Şimdi Ara

DELTA DAMBIL SET HAKKINDA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ağırlıklar yeterli şimdilik
    5+5 vardı zaten. 7.5 dan 10 a geçerim bunlarla da
  • gitti gidiyor dan 77 tl ye 20 kg'lik (parçalı)çantalı dambıl seti aldım... çok güzel ve büyük değiller barlar kauçuk kaplama döküm olduğu için oldukça da sağlam duruyorlar.... Marka ALTIS
  • Öncelikle bu ürünü alıp hemen konu açanlardan değilim. 2 ay kullandım yani tecrube ettim.
    Arkadaşlar ben bu hataya duşup özel 24 kg'lik dumbell seti aldım. Bu plastikten yapılma kilosuna gore kocaman ağırlıkları ıle hem fazla ıyı çalışamıyorsunuz hemde Ağırlıkları sıkıştıran vidaların plastik olması sebebı ıle ağırlıkları iyice sıkştıramıyorsunuz. Üstelik en ufak darbede bu sıkıştıma vıdaları çatlayıp yalama oluyor sonra da bir daha sıkıştıramıyorsunuz. benımki ılkı 1 haftada kırıldı. ben buna para verdim ama verim almadım başkalarının da boşa para vermelerıne gönlüm razı olmadı. O yüzden burada bilgi arayanlara yardımcı olayım dedim. Para sizin paranız
  • Abim sipariş vermişti benim için geldi bugün sabah aras kargo ile güzel ben beğendim

• Bu Dumbell Setleri hepsi vidalı gibi sıkıştırmalı yanlardan.. Bunların yaylı sıkıştırmalarından olanından satılmıyor mu hiç biyerde?
  • 2 adet 20 kg toplam demir delta dumbell ve altis halter sekil 10kg agirlik aleti var almak istyen 0539 357 8222 ulasabilir 2. El ama 1 ay kullandim tertemiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım 40 kilo toplamında 70 liraya ama kırıldı vidaları sinirlendim
    15 liraya 2 tane krom dumbell aldım sadece demiri ve mutluyum
    gecen 22 liraya da barbell aldım 100 liraya 40 kiloluk bir sitem oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.