Şimdi Ara

DELONGHİ XTD 4095 NB TOZ TORBASIZ HEPA FİLTRELİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce DELONGHİ XTD 4095 NB TOZ TORBASIZ HEPA FİLTRELİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ satın aldım ve sizlerle ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim,ürün özellikleri:
    Güç:1800/2000 Watt IEC/max.
    Emiş gücü: 400 Watt.
    HEPA Aktif System
    Infra-red uzaktan kumada ile kolaylıkla emiş gücü ayarı yapılır.
    Toz tankı kapasitesi: 4 LİTRE.
    Toz tankı dolu göstergesi
    5- aşamlı filtre sistemi
    360° dönebilen hortum girişi.
    Tüm aksesuarları boru üzerinde saklayabilme
    Çift park sistemi: süpürgeyi en uygun yerde saklayabilmek için hem diket hem yatay park etme özelliği.
    Full aksesuar seti: halı ve sert yüzey başlığı, ince başlık, çok amaçlı başlık, metal teleskobik borular.
    Otomatik kablo sarma
    Orbit EcoHearth toz torbasız sistemi ile mükemmel temizlik sağlar
    Yıkanabilir HEPA filtresi sürekli yüksek emiş gücünü garanti eder ve en ufak toz zerrelerini dahi engeller. Aktif karbon filtresi sayesinde kötü kokular engellenir. .
    Elektronik koruma sistemi toz tankı dolduktan sonra kullanılmaya devam edilirse motoru korumak için çalışma gücünü düşürür.
    Sap üzerindeki infrared uzaktan kumanda sayesinde farklı yüzeyler için emiş gücü ayarı rahatlıkla yapılır
    Kolay kavranan ve çekilen kulp sayesinde toz torbası kolaylıkla yerinden çıkarılır ve özel sistem sayesinde toza hiç dokunmadan rahatlıkla boşaltılır.
    Weight Kg:5,3
    IEC power W:1800
    Max. power W:2000
    Rated voltage/Frequency V~Hz:230~50
    Insulation class:II
    Use range m:8
    Tank capacity l:4
    Multi-stage filtering system:5
    Açıkçası ben bu ürünü 400w emiş gücü var diye satın aldım fakat ilk edindiğim izlenimlere göre çok tatminkar değil,yani diğer muadillerine göre öyle halıya yapışıp bırakmamazlık yapmıyor,ayrıca cok sessiz de sayılmaz,cok araştırmama rağmen hiç bir yerde gürültü seviyesine rastlayamadım,hatta Türkiye distribütörü olan ESSE'ye telefon edip sormama rağmen bu konuda bana bir bilgi verilemedi,kablo uzunluğu yaklaşık 4m. buda bir dezavantaj,ayrıca kutu içeriğinden türkçe kullanım kitapçığı çıkmıyor,yine bu konuda ESSE'yi arayıp neden türkçe kullanım kılavuzu olmadığını sorduğumda bana mail ile gönderebileceklerini söylediler fakat gelen mail'de XTD 4095 yerine XTD 3095 ürünün kılavuzunu göndermişler ve aynı özellikleri taşıdığını söylemişler fakat XTD 3095 modeli toz torbalı,artık gerisini siz düşünün,eğer DELONGHİ XTD 4095 modelini kullananlar varsa lütfen burada izlenimlerini paylaşsınlar.

• süpürgeniz hayırlı olsun.özellikleri gayet iyi.ben emiş gücü hakkında bir şey söylemek istiyorum.bir süpürgenin halı süpürücü başlığında iş yoksa yere yapışmıyor.deneyimli olduğum için söylüyorum.örnek vereyim biz evde bosch 1500W süpürge kullanıyoruz anneannemler bizim makineyi beğendi ve 1800W olanını aldı fakat süpürücü başlığı iyi olmadığı için bizimki kadar çekmiyor.mümkünse süpürücü başlığı değiştirin.
  • Haklısınız,emiş başlığından da kaynaklanıyor olabilir fakat üzerindeki başlık onun kendi orjinal başlığı,yani bu durumda benim gidip Dyson'un,Philips'in veya başka bir markamın başlığını kullanacak halim yok herhalde.
  • evet siz de haklısınız fakat bu markanın diğer modellerinin başlıkları farklıysa onlar da denenebilir.onu kasdetmiştim.bazen üretici firmalar performansı önemsemeyip dış görünüş güzelliğine önem verebiliyor sonra da bunun sıkıntısını biz kullanıcılar çekiyoruz...saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toz torbalı süpürge
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.