Şimdi Ara

DELTA SERVİS NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR.YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazım biraz uzun olabilir lütfen okuyup yol gösterin..

Evet Telefonumu Delta Servise yolladım ve bizden 1200 tl istediler.
    Tabii ki de veremeyeceğimizi söyledik ve onlarda bize kargoya verip geri göndereceklerini söyledikler FAKAT:
    Bunlar o konuşmadan sonra internette güya onarım varmış gibi bir işlem başlatıp (ONARIM DEVAM EDİYOR) yazıyor.
    Ben bunu arayıp söylediğimde ne onarımı diye bana ilk aramamda yanlışlık olduğunu söylediler.
    İkinci deva aradım bir süre sonra, dedikleri şey biz fiyatı kabul etmedikten hemen sonra kargolamadıkları için güya işlem başlatmış gibi görünmesi gerekiyormuş gibi laflar ettiler.
    Telefonun hatası su almasıymış. Yoğun su bulunmuş içinde. Bende diyorum kapaklardan su almadığı belli kapaklarda renk değişimi yok ve siz ekspertiz resimlerini yolladınız orda da açıkça belli açma kapama tuşunun orda su fazlalığı var büyük ihtimal ordan girmiş diğer taraflarda su yok dediğimde biz o konuları bilmiyoruz bu müşteri hatası diyip sallamaya çalışıyorlar.
    Delta Servisin sitesine girdiğimde aşağıda müşteri yorumları var oraya baktım bir de neler göreyim yorumların hepsini okusam sancam bu şirket melek gibi bir yer. Kimler root yaparken telefonu bozup buraya göndermiş bedavaya yapmışlar. Kimisi ürünü gönderdikten iki günde hemen eline ulaşmış çok memnun. Kimisi yazılımla ilgili garanti dışına çıkmışken müşteri memnuniyetinden bedavaya yapılmış. 1 tane olumsuz yorum göremedim. Sanarsın hayır kurumu gibi şirket.
    Dedim bende isim verdim bunlardan para istemişsiniz ödeyemeyeceğini söyleyince bedava yapmışsınız biz neyiz de bize yapmıyorsunuz falan yok işte onlar nadir olan olaylar falan filan baya söyledi.
    Kısaca şeyden korkuyorum 4 kere göndermem lazımmış ya hakem heyeti için ilk göndermemde bence "SAHTE ONARIM" ile garanti dışı bırakıp geri kalan 3 göndermemi yapmamamı sağlayacaklar.
    Ne yapmalıyım yol gösterin lütfen. Daha telefon onlarda içine su mu dökerler daha da renkler değişsin diye yoksa orasını burasını mı çizerler bilmiyorum.
    Bakarsanız fiziksel kullanmıa bağlı çizikler var demiş. Gözüm gibi baktığım telefonum daha 1 ay olmadı. Kılıflı kullanıyorum zaren üstüne arka cam korumalı ön cam tempered ekran koruyucu ile kaplı ama nasılsa çizik buluyor bunlar. Mikroskopla mı bakıyor anlamadım?
    Lütfen yardım edin yol gösterin ne yapmalıyım. Dediğim gibi Sahte Onarım varmış gibi gösterim garanti dışı hale getirmelerinden korkuyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

• Delta servis böyle aşağılık bir servs kardeşim yapacak bir şey yok tüketici hakem heyeti için yol gözüktü sana

http://forum.donanimhaber.com/m_109061882/tm.htm

Şikayetvar.com a "Delta Sevis" "Sony Mobile" "Sony Eurasia" hakkında şikayetlerini yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatmehit -- 20 Ağustos 2015; 22:24:51 >
  • Yarın ordanda yazmayı deneyeceğim ama hakem heyeti hakkında ve diğer sorularıma cevap verebilecek var mı?
  • UP
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.