Notebook Markası : Dell Ürün Kodu : S45F65 İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Modeli : 2450M İşlemci Hızı : 2.50 Ghz İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 540M HDMI : Var Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 7200 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Modem : Yok Ethernet : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var FireWire : Yok E-Sata : Var Seri Port : Yok Usb Portu : 1 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Express Kart : Yok Video Portu : Mini DisplayPort Klavye : Standart Q TR Hoparlör : JBL 2 X 4W + 12W JBL sub-woofer = 20W Kart Okuyucu : 9-in-1 card reader Kamera : 2.0 MP Parmak İzi Okuyucu : Yok Yüz Tanıma : Yok Touchpad : Touchpad (Hareket Komutu destekli) Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Dell Servisi Notebook rengi : Metalloid Aluminum Hediye : Mouse + Notebook Çantası + Notebook Fan Stand
pcdepo.com dan böyle bir ürün buldum arkadaşlar. Yeni çıkan oyunlara meraklıyımdır(pes,cod serisi gta vb tür oyunlar) bu bilgisayar idare edermi beni oyunları istediğim gibi rahat oynayabilirmiyim.. 1550 civarı bütçe ile daha iyi öneriniz olur mu?
Gt540M grafik kartlı bir PC için fiyatı çok yüksek.
fthye bence dell çok daha iyi ve performanslı bi kere msi 4gb dell 6gb,ekran kartı 2gb oyun için çok iyi,dellde 7200rpm ve ayrıca jbl hoparlör ses kalitesi çok iyi.kart okuycusu 9lu diğeri 4lü :S ne bilim ben olsam dell'i seçerdim.şimdiden hayırlısı olsun
ayrıca delle ilgili bi sıkıntı yaşadğında yerinde gelip teknik hizmet sağlıyo.misal evdesin pc bozuldu arıyosun geliyolar upğraşmıyosun yüzbin saat teknik servise ulaşmaya ;)
quote:
Orijinalden alıntı: burcuonur
fthye bence dell çok daha iyi ve performanslı bi kere msi 4gb dell 6gb,ekran kartı 2gb oyun için çok iyi,dellde 7200rpm ve ayrıca jbl hoparlör ses kalitesi çok iyi.kart okuycusu 9lu diğeri 4lü :S ne bilim ben olsam dell'i seçerdim.şimdiden hayırlısı olsun
Her iki PC nin grafik kartı da aynı. Ayrıca 2 GB Ram için 200 TL fark ödemek akıl karı değil. Bu konfigürasyonda bir PC nin fiyatı 1400 TL nin üstünde değildir. Buyrun bir örnek daha hafta sonu indirimlerinde fiyatı 1380 TL:
hmmm ama aradaki fiyat farkı sadece ondan kaynaklanmıyor ki daha pek çok özellik var..vatan bilgisayara da ne derece güveneceğiz ki,teknik desteğini kendi sağlıyor çok ilgisiz hizmet kalitesi düşük.bence bilgisayar alırken hem gelişen teknolojiye yakın hem uygun rakam hem de teknik servis sağlayıcısı iyi olması gerek.iyi araştırmak gerek
yorum için cok sağolun arkadaşlar işte 2-3 yıl kullanmayı planladığım için güzel bi seçim yapmak istiyorum.. haftasonu indirimlerine de bakıop öyle bi karar vermek lazım gibi geliyor bana..
quote:
Orijinalden alıntı: fthye
yorum için cok sağolun arkadaşlar işte 2-3 yıl kullanmayı planladığım için güzel bi seçim yapmak istiyorum.. haftasonu indirimlerine de bakıop öyle bi karar vermek lazım gibi geliyor bana..
tabi tabii dediğin gibi 2 3 yıl kullancaksın sonuçta,ama ben olsam delli tercih ederdim.umarım yardımcı olabilmişizdir.
yeterince oldunuz çok teşekkürler arkadaşlar..
ikisinide eline al dell in msi dan kat kat kaliteli olduğunu anlıcaksın 200 tl ye deger kalite tasarım ses sistemi ve teknik servis için
Çok iyi bir notebook pcdepo da uygun satıyorlar tavsiye edebilirim
Eğer almadıysan ve oyun için almayı planlıyorsan bilgisayarı msi ve monster'ı araştır derim. Emin ol dell'e göre daha fazla performans alırsın diğer iki markada.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme