< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Delta Force: Hawk Ops | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (7. sayfa)

-
-
2. Sezon battle pass yayinlamislar ama konsoldan haber yok. Nasil bir gelistirme surecinden geciyor bu oyun anlamis degilim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde yüzüne bile bakmam oyunun bana göre tam olmamış zaten fakat şu an Konsol kısmında FPS oyunu yok..
Mecbur bunların eline bakıyoruz
-
F2p hangi oyun adam gibi olmuşda bu olacak. Bf20242nin çakması bari arayüzlerri farklı yapsalarmış.. 20 sene sonra oyun yap git özgün olama..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 15 Ocak 2025; 17:28:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu beklemeye gerek yok ki bf2042 ile ne farkı var ki aynı oyun bf2042 oynayın daha iyi
Yeni bir bf oyunu lazım bf4 bf1 tarzı olsun 120fps yap olsun bitsin bu kadar zor mu bunu yapmak
Delta Force - Official Starfall Cinematic Trailer
IGNyoutube
Take a look at the Season Starfall Cinematic Trailer for Delta Force, a free-to-play first-person shooter online game developed by Team Jade. Players can soon gain access to new content including Warfare maps, a new Operator, new game modes, new events, rewards, and more as part of the Season Starfall. Season Starfall for Delta Force launches on January 18 for PC.https://www.youtube.com/watch?v=Nu4d889Mpi8 -
abla deme, sonra lazım olur
-
Beklentim yok pcde oynadım bf 2042 garabetinden beter f2p oyun adam gibi yok konsolda..
kendi adıma konuşayım; bf 2042 yi bayraklar arası mesafeler çok uzak olduğu için hiç oynamadım. burada pek çoğumuz cod da oynayan oyuncularız. çatışmaya girmek için o kadar mesafe gidemem. kimse kusura bakmasın.
delta force bakıcaz, çatışma varsa dalıcaz. yok iki bayrak arası dana gibi koşuluyorsa arkasından el sallayacağız.
yine kendi adıma; çoğunluğun infantry oynadığını varsayıyorum. öyle bf1 deki gibi tankdı, uçaktı haritaları domine ediyorsa işim olmaz. ha bf5 de ki gibi c4 + bazuka patlatabileceksek bu bile oynamak için bir sebep.
-
Bende bf2042 sadece denedim çok kötü bir oyun zaten bu oyunda hemen hemen aynı bf2042 ile oynayis ve vuruş hissi olarak oynayan kişilerin yayınına bakarak söylüyorum gelirse deneriz yine
Cod da 6vs6 hiç sevmiyorum bunda da ordan oraya koşuyorsun zaten 3 kişi sabit bir yerde bekleyen kişiler 3 kişi yi arayıp duruyorsun map de
Mw3 oynadım dün crossplay açık olduğu halde mac bulması baya uzun sürüyor 10vs10 modu
Bf1 de 32 vs 32 iyi oluyordu çok mesafe kat etmiyorduk
Cod 10vs10 hariç sürekli ordan oraya kosmakla geçiyor oyun
Mini harita modları var oraya girin 5 dkda bitsin
adamlar PC de para ödüllü turnuvalara bile başlamış geçen youtube da gördüm 40 bin dolar güzel para
Para güzelde oyun kendini oynatmadıkdan sonra.. Çoluk çocuk oyunları dışında konsolda bir tane f2p oyunu söyleyin düzgün oynanışlı desteği devam eden.. en son xdefiant faciası yaşandı.. codu tahtindan edecekti o oyun firması öyle diyodu😀
Sabret kardeş konsollara da gelir elbet
-
Bence oyun dünyasında oyun yapacak insanlar azaldı multi oyunlar berbat pcdeki oyunlar konsollarq gelmiyor.. varsa yoksa 20 30 senelik oyunları remake yapip satmak. Yeni oyun yapacak kafa yok.. doldurdular kızları oyun sektörüne pembe saçlı yeşil saçlı tipler koyuyolar oyunlara.
Bu oyunun ömrü yeni Battlefield çıkana kadar olacaktır. Yeni BF'de Vince Zampella önderliğinde çok sağlam gelecek gibi. Delta Force konsollara yazın çıksa, yeni Battlefield'da muhtemelen seneye sonbahar gibi çıkar. Yani 1 küsür yıl ömrü olan bir oyun Delta Force: Hawk Ops
BF 2042'den hiçbir farkını göremedim oyunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 23 Ocak 2025; 17:25:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni bf nin sonunuda GTA 6 getirebilir. Pc ye çıkmaması ve oyuncu kitlesinin pc tarafında çok farklı olması belki biraz kurtarır ama özellikle konsol tarafında çok oyuncu çalacaktır.
BF den adam olmaz isterse 10 tane yeni BF oyunu gelsin al birini vur ötekine...
-
gambler olmaya gerek yok. BF6 playtesti eli kulağında yakında çıkar, bizde deneriz.
-
Her oyunu remaster remake yaparlar yapsalar ya bf4 ü remake. Grafikleri cilalasınlar yeni mapler ekleyip piyasaya sürseler oyuncu hazır oynamaya.. bf4e geçen bakayim dedim oyuncu var ama oyunun grafikleri çamur gibi doğal.olarak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X