Şimdi Ara

Delta Servis Ayıplı Üründen Doğan Haklarıma Kendisi Karar Veriyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 Martta n11 den almış olduğum Samsung S8 telefonum 17 Martta bozuldu. 2 hafta Delta serviste kaldıktan sonra bana değişim raporu verdiler. Aldığım mağazayı aradığımda değişim yapılmadığı söylediler. Değişim işini Deltanın yapması gerektiğini söylediler. Delta da biz yapmıyoruz diyor anlamadım ne olacak. N11 i devreye soktum bizden haber bekleyin diyorlar. Ben şimdi paramı nasıl alabilirim geri telefon istemiyorum iade istiyorum Bir daha asla Delta Servisli telefon almam aldırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Merhaba no_Antijen,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Delta Servis gereğini yapmış, size değişim raporu vermiş. Delta satıcı değil servis, değişim yapamaz bildiğim kadarıyla.
    Artık sizin işiniz satın aldığını mağaza ile. Değişim raporunu ibraz ettiğinizde değişim yada para iadesi yapması gerekir.
    Yapmıyorsa n11 ile görüşün. N11 yardımcı olur yinede olmazasa hakem heyetine gidin her türlü paranızı alırsınız değişim raporu var elinizde.
    Çoğu servis bunu vermemek için 40 takla atıyor.
  • Aynen, satıcı ben iade almıyorum, değişim yapmıyorum diyemez! N11 ile sorununuzu çözebilirsiniz. İşin sonunda n11 gerekirse o satıcı ile anlaşmasını bile sonlandırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu değişim raporunu benim de moto için kvk dan almam lazım. Yani tamir felan olmayacak sadece ayıplı malın parasını geri istiyorum 1 günde bu raporu vermezler mi? Alan arkadaşlar sanki tamir edilmemesi özellikle istenmiş bir telefon için fazlaca bekletilmiş gibi. E bu keyfi bekletme yüzünden 14 günlük süre geçerse ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.