|
Bildirim
Half Life olmuş.
|
Küfür edicem, yeter artık
|
LAN YETER AWK Windows 10 bile bu kadar sık güncelleme almıyor. |
Yok bizi öldürmeden rahat etmeyecekler
|
Lan Çin ortalığın anasını ağlattın
|
Gördüğünüz gibi işleri güçleri korku pompalamak ! Ulan keriz avcıları orjinal virüs piyasadayken ingiliz varyantı için %60 daha bulaşıcı aynı zamanda daha ölümcül dediniz mevsimsel etkiyi çıktığımızda ortada böyle bir durum olmadığı anlaşıldı. Deltayı çıkardınız buda ingiliz varyantından %60 daha bulaşıcı ve daha ölümcül dediniz. En son lambda peydah oldu "elbette" bu çok daha ölümcül! Ve daha bulaşıcı(kesin %60) Milleti ahmak yerine koymaktan başka bir halt yaptığınız yok böyle olsa dünya nüfusunun %10 u ölmüştü. DSÖ denen tiyatro salonu ise küreselcilerin maşası konumunda ! İTİBAR ETMEYİNİZ !!! |
yok o sen gibi lümpenler için magazin haber kısmı. aşıya dirençli demekle aşı hiçbir işe yaramıyor arasındaki farkı anlaman için benim seviyeme gelmen gerekli. aşı olanlar atlatır sen takma kafana. sizin çıkıp virüse kafa atmanızı bekliyorum. bill gate elın musk boor plandemi aşı çip siz bu oyunu bozarsınız yiğidim!
|
Amacın virüsün bitmesi değil öyle olsaydı bu mesajı atamazdın. Amacın senin gibi düşünmeyen insanların ölmesi. Umarım layığını bulursun.
|
Dediklerim sana değil alınma.
Evet dh sakinleri evde cam bile açmadan oturmaktan beyni kaynamış şizofreni gördünüz. Bunun gibi olmayın. Kendime tavsiye bunun gibilere vaktini ziyan etme. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
güzelmiş peki bunun olayı nedir? aşı olarak kurtulabiliyor muyuz? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |