Bildirim
Delonghi VVX-815 3D Buhar Kazanlı Ütü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu konu hakkında detalı bilgiye benimde ihtiyacım var
kazanlı ütülerin artıları ve eksileri nelerdir?
taban yapıları ve giysilerde iz bırakıp bırakmadıgı hakkında bilgisi olan varmı -
Genelde bayanlar bu ürünleri kullandığı için forumlarda pek yanıt bulunamıyor.
Ben de almayı planlıyorum ama detaylı bilgi edinemedim.. -
Ben 6 aydır VVX1460 Delonghi modelini kullanıyorum, hazırlama aşaması biraz daha zor, haznesini doldurup ısınması için 5-10 dakika bekliyorsunuz, ama çok daha kolay ütü yapmanızı sağlıyor. .ariafları 4'e katlayıp ütüleyebiliyorsunuz, yani oldukça etkili. Yinede acil durumlar için normal bir ütü daha bulundurmanız gerekiyor. -
pardon 'Delonghi VVX1470 3D Buhar Kazanlı Ütü' -
Biz vvx 810 modelini aldık. 815 ile arasında ne fark var bulamadım. 2 dk içinde ütü hazır oluyor. hem ütü ısınıyor hem de buhar hazır hale geliyor bu sürede. hemen ütüye başlıyorsunuz. ütü esnasında su bitince beklemeden ilave yapılıyormuş. ütü performansı da oldukça iyi. ben bir eksisini göremedim. kazanı da öyle hacimli değil yer kaplamıyor. .tabi bir ürünün kalitesi kullandıkça ortaya çıkar, ilk izlenimlerimiz bunlar.
Migros da , teknosa da falan da var yakından incelemek istersen bakabilirsin. denizli de servis var mı akşam bakarım senin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 22 Mayıs 2012; 8:33:10 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mioji hangi ülkenin markası
- elektrikli şofben kapalıyken ışığı yanıyor
- en iyi su arıtma filtresi hangisi
- kalorifer tesisatına bağlanan termosifon
- sigorta atmamış ama elektrik yok
- en iyi ütü markası
- en iyi su arıtma cihazı
- en iyi diş fırçası
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi tost makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X