Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
5
Favori
178.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum kişisel imza bölümüne yazdıgın kodları bizede verirsen paylaşmıs olursun bak benımkı asus ya onu asus dernegınden aldım bızde dell dernegı oldugumuz ıcın ımzamız dell olmalı dıye dusundum. kodlarını buraya kopyala bu kadar tabı ıstege baglı benımkısı sadece bır rıca..
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

anlamadim. imzami nasil forumla paylasayim. imzami herkes goruyor zaten.biraz acarmisin?
    quote:

Orjinalden alıntı: bufujamal

dostum şu imzanı forumla paylaşmayı düşündün mü. süper bir imza hem forumdaş oldugumuz belli olur ne dersın
    quote:

arkadaslar diger baslikta kullanan arkadaslar isinma testi yapmislar. bence elinizle konrol yerine everestle yapin. ben suan inspiron 1501 kullaniyorum. yazaerken elime sicakmis gibi geliyor. ama sicaklik 43dereceye gecmiyor. ben DELL in sitesinden xps m1530 siparis verdim. daha gelmedi. insallah gelince isinma incelemesi yapar yazarim.

• sorduğum sorulara yanıt alamadım fakat başka sorularım da var artık klik sesini dduyanlar arasında ben de varım (hatta birini şimdi duydum) ama asıl sorun şu benim laptop tıpkı masaüstü gibi yanlış duymadınız
    hd den gelen ses hiç kesilmedi (masaüstü bilgisayarlarda makine kasıldığı zaman yada işlem yaparken hd den gelen sesin aynısı) tabi arada bir klik sesi ekleniyor bu seslere ayrıca dvd okuyucudan gelen sesi daha öncede söylemiştim (yine bir klik sesi duydum) makinede ciddi bir sarsıntı oluyor cd okurken uzun süre kullansam elimde uyuşukluk yapabileceğini söylemiştim.Bu arada bilgi olsun diye söylüyorum benim hd nin markası western digital corp. 250 GB. ısınma sorunu malumunuz devam ediyor.Ama everest 47-50 arası değer gösteriyor.Arkadaşlar sizce aldığım yere tekrar götürmem için (ya da servise) yeterli nedenlerim var mı yoksa bunlar normal mi
  • saygıdeğer delldaşlarım sizlere bir soru soracağım ben pc ye "TeamViewer 3" yukledım ancak pc nın ID adresını nasıl ogreneceğimi ve en iyi sekılde nasıl kullanacagımı bılemıyorum bana bu konuda essız bılgılerını sunacak ve yol gosterecek bır kardesım var mı?
  • @bufujamal
    kotlari biylemi istedin tambilemiyorum ama insallah dogrudur.
    kotlarin gorunmesi icin [+] iseriti koydum butun artilari silersiniz

[center+][simage]+https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/437732/D13CF751ACB5499E8C1B5FB5ADEB83C0.gif[/simage]

[+color=#0000CC][+b]DELL XPS M1530[/b+][/color+]
    [i+](PRODUCT) RED CORE 2 DUO T7500 2,20GHz, Vista® ultimate - PRODUCT RED, 4096 Mo SDRAM DDR2 667 MHz, NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT, HDD SATA 200 Go 7200 tpm, Intel® Next-Gen Wireless-N, Bluetooth 2.0 Dell™ Wireless 355, ECRAN WXGA+ (1440x900) TFT, Batterie 9 cellules (85 W/h)[+/i] [/size+][/center+]
  • allah razı olsun.
    ufak tefek değişiklikler yaptım umarım sınırlenmezsın, senın ıcın önemlı değildir..
    kodlar için teşekür.
    quote:

@bufujamal
    kotlari biylemi istedin tambilemiyorum ama insallah dogrudur.
    kotlarin gorunmesi icin [+] iseriti koydum butun artilari silersiniz

[center+][simage]+https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/437732/D13CF751ACB5499E8C1B5FB5ADEB83C0.gif[/simage]

[+color=#0000CC][+b]DELL XPS M1530[/b+][/color+]
    [i+](PRODUCT) RED CORE 2 DUO T7500 2,20GHz, Vista® ultimate - PRODUCT RED, 4096 Mo SDRAM DDR2 667 MHz, NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT, HDD SATA 200 Go 7200 tpm, Intel® Next-Gen Wireless-N, Bluetooth 2.0 Dell™ Wireless 355, ECRAN WXGA+ (1440x900) TFT, Batterie 9 cellules (85 W/h)[+/i] [/size+][/center+]

• yaw arkadaşlar bu model hakkında satıcılardan garip garip yorumlar geliyor.Çok tutmadığı falan söyleniyor.Genelde de ürün ellerinde yoksa bu yotrumu yapıyorlar.DVD çıkartırkenki oluşan donma olayını çözen arkadaşlar varmı?Yoksa her gülün dikeni olur misali kullanmaya devam mı?Bu kadar para veriyoruz yada vereceğiz biraz sorunsuz olmasını beklemek haksızlık mı? ben olayı çözmüş değilim.
  • ARKADASLAR M1530 U IKI GUNDEN BERI ARALIKSIZ KULLANIYORUM. ILK ONCE ISIM FORMAT ATMAK OLDU. VISTA 64BIT YUKLEDIM. AMA DRIVER SORUNU UZUNDEN TEKTAR 32BIT YUKLEDIM.
    1) ISINMA SORUNU YOK
    2)ELEKTIRIK KACAGI YOK COK DENEDIM
    3)CD/DVD SURUCUSU SESI O KADAR ABARTILI DEGIL
    4)DVD CIKARIRKEN DONMADA YOK

ben cok leptop kullandim. herkese tavsiye ederim. verdiginiz paraya deger bence

fazla tutulmadi diyenler bu link e bir goz atin.

http://www.notebookreview.com/

• quote:

ARKADASLAR M1530 U IKI GUNDEN BERI ARALIKSIZ KULLANIYORUM. ILK ONCE ISIM FORMAT ATMAK OLDU. VISTA 64BIT YUKLEDIM. AMA DRIVER SORUNU UZUNDEN TEKTAR 32BIT YUKLEDIM.
    1) ISINMA SORUNU YOK
    2)ELEKTIRIK KACAGI YOK COK DENEDIM
    3)CD/DVD SURUCUSU SESI O KADAR ABARTILI DEGIL
    4)DVD CIKARIRKEN DONMADA YOK

ben cok leptop kullandim. herkese tavsiye ederim. verdiginiz paraya deger bence

fazla tutulmadi diyenler bu link e bir goz atin.

http://www.notebookreview.com/

Ben de alalı 1 hafta oldu ve aralıksız kullanıyorum herkese tavsiye ederim. dervis2007'ye katılıyorum bende de herhangi bir problem yok kesinlikle verilen parayı tamamen hak ediyor bence.
    Kullanan arkadaşlara ekran kartı driverlarında güncelleme yapıp yapmadıkları yaptılarsa hangisinde özellikle oyun performansı iyi öğrenmek isterim?
    Ben Crysis ve kane and lynch oynadım sürücümü 173.80'e güncelledim ama crysis da kane and lynch'e göre daha iyi performans aldım.
    Bir de ben de dvd kamera vardı ama mini dvd leri malesef okuyamıyor slot load sadece 12cm cd ve dvd leri okuyabiliyor.Gene de problem değil Firewire ile görüntüleri atabilirsiniz.

• Arkadaşlar Usa' dan kullanmak için getirtdiğim Dell Xps M1330'u nakite sıkıştığım için malesef satmak istiyorum ilgilenen olursa pm,msn yoluyla haberleşelim kredi kartına taksitde yapabilirim
  • 2 pin kaynaklı elektrik çarpması ile dell resmi sitesinde yapılan açıklama ve fazlası....
    http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=Tech_Talk_XPS_Laptop&thread.id=2719
  • Yurtdışından getirdiklerimiz garantilerinin Türkiye'ye transferi hakkında bilgisi olan varmı acaba ?
  • XPS M1330 modelinin LED ekranli modelleri satilmaya baslamis.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72148
  • painkiller o ilanda bir sorun var.

led ekran demiş ama aynı zamanda 2mp dahili kamera demiş.

led ekranlar 0.3 mp kamera ile gelmekte. dell in international sitesini inceleyebilirsiniz detaylı bilgi için.

ya o bilgisayar led değil ya da kamera 2 mp değil.
  • başka firmalarda da satılmaya başlanmış..ilanda problem olayı her zaman war..ben hiç bir zaman doğru ilan verdiklerini görmedim ki....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dutkurusu

painkiller o ilanda bir sorun var.

led ekran demiş ama aynı zamanda 2mp dahili kamera demiş.

led ekranlar 0.3 mp kamera ile gelmekte. dell in international sitesini inceleyebilirsiniz detaylı bilgi için.

ya o bilgisayar led değil ya da kamera 2 mp değil.

Tesekkurler demek ki internetten almadan once iyice emin olmak lazim. Ama Dell neden oyle birsey yapmis anlamadim, herhalde led ekran ince oldugundan oraya 2mp sigmiyor
  • arkadaşlar XPS kullananlara sormak istiyorum şu dvd tuşuna basıldığında donma işlemini yapmayan makine warmı?
  • DVD CIKARMA TUSUNDAN BAHSEDIYORSAN BENIMKI DONMUYOR.
    quote:

Orjinalden alıntı: mtn1905

arkadaşlar XPS kullananlara sormak istiyorum şu dvd tuşuna basıldığında donma işlemini yapmayan makine warmı?
  • Donma değil de, mesela müzik dinliyorsam, müzik 1 sn kadar kesiliyor dvd yi çıkartırken.
  • Arkadaslar 2 sn boyunca donma problemi butun m1330 larda var ve donanımsal bir olay. Dell firması muhendisleri de bu olayın farkında ancak donanımsal bir sorun oldugu icin bu durumu cozecek bir cozum bulamıyorlarmıs. Sanırım bu ay yeni cıkan urunlerinde bu hatayı duzeltmisler. Ancak eski modellerde hala aynı hata mevcut. Ancak uzulecek bir sey degil zira kullanıcıya sorun yaratacak bir hata degil eger 2 sn donma olmasın istiyorsanız Medya Paneli yerine Bilgisayarımdan sag tıklayarak cd nizi cıkarabilirsiniz.
  • EVET ARKADASLAR BENIM M1530 DADA VAR AYNI OLAY. SIMDIYE KADAR FARK ETMEMISTIM.

BU ARADA FRANSADA XPS LER YENI ISLEMCIYLE SATILMAYA BASLANDI. T8100 T8300 T 9300 T9500
    HEMDE BENIM ALDIGIM FIYATA T9300 ALABILIYORDUM. HERGECEN GUN YENILERI CIKIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermis1453 -- 2 Mart 2008; 17:43:57 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.