar değişti , ancak Vista kullanamıyorum malesef , sinirlerim gerçekten altüst !
    Servisle en son görüşmemde bu sorunun Microsofttan kaynaklandığını ve Vista'dan kaynaklanan
    bir uyumsuzluk olduğunu belirttiler , buna inanmak mümkün değil anlam veremiyorum.

Şu an Windows 7 RC ile beraberinde Linux kullanıyorum , Vista yükleyince
    cihaz sürekli donup reset atıyor , mavi ekranla beraber , o yüzden Vista kullanamıyorum.

Ayrıca bu forumda emeği geçen çok arkadaş var çok faydalı bilgiler aldık teşekkür ediyorum,
    Burak arkadaşımız ve diğer birkaç arkadaşımızın emeği büyük , işimize yarayacak güzel
    bilgiler aldık sağolun emeğinize sağlık , birçok ufak sorunu da bu sayede kendim çözdüm

DELL XPS M1330 almayı düşünen arkadaşlar , amacım cihazı kötülemek değil ancak almayın derim !
    Çok problem yaşayan var ve aldığınızda sorun yaşama ihtimali de yüksek , yeni üretim serilerde
    bir sorun çıkar mı bilemiyorum ancak tavsiye etmiyorum...

DELL kalitesini bilen biriyim ve daha önceki cihazlarım taş gibiydi mükemmeldi hiç sorun yaşamadım.
    Diğer Dell modellerini düşünün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 5 Temmuz 2009; 23:42:38 >

• @BAĞATUR

Geçmiş olsun yaşadığın problemler için.

Yardımcı olmak isterim sonuçta ürün vista kurulamıyor gibi bir sorun olması mümkün değil.

Bence yetkililer ile görüş zaten tag no dan yapılan işlemler ortaya çıkar.
  • Valla cimmy hocam şu aralar staj saçmalığıyla uğraşıyorum döküman toplıycaz diye koşturup duruyorum. Dellciler valla harika ama ben çok pasaklı adamım herhalde adamları usandırcam galiba cillop gibi oldu makina tertemiz ama elaman bu ekranın önündeki çıtayı oturtamamış oturtayım derken çatırt kırıldı sağ taraf sade bi cizgi gibi duruyo ama olsun söyliycem bi ara gelip değiştirsinler ulan o çıta yine üçtür değişiyo artık adamlara gına geldi. artık haftaya ararım delli şuaralar malum tüvasaş tayım vagon aşşağı vogon yukarı
  • Laptoplarınızı artist elinden çıkma kaliteli 3M malzeme stickerlar ile kişiselleştirin..
    Gelaskins her türlü elektronik cihaza uygun stickerlar üreten firmanın Türkiye distribütörü Protech Elektronik'in yeni satış sitesiwww.elektromoda.com açıldı..
    Gelaskins ürünleri hakkında detaylı bilgi ve modeller için tıklayınız.Gelaskins

• bağatur hocama katılıyrum çok arkadaş sıkıntı çekti 1330 dan öylkeki dellde dayanamadı studyo serisini sürdü piyasaya illa küçük alcam diyosanız dellin başka modellerine yönelin derim bende ama 1330 gerçekten çok şık oda ayrı konu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAĞATUR
    ...
    DELL XPS M1330 almayı düşünen arkadaşlar , amacım cihazı kötülemek değil ancak almayın derim !
    Çok problem yaşayan var ve aldığınızda sorun yaşama ihtimali de yüksek , yeni üretim serilerde
    bir sorun çıkar mı bilemiyorum ancak tavsiye etmiyorum...

DELL kalitesini bilen biriyim ve daha önceki cihazlarım taş gibiydi mükemmeldi hiç sorun yaşamadım.
    Diğer Dell modellerini düşünün bence

:(

Bu arada Türkiye'ye getirilen ürünlerin hiçbirinde dahili wwan olmadığını öğrendim :(
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.