Şimdi Ara

Delta Servis'e Teşekkür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ALMIŞ OLDUĞUM GALAXY S4 DELTA SERVİS GARANTİLİ CİHAZIM HAKKINDA BATARYA ŞİŞMESİ SEBEBİ İLE DELTA SERVİSE MESAJ ATMIŞTIM 2 GÜN ÖNCE BATARYAYI GÖNDERDİM. VE YENİ BATARYA ŞUANDA ELİMDE :) TEŞEKKÜRLER DELTA SERVİS

• delta sevis iyidir güvenilirdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teadlane

ARKADAŞLAR ALMIŞ OLDUĞUM GALAXY S4 DELTA SERVİS GARANTİLİ CİHAZIM HAKKINDA BATARYA ŞİŞMESİ SEBEBİ İLE DELTA SERVİSE MESAJ ATMIŞTIM 2 GÜN ÖNCE BATARYAYI GÖNDERDİM. VE YENİ BATARYA ŞUANDA ELİMDE :) TEŞEKKÜRLER DELTA SERVİS

Dostum yeni pili taktiktan sonra telefonu formatlamani tavsiye ederim.

• ForzaEren F kullanıcısına yanıt
    Eski Bataryayı çıkarmadan yeni formatlamıştım tekrar gerek var mı sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teadlane

Eski Bataryayı çıkarmadan yeni formatlamıştım tekrar gerek var mı sebebi nedir acaba?

Telefondaki batarya geçmşini sıfırlar ondan.
  • Delta servis bildiginiz telpa brightstar c5 gibi bi4 servistir bir farki var oda musteri memnuyeti icin maxium destek sagliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blimonaromalı -- 30 Eylül 2013; 0:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, Delta Servis'e de helal olsun
  • sen gerçekten çok şanslıymışsın ben sorunumu çözücem diye yolladığım C5 şi yaklaşık 20 gün cevap vermeden beklettiler sonrada size ulaşamadık deyip geri yolladılar üstünede kargo ücretini bana yüklediler. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar yollayıp işlemi hızlandırın diye ondada resmen telefonu kapatmak için müşteri temsilcisi çok uğraştı en sonunda kendi kapattı. sakın olan delta servis garantili ürün almayın. Şok yaşarsınız aman ha
     Delta Servis'e Teşekkür

• Ohhh mis gibi reklam koktu buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.